- 20 Ocak 2020
- 89
- 140
- 23
Haklısınız en iyisini doktorlarımız bilir. Allah iğneninizi, ilacınızı denk getirsin inşallah.Herkesin yumurta durumuna göre doz veriliyor düşük amh benim yaşım 39 o yüzden doz yüksek çabuk büyümüyor benim yumurtalar nazlı biraz
olsun rabbim ol dedikten sonra 5.gun 3gun fark etmezSağol canım inşallah 3.gün embiryosu verildi
Progestan ıgne cnm teansfere hazırlıyoCanım kalçadan neden yapıyosunki ?
Aaaa neden cnm oylemı uygun gordulerkı pekı 3.gundemıBen bugün transfer oldum canım sen pazartesi olursun
Benim transferden sonra bile vermedi canım ilgincime gitti jel verdi estrofem verdi coraspirin verdi folik asit verdiProgestan ıgne cnm teansfere hazırlıyo
Evet canım böyle uygun görmüşler sanırım bekleyişe geçtik bakalım tutma ihtimali yüzde 40_50 dedi zaten bu yüzde genel tüp bebek tutma oranıAaaa neden cnm oylemı uygun gordulerkı pekı 3.gundemı
Rabbim inşallah ol demiştir canım aynen 3.gün 5.gün fark etmiyorolsun rabbim ol dedikten sonra 5.gun 3gun fark etmezinsallah guzel sonuclarla gelirsin buraya
Belirtin var mıydı canımHepinize çok teşekkür ederim..
bütün dualarım sizlerle..
şuan için sonuç güzel
ama önemli olan iki gün sonra ki artışınında aynı güzellikte devam etmesi
sizde benim için dua edin,
grubun ilk pozitif haberini ben verdiysem şanslısınız demektir
benim girdiğim her boş dükkan tıklım tıklım dolar
mart ayı firesiz bir şekilde pozitif haberlerle dolacak demektir
1200 tl ödedikumarım herşey yolun da gider tüp bebek fiyatı 9 bin miş ilaçlar ne kadar tutar acaba rabbim yardımcımız olsun
Çok sağolun arkadaşlar. Karnım da gaz sancısı şeklinde ağrı var. Yürürken biraz batıyor. Normal mi sizce. Kasık ağrım yok. Bir sürü ilaç verdi doktor. Progestan fitil verdi onu nasıl uygulayacam bilmiyorumHayırlı olsun canım inşallah kalitelidir ve saglikli bir sekilde döllenip gelisir
Teşekkür ederim canım. Insallah hepimiz hayırlı haberler alırızhosgeldin cnm hayirli olsun tedavin insallah guzel kaliteli yumurtalarin olur
Belirtin var mıydı canım
Kızlar gonal f ilk kez karnımda hafif bir toplanma içten hala var ve iğnenin ardına biraz kanama yaptı normalmi ? Çok korktum
Ben bugün transfer oldum canım sen pazartesi olursun
Allah sana bağışlasın canım darısı başımızaHayır... Göğüs hassasiyeti ve arasıra adet olacakmışım gibi hissetmek dışında hiçbir belirtim olmadı.
Millette kasık ağrıları
Kanamalar
Mide bulantıları
Kasıklarda yanma
Yüksek ateş olup ben de olmayınca negatif bekliyordum açıkçası
Amin canım sen de sağlıkla kucağına al inşallah canımHayırlı olsun
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın..
Çok sağolun arkadaşlar. Karnım da gaz sancısı şeklinde ağrı var. Yürürken biraz batıyor. Normal mi sizce. Kasık ağrım yok. Bir sürü ilaç verdi doktor. Progestan fitil verdi onu nasıl uygulayacam bilmiyorum
Benim belim ağrıyor daha bismillah ilk gün yaHayır... Göğüs hassasiyeti ve arasıra adet olacakmışım gibi hissetmek dışında hiçbir belirtim olmadı.
Millette kasık ağrıları
Kanamalar
Mide bulantıları
Kasıklarda yanma
Yüksek ateş olup ben de olmayınca negatif bekliyordum açıkçası
Kuzum ilk kez başıma geldi zaten en derine ittim iğne sonunu görmeden enjekte etmedim ama neden bu kez böyle olfu anlamadım 6 cı günüm. İlk kez bu şekilde olduNormal canım.
İğneyi tam derine kadar sokmadığın için öyle oluyor.
Aslında sapladıktan sonra sakin sakin itsen
Hiç canın yanmıyor
Sonra da sakin sakin ilacı verip 5 sn beklemen ve ondan sonra şırıngayı çıkartman lazım.
Böylelikle ne kanaman olur ne de birikmen olur.
Cnm ne ıstedıler transferınde sıkısıkmıudı nekadar yattın hastanedeBenim belim ağrıyor daha bismillah ilk gün ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?