• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

Kuzum tek değilsin .. bende evliliğimin 6 cı ayında öğrendim .. eylülde istanbuldaydık biz başından berri korunmadık derken .. dedim birde burda doktora gidiyim oda baktı herşey güzel yolunda sorun yok sende dedi sonrada eşime sen sperm testi versene dedi .. pehriz süresi vsde tutunca verdik . Sonra durumu öğrendik tatil bitmek üzere geri almanyaya dönücez hemen prof . Bir ürologa gittik gitmeseydik . Aynen şunları dedi kısırlık var diyemem ama çocuğunuz olmaz . Boşa uğraşmayın . Eşimin dünyası başına yıkıldı ben realize edemedim kolay kolay . Onu toparlamak için umursamıyo gibi yaptım . İşte martta 6 ay geçmiş olucak öğreneli . Çok zor du piskolojikmen uykular tutmuyo ağlıyorum tek başımayım derdimi açsam anlıyacak kimse yok . Ah vah edilsin arkamdan konululsun istemedim .
bizimki daha zor canım işte.eşlerimiz üzülmesin diye hep dik durmalıyız.gerçekten bu olayı kabullanebilmek belli bi süreç istiyor.rabbim sağlık versin yeterki çabalayacağız biz de.pes etmek yok o yavruları alacaz kucağımıza:)

a
Kuzum tek değilsin .. bende evliliğimin 6 cı ayında öğrendim .. eylülde istanbuldaydık biz başından berri korunmadık derken .. dedim birde burda doktora gidiyim oda baktı herşey güzel yolunda sorun yok sende dedi sonrada eşime sen sperm testi versene dedi .. pehriz süresi vsde tutunca verdik . Sonra durumu öğrendik tatil bitmek üzere geri almanyaya dönücez hemen prof . Bir ürologa gittik gitmeseydik . Aynen şunları dedi kısırlık var diyemem ama çocuğunuz olmaz . Boşa uğraşmayın . Eşimin dünyası başına yıkıldı ben realize edemedim kolay kolay . Onu toparlamak için umursamıyo gibi yaptım . İşte martta 6 ay geçmiş olucak öğreneli . Çok zor du piskolojikmen uykular tutmuyo ağlıyorum tek başımayım derdimi açsam anlıyacak kimse yok . Ah vah edilsin arkamdan konululsun istemedim .
Allah yardımcın olsun kuzum hiç canin sıkma Allah izniyle olur rahat ol zor bi sure gercekten anliyorum rabbim yâr ve yardimcin olsun agla ama kendini yipratma bundada vardir bir hayir de kuzum bide teksin burda konus biz dinleriz seni cnm benim😙😙

aynn cnm yeterki mevlam ol desin ben buna inaniyom herzaman herkes için dua ediyom tek kendime etmem rabbim kimseyi darda birakmasin evet yillarca bosa tedavi gordum çok sukur ogrendim hastaligimi havuz yontemi yapiyoz embriyolarim genetige yollucayiz allahin izniyle saglam gelirse transfer olcam bugunumuze sukur tupbebek yapabiliyoz🤗🤗
evet canım çok şükür ki tüp bebek yaptırabiliyoruz.Daha kötü durumda olanlar var Allahım herkesin yardımcısı olsun
ben şuna inanırım gerçekten hayırlı olan buymuş demekki Rabbim bir kulunun dünyaya gelmesine bizi vesile kılacaksa onu kim engelleyebilir ki.rabbim emanetlerini bi an önce göndersin inşallah biz de tadalım dünya gözüyle o duyguyu

evet canım çok şükür ki tüp bebek yaptırabiliyoruz.Daha kötü durumda olanlar var Allahım herkesin yardımcısı olsun
ben şuna inanırım gerçekten hayırlı olan buymuş demekki Rabbim bir kulunun dünyaya gelmesine bizi vesile kılacaksa onu kim engelleyebilir ki.rabbim emanetlerini bi an önce göndersin inşallah biz de tadalım dünya gözüyle o duyguyu
aynn öyle cnm yok bu iyi doktor yok bu iyi merkez valla rabbim ol dedikten sonra nerde yaptirirsan yaptir o evlat sana gelcekse heryerde gelir doktorlarda bi vesile rabbim ol diyo biz sadece aciz kullariz elimizden geleni yapariz 😊😊

