- 11 Mayıs 2018
- 332
- 509
- 53
İkinci kanı verdiniz mi
Yarın sabah vereceğim
O zaman belli olur
Herşeyin yolunda olup olmadığı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İkinci kanı verdiniz mi
İnşAllah yolundadır dualarımız o yöndeYarın sabah vereceğim
O zaman belli olur
Herşeyin yolunda olup olmadığı
Evet canımMerhaba canım sizde mi tedavi asamasindasiniz
Öyle canım ilk 4 gün bende pek bişey hissetmedim . Morarmalar başladı bile bende artık nereye vursam diye düşünüyorum ama az kaldı sabrKolonyalı pansuman iyi gelecektir
Ben de yaklaşık 1 aydır karnımdan iğne yapıyorum. Hatta yumurta takibi esnasında günde 3 iğne vurulduğum bile olmuştur.
Yeni yeni karnım hassaslaşmaya başladı
İlk başlarda iğneyi rahat batırıyordum
Ama artık biraz canım yanıyor
Benimde bugün 4.gunum ignede yarın kontrolüm var şimdiden karnım sisti bayaEvet canım ♥♥
Normal canım oturup kalkarken bi değişik his gelicek daha çok normalmiş bunlar . Dozun ne kadar ?Benimde bugün 4.gunum ignede yarın kontrolüm var şimdiden karnım sisti baya
375 canım gonalfNormal canım oturup kalkarken bi değişik his gelicek daha çok normalmiş bunlar . Dozun ne kadar ?
Dozun baya yüksekmiş canım rabbim kolaylık versin 187,5 benim dozum o bile bende hormonları hortlattı gögüs ağrısı mide bulantısı uyku hali375 canım gonalf
Saol canim benim sadece şişkinlik var başka bisey yikDozun baya yüksekmiş canım rabbim kolaylık versin 187,5 benim dozum o bile bende hormonları hortlattı gögüs ağrısı mide bulantısı uyku hali
Anladım canım cetrotide vermedi demi hemüzSaol canim benim sadece şişkinlik var başka bisey yik
Öyle canım ilk 4 gün bende pek bişey hissetmedim . Morarmalar başladı bile bende artık nereye vursam diye düşünüyorum ama az kaldı sabr
Onu vermedi canım ama vericek yarın konturulum var verir belki sen ne durumdasinAnladım canım cetrotide vermedi demi hemüz
Ozaman kesin verir canım bende 5 ci günde başladım . Yarın 7. Ci hünüm yarın artık son kontrol olur opu öncesi . En son 10 ila 11 cm dedi bakalım benim yumoşlar ne durumdaOnu vermedi canım ama vericek yarın konturulum var verir belki sen ne durumdasin
Sen bilirsin canım . Eğer stress olurum korkarım dersen dediğin mantıklıSelam Kızlar nasılsınız? Ben de bu hafta adet olacağım ama durumlar böyle iken biraz çekiniyprum merkeze gitmeye acaba bu ay ertelesem önümüzdeki ay mı gitsem diyorum?
Benim de yarın 5.gunum olcak canım daha benim ilk konturulum yarın olcak senin az kalmış sağlıklı yumurtalarin olsun canımOzaman kesin verir canım bende 5 ci günde başladım . Yarın 7. Ci hünüm yarın artık son kontrol olur opu öncesi . En son 10 ila 11 cm dedi bakalım benim yumoşlar ne durumda
İnşallah ♥♥ Dolu dolu sağlıklı olsunlarda ♥ Beşinci güne gitsinler inşallah .hepimizinkiBenim de yarın 5.gunum olcak canım daha benim ilk konturulum yarın olcak senin az kalmış sağlıklı yumurtalarin olsun canım
Insalalh canımm❤❤İnşallah ♥♥ Dolu dolu sağlıklı olsunlarda ♥ Beşinci güne gitsinler inşallah .hepimizinki
Mesele stres olup korkmak değil. Bu salgınla mücadele ekip işi. Devlet üzerine düşeni yaparken ve şimdiye kadar süreci çok iyi yönetirken bireysel olarak ben nasıl dikkat ederim diye düşündüm.Sen bilirsin canım . Eğer stress olurum korkarım dersen dediğin mantıklı