Tabi kontrol ediyorlarOzaman ıkı bardak ıcsem yeter kontrol edıceklermıs sıkısıklıgımı oylemdedıler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi kontrol ediyorlarOzaman ıkı bardak ıcsem yeter kontrol edıceklermıs sıkısıklıgımı oylemdedıler
Merhaba basladim canım bugün iğnenin 4.gunundeyim yarın konturulum var siz hangi asamadasinızMerhaba Naz Hanım, bende bu ay Antalya tüp bebek merkezinde tedaviye başladım. Kemal Bey'a gidiyorum. Siz tedaviye başladınız mi? Hangi asamalardasiniz?
İyi günler canımAmin paü araştırmada yaptiricam nasipse
Iyi günler canım aa çok sevindim karşılaşırız belki orda cihan kabukcu doktorum senin doktorun kimİyi günler canım
Bizde Nisan ayında paü de tüp bebek yaptırıcaz nasipse. Doktorun kim merak ettim de
Merhabab benim de 4. Günüm ignelerde bende de cikolata kisti var ondan başladım tup bebegeBen de 11 Mart’ta iğnelere başladım, bugün dördüncü günüm. Çikolata kisti sorunum. Başkent Hastanesi Hulusi Bülent Zeyneloğlu’nda tedavi oluyorum.
İnşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz.
Eşim geldi ertesi gün yasak koyuldu canım allahtan o stresimiz olmadıAA evet canım ya peki eşin gelebilecek mi
Benimkide yasakdan bir gün önce . Yok kuzum döneriz bi şekilde bakalım yasak olmayan bir ülke ye uçup aktarma yapacağız ama tabi ozamana onlarda kapatmassa kapatırlarsa kaldım burdaEvet cnm çok sukur ben esim gece geldi sende burda kaldin artik kiz
Bende cihan hoca yı duydum bir arkadaşımdan ama randevu su dolu diye tolga güler hocaya gittim.. İyiki de gitmişim çok iyi bir doktor çok memnun kaldım.Iyi günler canım aa çok sevindim karşılaşırız belki orda cihan kabukcu doktorum senin doktorun kim
Tüp bebek bölümünde o hocayi hic görmedim cihan hoca veysel hoca bir doktor daha var ismi aklıma gelmedi bunlar dışında bildiğim kadarıyla gelmiyor bende bu hocaya tavsiye üzerine gittim cok şeker doktorBende cihan hoca yı duydum bir arkadaşımdan ama randevu su dolu diye tolga güler hocaya gittim.. İyiki de gitmişim çok iyi bir doktor çok memnun kaldım.
hayirlisi olsun kuzum insallahh öyle bisey olmaz gidersin yoksa buralar nasil durucan insanin kendi evi gibisi yok cnmBenimkide yasakdan bir gün önce . Yok kuzum döneriz bi şekilde bakalım yasak olmayan bir ülke ye uçup aktarma yapacağız ama tabi ozamana onlarda kapatmassa kapatırlarsa kaldım burda
aynen ne kötü zamana denk geldik böyle canım ya . Sende durumlar ne ? Nasılsın kaçıncı günün nasıl gidiyor ?hayirlisi olsun kuzum insallahh öyle bisey olmaz gidersin yoksa buralar nasil durucan insanin kendi evi gibisi yok cnm
hayirlisi olsun inşallahhh kuzum vardir bundada bi hayir benimde yarin yumurtalar toplaniyoraynen ne kötü zamana denk geldik böyle canım ya . Sende durumlar ne ? Nasılsın kaçıncı günün nasıl gidiyor ?
Oh canım. darısı başıma. benimde yarın kontolüm var galiba çarşambaya kadar ilaç kullanırım sonea cuma opu büyük bir aksilik çıkmassahayirlisi olsun inşallahhh kuzum vardir bundada bi hayir benimde yarin yumurtalar toplaniyor
Hadi insallah kuzum guzel guzel kaliteli yumurtalarin olsun❤Oh canım. darısı başıma. benimde yarın kontolüm var galiba çarşambaya kadar ilaç kullanırım sonea cuma opu büyük bir aksilik çıkmassa
İnşallah seninde birtanemHadi insallah kuzum guzel guzel kaliteli yumurtalarin olsun❤
Merhaba canım sizde mi tedavi asamasindasinizOh canım. darısı başıma. benimde yarın kontolüm var galiba çarşambaya kadar ilaç kullanırım sonea cuma opu büyük bir aksilik çıkmassa
Benim belim ağrıyor daha bismillah ilk gün ya
Benimki normal değil yaBen de bel ağrısı olmamıştı.
İlk gece kasıklarım çok ağrımıştı sadece
Kuzum ilk kez başıma geldi zaten en derine ittim iğne sonunu görmeden enjekte etmedim ama neden bu kez böyle olfu anlamadım 6 cı günüm. İlk kez bu şekilde oldu
İkinci kanı verdiniz miBen de bel ağrısı olmamıştı.
İlk gece kasıklarım çok ağrımıştı sadece