- 28 Ağustos 2019
- 498
- 873
- 103
Yorgunum ben çok fazla araştırma hastanesi olunca tedavi boyunca kontrole çağırdıklarında tüm gün orada geçiyor bu çok yorucu ilaçlarımı aldım yarın akşam başlayacağım rabbim yardımcımız olsunNasılsınız kızlar ?
İnşallah Rabbim gönlüne göre versin geçmiş olsun darısı başımızaMerhaba herkese! OPU yu başarıyla atlattım, 10 yumurta toplandı. Yarın kaç tanesi döllenmiş kaç tanesi dolu haber verecekler. Pozitif ve iyi düşünmek istiyorum devam... Umarım ve inşallah hayırlısıysa havuz olmadan transfere uygun adette embriyolarım olur sağlıklı
İnşallah hayırlısıyla bol bol yumurtan olur canım!Ben de iğnelere devam ediyorum, değişiklik olmazsa ctesi opu olacak.
Çok teşekkür ederim arkadaşımInsallah cok guzel gececek ,icini ferah tut. OPUdan sonra haberleselim yine ,eger embriyolarimiz olursa transferimiz de cok yakin belki beraber bile hamis kalip beklicez
Evet canım oldu da bitti bile. Dinleniyorum annemde şimdi.Kuzum sanada az kalmış hakkında hayırlısı ♥
Hayırlı olsun ElifGünaydın benimde bugün tedavim başladı.5 ADET CETROTIDE 0.25 MG., 10 ADET GONAL-F 300 IU , 1 ADET KLOMEN 50 MG.10 TB., 1 ADET OVITRELLE 250 MCG 0.5 bu ilaçlar yazıldı.
Hayırlısı olsun canınızı sıkmayın, olduran Allah her türlü oldurur2 7 gun ıstıyolar cnm ona bakarsan bızımm spermler yere dustu ıkıncıye yaptımesım
harikasın inşallah güzel sonuçlar alırsınbenim de opu sonucum 20 yumurta toplanmış. ayılamadım bi türlü ama.hala uykulu gözlerle geziyorum. tansiyomu ateşimi ölçtüler uyandıgımda cok üşüyodum çünkü. yarın embriyolarımın bilgisi verilecek. hemen biyopsiye gidecek benimkiler. sağlıklı sonuç olursa transfere öyle hazırlayacaklar. az az kanamam var. ağrılarım hala var. derin derin uyumak istiyorum.
Çok teşekkür ederim elifcim amin inşallah cümlemiziİnşallah Rabbim gönlüne göre versin geçmiş olsun darısı başımıza
tsk ederim canım iyim sen yarın kontrolum var bakalim ne diycekler ya cumartesi yada pazartesi yumurtular toplancakNasılsınız kızlar ?
Hakkında hayırlısı canımMerhaba herkese! OPU yu başarıyla atlattım, 10 yumurta toplandı. Yarın kaç tanesi döllenmiş kaç tanesi dolu haber verecekler. Pozitif ve iyi düşünmek istiyorum devam... Umarım ve inşallah hayırlısıysa havuz olmadan transfere uygun adette embriyolarım olur sağlıklı
Bende iyim canım ama bu gonal f bende kafa yapıyortsk ederim canım iyim sen yarın kontrolum var bakalim ne diycekler ya cumartesi yada pazartesi yumurtular toplancak
İnanırım canımYorgunum ben çok fazla araştırma hastanesi olunca tedavi boyunca kontrole çağırdıklarında tüm gün orada geçiyor bu çok yorucu ilaçlarımı aldım yarın akşam başlayacağım rabbim yardımcımız olsun
Aynen biraz bahsetseler deneyimlerinden keşkeOpu olan kızlar nerdesınız ne durumdasınız heycan varmı
Sor cnm bende bahsederım herkes dınlenmeye cekıldıler ben dınlendım geldımAynen biraz bahsetseler deneyimlerinden keşke ☺
Hadi hayirlisi bende vitamin ilaci 3 aydir kullaniyom ya çok dinç kendimi hissediyomBende iyim canım ama bu gonal f bende kafa yapıyorsanki uykum geliyor bi sarhoş gibiydim bugün benimde cuma kontrolüm var canım
Kuzum genel olarak nasıl bi ortam ne oluyor hiç ağrı sızı oluyormu ?Sor cnm bende bahsederım herkes dınlenmeye cekıldıler ben dınlendım geldım
Bende vitamin alıyorum kuzum ama bilmem yinede bugün böyle oldumHadi hayirlisi bende vitamin ilaci 3 aydir kullaniyom ya çok dinç kendimi hissediyomoda normaldir cnm o kadar olmam kaliteli yumuslarin olsunda sıkıntı yok rahat ol
Cnm alıyolar senı saatınde ve anestezıyle yapıyolar 20 dk da cıktım ben uyanında yarım saat agrım oldu az kanama bıkac pembelık okadar esınde sperm verıyor döllendırme oluyorKuzum genel olarak nasıl bi ortam ne oluyor hiç ağrı sızı oluyormu ?
Anladım canımCnm alıyolar senı saatınde ve anestezıyle yapıyolar 20 dk da cıktım ben uyanında yarım saat agrım oldu az kanama bıkac pembelık okadar esınde sperm verıyor döllendırme oluyor
Hayır bir şey götürmeye gerek yok ameliyat ortamında oluyor uyanınca 1 saat dinlenme sonra çıkışKızlar opudan sonra hastanede istirahat ediliyor değil mi. Yanımızda neler götürmek gerekiyor pijama çamaşır filan gerekiyordur herhalde.
Bi de muayene koltuğuna oturunca mi anestezi uygulanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?