• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

Ben de 11 Mart’ta iğnelere başladım, bugün dördüncü günüm. Çikolata kisti sorunum. Başkent Hastanesi Hulusi Bülent Zeyneloğlu’nda tedavi oluyorum.
İnşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz. 💐
Merhabab benim de 4. Günüm ignelerde bende de cikolata kisti var ondan başladım tup bebege

Evet cnm çok sukur ben esim gece geldi sende burda kaldin artik kiz😂😂
Benimkide yasakdan bir gün önce . Yok kuzum döneriz bi şekilde bakalım yasak olmayan bir ülke ye uçup aktarma yapacağız ama tabi ozamana onlarda kapatmassa kapatırlarsa kaldım burda 😂

Bende cihan hoca yı duydum bir arkadaşımdan ama randevu su dolu diye tolga güler hocaya gittim.. İyiki de gitmişim çok iyi bir doktor çok memnun kaldım.
Tüp bebek bölümünde o hocayi hic görmedim cihan hoca veysel hoca bir doktor daha var ismi aklıma gelmedi bunlar dışında bildiğim kadarıyla gelmiyor bende bu hocaya tavsiye üzerine gittim cok şeker doktor 😍

Benimkide yasakdan bir gün önce . Yok kuzum döneriz bi şekilde bakalım yasak olmayan bir ülke ye uçup aktarma yapacağız ama tabi ozamana onlarda kapatmassa kapatırlarsa kaldım burda 😂
hayirlisi olsun kuzum insallahh öyle bisey olmaz gidersin yoksa buralar nasil durucan insanin kendi evi gibisi yok cnm🤗🤗

hayirlisi olsun inşallahhh kuzum vardir bundada bi hayir benimde yarin yumurtalar toplaniyor🤗🤗
Oh canım. 💙💙 darısı başıma. 😂 benimde yarın kontolüm var galiba çarşambaya kadar ilaç kullanırım sonea cuma opu 🥰 büyük bir aksilik çıkmassa

Kuzum ilk kez başıma geldi zaten en derine ittim iğne sonunu görmeden enjekte etmedim ama neden bu kez böyle olfu anlamadım 6 cı günüm. İlk kez bu şekilde oldu

Kolonyalı pansuman iyi gelecektir
Ben de yaklaşık 1 aydır karnımdan iğne yapıyorum. Hatta yumurta takibi esnasında günde 3 iğne vurulduğum bile olmuştur.
Yeni yeni karnım hassaslaşmaya başladı
İlk başlarda iğneyi rahat batırıyordum
Ama artık biraz canım yanıyor

Back