- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 148
- 34
Sıkışıktım canım o çok zorladı beni 1 saat yattım çıktım canım kan akışı için sakın sürekli yatma hareket et ağır kaldırma ani hareket yapma yeter dediler canım transfer anı müthiş bir şey embiryolog çocuğunuzu getirdim dedi şırınga gibi bir şeyin için de :) tuhaf duygularCnm ne ıstedıler transferınde sıkısıkmıudı nekadar yattın hastanede
İdrara sıkışık olma beni çok zorladı canım onun dışında her şey çok güzeldi transfer anı filan. 1 saat yatıp çıktımCnm ne ıstedıler transferınde sıkısıkmıudı nekadar yattın hastanede
Ne zaman kontrol canımKuzum ilk kez başıma geldi zaten en derine ittim iğne sonunu görmeden enjekte etmedim ama neden bu kez böyle olfu anlamadım 6 cı günüm. İlk kez bu şekilde oldu
Hadi hayırlısı bakalımPazartesi canım
Galiba pazartesi salı sonrasında çarşamba çatlama iğnemi olur perşembe yada cuma opu ya alınırımHadi hayırlısı bakalım
Çarşamba çatlatma iğnesi olursa cuma toplanır kuzum dolu dolu olsun inşallah ben iyiyim kuzum hep yatmıyorumGaliba pazartesi salı sonrasında çarşamba çatlama iğnemi olur perşembe yada cuma opu ya alınırımdua et kuzum en zoru bundan sonrası . Sen nasıl hisediyorsun kendini
Ya cok tatlı ıns sana tutunuyodur sımdı cnm ıns hayırlı haberler alalım ya cok emek verdık yaramazlarmıcınSıkışıktım canım o çok zorladı beni 1 saat yattım çıktım canım kan akışı için sakın sürekli yatma hareket et ağır kaldırma ani hareket yapma yeter dediler canım transfer anı müthiş bir şey embiryolog çocuğunuzu getirdim dedi şırınga gibi bir şeyin için de :) tuhaf duygular
Amin canım inşallah bir mucizeye tanıklık ediyoruz rabbim inşallah nasip ederYa cok tatlı ıns sana tutunuyodur sımdı cnm ıns hayırlı haberler alalım ya cok emek verdık yaramazlarmıcın
Evet cuma en kötü cumartesi dedi canımÇarşamba çatlatma iğnesi olursa cuma toplanır kuzum dolu dolu olsun inşallah ben iyiyim kuzum hep yatmıyorum
İnşAllah canım inşallah transfer için ne zaman geleceksinEvet cuma en kötü cumartesi dedi canıminşalllah 5 ci güne bir kaç embrio gider çok kaliteli İnşallah bize sıkı sıkı tutunur
Haklısınız en iyisini doktorlarımız bilir. Allah iğneninizi, ilacınızı denk getirsin inşallah.
Çıkış yapabilirsem eğer ülkeden canımİnşAllah canım inşallah transfer için ne zaman geleceksin
AA evet canım ya peki eşin gelebilecek miÇıkış yapabilirsem eğer ülkeden canım5 ci ay adetimin sonrası gelecektimde işte yasaklar koyuldu yçuşlar iptal bakalım nolacak
Evet cnm çok sukur ben esim gece geldi sende burda kaldin artik kizÇıkış yapabilirsem eğer ülkeden canım5 ci ay adetimin sonrası gelecektimde işte yasaklar koyuldu yçuşlar iptal bakalım nolacak
Çok şu içip abartma canım rahat ol ağrı yok dua et stres yapmaKızlar yarın sabah transferim var cok heycanlıyım ne yapmam lazım olanlar bilgi verin lütfen nelere diikat etmelıyız
Gecen ay asılama olmustm cnm sanırım o sekıl az kala ocıcem suyu yoksa zor tutulur yarım lt ıceyım en cok dımıÇok şu içip abartma canım rahat ol ağrı yok dua et stres yapma
Canım ben hemen idrara sıkışıyorum zaten 3.4 bardak içtim sonra transferden önce baktı ve 2 bardak boşalt dedi ve çok rahatladımGecen ay asılama olmustm cnm sanırım o sekıl az kala ocıcem suyu yoksa zor tutulur yarım lt ıceyım en cok dımı
Ozaman ıkı bardak ıcsem yeterCanım ben hemen idrara sıkışıyorum zaten 3.4 bardak içtim sonra transferden önce baktı ve 2 bardak boşalt dedi ve çok rahatladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?