• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

Kolonyalı pansuman iyi gelecektir
Ben de yaklaşık 1 aydır karnımdan iğne yapıyorum. Hatta yumurta takibi esnasında günde 3 iğne vurulduğum bile olmuştur.
Yeni yeni karnım hassaslaşmaya başladı
İlk başlarda iğneyi rahat batırıyordum
Ama artık biraz canım yanıyor
Öyle canım ilk 4 gün bende pek bişey hissetmedim . Morarmalar başladı bile bende artık nereye vursam diye düşünüyorum 😏 ama az kaldı sabr

Selam Kızlar nasılsınız? Ben de bu hafta adet olacağım ama durumlar böyle iken biraz çekiniyprum merkeze gitmeye acaba bu ay ertelesem önümüzdeki ay mı gitsem diyorum?

Transfer olacaklardan doktor hormon tahlilleri istedi mi? Benim doktorum rahim kalınlığı iyi gözüküyor transfer yaparız dedi ama ben bi baktirsam mi diye düşünüyorum. Sizler baktiriyor musunuz e2 değerine filan

Onu vermedi canım ama vericek yarın konturulum var verir belki sen ne durumdasin
Ozaman kesin verir canım bende 5 ci günde başladım . Yarın 7. Ci hünüm yarın artık son kontrol olur opu öncesi . En son 10 ila 11 cm dedi bakalım benim yumoşlar ne durumda 😌😌

Selam Kızlar nasılsınız? Ben de bu hafta adet olacağım ama durumlar böyle iken biraz çekiniyprum merkeze gitmeye acaba bu ay ertelesem önümüzdeki ay mı gitsem diyorum?
Sen bilirsin canım . Eğer stress olurum korkarım dersen dediğin mantıklı

Ozaman kesin verir canım bende 5 ci günde başladım . Yarın 7. Ci hünüm yarın artık son kontrol olur opu öncesi . En son 10 ila 11 cm dedi bakalım benim yumoşlar ne durumda 😌😌
Benim de yarın 5.gunum olcak canım daha benim ilk konturulum yarın olcak senin az kalmış sağlıklı yumurtalarin olsun canım 😊

Benim de yarın 5.gunum olcak canım daha benim ilk konturulum yarın olcak senin az kalmış sağlıklı yumurtalarin olsun canım 😊
İnşallah ♥♥ Dolu dolu sağlıklı olsunlarda ♥ Beşinci güne gitsinler inşallah .hepimizinki

Back