• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

Kızlar bana 4.gun acmıcaz embrıyoyu dedı buyuk ıhtımal Pazartesi 5.gun transfer olcakmıs oylemı oluyor ben bılmıyorım hıc bırde sızler kacıncı gun oldunuz yada olcaksınız

Kızlar gonal f ilk kez karnımda hafif bir toplanma içten hala var ve iğnenin ardına biraz kanama yaptı normalmi ? Çok korktum 😟
Benımde bır vurumda cok kanama yaptı bıkac damla kanlı da ılac cıkmıstı cnm ama bak buyuduler toplandılar korkma ılacı salarkennben hafıf salıyıdum sıktıgın etı

Kızlar gonal f ilk kez karnımda hafif bir toplanma içten hala var ve iğnenin ardına biraz kanama yaptı normalmi ? Çok korktum 😟
İğneyi çekerken oluyor bazen korkma canım topak kaldı derken şiştiyse kolanyalı pamuk ile pres yap dağılır

Ben de 11 Mart’ta iğnelere başladım, bugün dördüncü günüm. Çikolata kisti sorunum. Başkent Hastanesi Hulusi Bülent Zeyneloğlu’nda tedavi oluyorum.
İnşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz. 💐
Aynı gidiyoruz sizinle inşallah dediğiniz gibi hayırlı güzel sonuçlar olsun

İğneyi çekerken oluyor bazen korkma canım topak kaldı derken şiştiyse kolanyalı pamuk ile pres yap dağılır
Yaptım canım ağrı azaldı sen yazmıştın galiba bi kaç msj önce onu okudum hemen dağıttım ama ağrısı kaldı artık galiba bedenen ve ruhen yıpranmaya başladım . İğne yaptıktan sonra oturdum hüngür hüngür ağladım .

Yaptım canım ağrı azaldı sen yazmıştın galiba bi kaç msj önce onu okudum hemen dağıttım ama ağrısı kaldı artık galiba bedenen ve ruhen yıpranmaya başladım . İğne yaptıktan sonra oturdum hüngür hüngür ağladım .
Dediğim gibi psikolojik olarak değişiyor insan o kadar hormon yüklemesinede normal bozma moralini bebişini kucağına alacağın güne odaklan ben öyle yapıyorum arada kocama sataşıyorum iyi geliyor 😅😁

Dediğim gibi psikolojik olarak değişiyor insan o kadar hormon yüklemesinede normal bozma moralini bebişini kucağına alacağın güne odaklan ben öyle yapıyorum arada kocama sataşıyorum iyi geliyor 😅😁
Onada kıyamadımki gelip saçımı okşuyo sarılıyo . Bişey dese çatacağım ama ağzını açmıyor

Bendengecen gun oturdummagladım ıgne yaparken cnm bugunlerde gecıcek sımdı kalcadan vurdugum daha fena saga sola oturamıyorım cok acıyor

slm kızlar pazartesi yumurtalarim toplancak bu akşam saat 23. 00 çatlatma ignemi vurulcam gayet iyi dedi doktor sol taraf normal üretiyo yumurtayi ama sagtarafim biraz fazla üretiyomus yumurtayi bide çatlatma ignesini göbekten yapcam öyle dedi doktor😊

Hangi ilaçları kullanıyorsunuz, ne kadar dozda? Birde ultrasona girdiniz mi?
Vitamin olarak Ocean Omega 3 & QH 30 Softjel Kapsül ve folicus kullanıyorum. Gonal F 300 ve klomen kullanıyorum pazartesi kontrol var o gün öğreneceğim yumurtalar varmı ne durumda diye

Vitamin olarak Ocean Omega 3 & QH 30 Softjel Kapsül ve folicus kullanıyorum. Gonal F 300 ve klomen kullanıyorum pazartesi kontrol var o gün öğreneceğim yumurtalar varmı ne durumda diye
Bana biraz düşük dozda başladı galiba doktorum. Gonal F’i 175’lik dozda kullandım üç gün, bugün 225’e çıkardı. Birde merional kullanıyorum 75’lik kutu. Vitamin olarakta Gonamax, Solgar Resveratrol, Regula 3 Gold Epa/dha, Folbiol kullanıyorum.

Bana biraz düşük dozda başladı galiba doktorum. Gonal F’i 175’lik dozda kullandım üç gün, bugün 225’e çıkardı. Birde merional kullanıyorum 75’lik kutu. Vitamin olarakta Gonamax, Solgar Resveratrol, Regula 3 Gold Epa/dha, Folbiol kullanıyorum.
Herkesin yumurta durumuna göre doz veriliyor düşük amh benim yaşım 39 o yüzden doz yüksek çabuk büyümüyor benim yumurtalar nazlı biraz 😊

Back