Çok doğru söylüyorsunuz benim 3 sene oldu bu süreçte en dipte olduğum ve sürekli ağladığım bir dönemimde 28 yaşında bir arkadaşımın hiçbir koşulda bebek sahibi olamayacağı haberini almıştım ve bana demişti ki geçte olsa anne olma imkanın var şükretmelisin. ben o günden sonra kendime geldim. çok şükür ki çocuk sahibi olma ihtimalimiz var bu yolda uğraşmaya maddi gücümüz var. şükür etmek lazım :dua:

Çok doğru söylüyorsunuz benim 3 sene oldu bu süreçte en dipte olduğum ve sürekli ağladığım bir dönemimde 28 yaşında bir arkadaşımın hiçbir koşulda bebek sahibi olamayacağı haberini almıştım ve bana demişti ki geçte olsa anne olma imkanın var şükretmelisin. ben o günden sonra kendime geldim. çok şükür ki çocuk sahibi olma ihtimalimiz var bu yolda uğraşmaya maddi gücümüz var. şükür etmek lazım :dua:
evet arkadaşım önce hayırlısını istemek lazım,biz elimizden geleni yapalım gerisi Allah a kalmış.
bu dünya rahatlık yeri değil zaten varsın bizim sınavımızda bu olsun.beterinden korusun Rabbim

aynn öyle sukur halimize durumu olupta yaptirmayanlarda çok etrafimda tupbebek gunahmis onlara o kadar uzuluyom ki kendilerini yipratiyolar kocalarina köle olmuslar calistiriyolar calissinlar ama keske tupbebek yaptira bilseler ama yok elleri kollari baglilar onlari gordukce sukur ediyom biz sansli insanlarizki yapabiliyoz en azindan umudumuz var herzaman var 😊😊

aynn öyle cnm yok bu iyi doktor yok bu iyi merkez valla rabbim ol dedikten sonra nerde yaptirirsan yaptir o evlat sana gelcekse heryerde gelir doktorlarda bi vesile rabbim ol diyo biz sadece aciz kullariz elimizden geleni yapariz 😊😊
evet canım ama doğru yeri bulmakta önemli.doğru kişilerle karşılaşmak nasip olsun hepimize

Aynen çok şükür halimize okuduğum kadarıyla hiçbirimizin öyle büyük bir problemi yok er geç olacak yani. bir süredir işe güce dalmış unutmuştum süreci sizinle tekrardan heyecanlandım bak şimdi :KK45: mart ayında sırayla pozitiflerimizi paylaşalım inşallah :anneadayı:

Aynen çok şükür halimize okuduğum kadarıyla hiçbirimizin öyle büyük bir problemi yok er geç olacak yani. bir süredir işe güce dalmış unutmuştum süreci sizinle tekrardan heyecanlandım bak şimdi :KK45: mart ayında sırayla pozitiflerimizi paylaşalım inşallah :anneadayı:
ayy insallah cnm aynn çok sukur ayy pozitif diyince bende heycan yaptim ilk önce saglam yumurtayi bulayim gerisi gelir allahin izniyle 😊😊

sagol insallah kuzum 😊5 tane embriyom var ikinciyi bu ay toplicayiz bakalim hayirlisi cnm siz hangi asamadasiniz
Oyy maşallah onların içinden muhakkak sağlıklı sana evlat olan çıkacaktır. Benim geçen ay yumurta toplamam oldu 15 tanesi donduruldu şuan rahim dinlendirme sürecindeyim. Mart adeti ile birlikte transfer hazırlıklarına başlayacağız.

Back