OPU 10-15 dakika sürüyor.Kızlar opudan sonra hastanede istirahat ediliyor değil mi. Yanımızda neler götürmek gerekiyor pijama çamaşır filan gerekiyordur herhalde.
Bi de muayene koltuğuna oturunca mi anestezi uygulanıyor
En cok 1 saat kalıyısun cnm bısey goturme ped gotur ama cıplak oluyosun amelıyat onlugu gıuyoyosun makyajsız gıdıyosun gıdıp outurnca anestesı verıyolarKızlar opudan sonra hastanede istirahat ediliyor değil mi. Yanımızda neler götürmek gerekiyor pijama çamaşır filan gerekiyordur herhalde.
Bi de muayene koltuğuna oturunca mi anestezi uygulanıyor
Hakkında hayırlısı canım
Selam canım :) heyecan korku bir de karında ağrı var :)Opu olan kızlar nerdesınız ne durumdasınız heycan varmı
Benımde hafıf belımde
Selam canım :) heyecan korku bir de karında ağrı var :)
Sen nasılsın?
Eve geldim her yeri sirkeli su ile sildim :) korona korkusu :) çok şükür iyiyşm bir sıkıntım yok yarın inşallah güzel haberler alırızOpu olan kızlar nerdesınız ne durumdasınız heycan varmı
İlişk serbest dedi bize de onu düşünecek halim yok valla 9 at tatile çıkmak istiyorum :))))Benımde hafıf belımdeheycan korku aynen ne olcak dıye uzanmaya calısıyorum bıde daha cok bıkac pembe lekelenmem oldu sozlere ılıskı ıcın bısey dedılermı bıde bana bıkacgun lekelenmen olabılır dedıler
yinede sen dikkaet cnm kendine normaldir o kadarBende vitamin alıyorum kuzum ama bilmem yinede bugün böyle oldum
1 hafta ilişki olmayacak dendi.Benımde hafıf belımdeheycan korku aynen ne olcak dıye uzanmaya calısıyorum bıde daha cok bıkac pembe lekelenmem oldu sozlere ılıskı ıcın bısey dedılermı bıde bana bıkacgun lekelenmen olabılır dedıler
Kızlar size birşey soracağım .. gonal f sizdede uyku yaptımı ? 3 cü günüm bugün gözlerimi açamıyorum sanki .1 hafta ilişki olmayacak dendi.
Zaten karın ve kasık bölgem baya ağrıyor. Hiçbişey yapabileceğimi sanmıyorum. Allahtan yeni bir ablayla anlaştım temizlik için.
Bana da demediler canım yarın haber ederler bence 5 tanesi döllenecek içimden öyle geçiyor :))Dolu mu boş mu bilmiyorum canım benim kanamam yok hastanede hemşire hem idararıma baktı hem de peçeteyle sil dedi bi sorun yok dedi çok şükür kanama olmadı kırmızı aktif kanama olmadığı sürece sıkıntı yokmuş
Yapmadı bana canımKızlar size birşey soracağım .. gonal f sizdede uyku yaptımı ? 3 cü günüm bugün gözlerimi açamıyorum sanki .
Tedaviye engel birşey yok dediler Perşembe akşamı ilaçlara başla pazartesi kan yani e2 değerine bakacaklar ve ultrason da yumurta takibi o kadar söyledilerİnanırım canımkontrol sonrası ne dediler ?
İki gün banada yapmadı ama bugün çok saehoş gibi oldum baya . Şişkinlik de var tabiYapmadı bana canım
Hakkında hayırlısı olsun canımTedaviye engel birşey yok dediler Perşembe akşamı ilaçlara başla pazartesi kan yani e2 değerine bakacaklar ve ultrason da yumurta takibi o kadar söylediler
Şişkinlik vardı kuzum bende de aynen olsun da canımİki gün banada yapmadı ama bugün çok saehoş gibi oldum baya . Şişkinlik de var tabineyse sabr kuzum inşallah bebeklerimiz olsunda
Bır ark amyukarfq serbest demıs sıze bır hafta yok bana hıc bısey demedıler bu nasıl os1 hafta ilişki olmayacak dendi.
Zaten karın ve kasık bölgem baya ağrıyor. Hiçbişey yapabileceğimi sanmıyorum. Allahtan yeni bir ablayla anlaştım temizlik için.
Hepimizin canımHakkında hayırlısı olsun canım ♥
Bana komse bısey demedı zaten esom ıkı gun sonra yanımda. Gıdıyor progestan ıgne verdılermjİlişk serbest dedi bize de onu düşünecek halim yok valla 9 at tatile çıkmak istiyorum :))))
Umarım hepsi döllenirBana da demediler canım yarın haber ederler bence 5 tanesi döllenecek içimden öyle geçiyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?