Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

Cnm ne ıstedıler transferınde sıkısıkmıudı nekadar yattın hastanede
Sıkışıktım canım o çok zorladı beni 1 saat yattım çıktım canım kan akışı için sakın sürekli yatma hareket et ağır kaldırma ani hareket yapma yeter dediler canım transfer anı müthiş bir şey embiryolog çocuğunuzu getirdim dedi şırınga gibi bir şeyin için de :) tuhaf duygular

Galiba pazartesi salı sonrasında çarşamba çatlama iğnemi olur perşembe yada cuma opu ya alınırım dua et kuzum en zoru bundan sonrası . Sen nasıl hisediyorsun kendini
Çarşamba çatlatma iğnesi olursa cuma toplanır kuzum dolu dolu olsun inşallah ben iyiyim kuzum hep yatmıyorum

Ya cok tatlı ıns sana tutunuyodur sımdı cnm ıns hayırlı haberler alalım ya cok emek verdık yaramazlarmıcın

Çarşamba çatlatma iğnesi olursa cuma toplanır kuzum dolu dolu olsun inşallah ben iyiyim kuzum hep yatmıyorum
Evet cuma en kötü cumartesi dedi canım inşalllah 5 ci güne bir kaç embrio gider çok kaliteli İnşallah bize sıkı sıkı tutunur

Gecen ay asılama olmustm cnm sanırım o sekıl az kala ocıcem suyu yoksa zor tutulur yarım lt ıceyım en cok dımı
Canım ben hemen idrara sıkışıyorum zaten 3.4 bardak içtim sonra transferden önce baktı ve 2 bardak boşalt dedi ve çok rahatladım

Canım ben hemen idrara sıkışıyorum zaten 3.4 bardak içtim sonra transferden önce baktı ve 2 bardak boşalt dedi ve çok rahatladım
Ozaman ıkı bardak ıcsem yeter kontrol edıceklermıs sıkısıklıgımı oylemdedıler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…