Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

Merhabab benim de 4. Günüm ignelerde bende de cikolata kisti var ondan başladım tup bebege

Evet cnm çok sukur ben esim gece geldi sende burda kaldin artik kiz
Benimkide yasakdan bir gün önce . Yok kuzum döneriz bi şekilde bakalım yasak olmayan bir ülke ye uçup aktarma yapacağız ama tabi ozamana onlarda kapatmassa kapatırlarsa kaldım burda

Bende cihan hoca yı duydum bir arkadaşımdan ama randevu su dolu diye tolga güler hocaya gittim.. İyiki de gitmişim çok iyi bir doktor çok memnun kaldım.
Tüp bebek bölümünde o hocayi hic görmedim cihan hoca veysel hoca bir doktor daha var ismi aklıma gelmedi bunlar dışında bildiğim kadarıyla gelmiyor bende bu hocaya tavsiye üzerine gittim cok şeker doktor

Benimkide yasakdan bir gün önce . Yok kuzum döneriz bi şekilde bakalım yasak olmayan bir ülke ye uçup aktarma yapacağız ama tabi ozamana onlarda kapatmassa kapatırlarsa kaldım burda
hayirlisi olsun kuzum insallahh öyle bisey olmaz gidersin yoksa buralar nasil durucan insanin kendi evi gibisi yok cnm

hayirlisi olsun kuzum insallahh öyle bisey olmaz gidersin yoksa buralar nasil durucan insanin kendi evi gibisi yok cnm
aynen ne kötü zamana denk geldik böyle canım ya . Sende durumlar ne ? Nasılsın kaçıncı günün nasıl gidiyor ?

hayirlisi olsun inşallahhh kuzum vardir bundada bi hayir benimde yarin yumurtalar toplaniyor
Oh canım. darısı başıma. benimde yarın kontolüm var galiba çarşambaya kadar ilaç kullanırım sonea cuma opu büyük bir aksilik çıkmassa

Kuzum ilk kez başıma geldi zaten en derine ittim iğne sonunu görmeden enjekte etmedim ama neden bu kez böyle olfu anlamadım 6 cı günüm. İlk kez bu şekilde oldu

Kolonyalı pansuman iyi gelecektir
Ben de yaklaşık 1 aydır karnımdan iğne yapıyorum. Hatta yumurta takibi esnasında günde 3 iğne vurulduğum bile olmuştur.
Yeni yeni karnım hassaslaşmaya başladı
İlk başlarda iğneyi rahat batırıyordum
Ama artık biraz canım yanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…