- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 148
- 34
5 i döllenmiş kuzum senin kaçı tek transfer mi olacakUmarım hepsi döllenir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 i döllenmiş kuzum senin kaçı tek transfer mi olacakUmarım hepsi döllenir
Bızı daha aramadılar hafi ıns hepsı gıtsın 5.gunr9 yumurta toplanmıştı kızlar 8 i olgun çıkmış 5tanesi döllenmiş bakalım kaçıncı güne gidecekler bir tane transfer edecekler
Iğne transferden sonra verilmiyor mu bana sadece jel verdiKızlar bana verdıklerı kagıdı sımdı okudum ılıskı yasak ve ıgneler teansferden sonrada devam sozın nasıl durum
Zaten bu halde ilişki düşünebilen olmaz bence.Bır ark amyukarfq serbest demıs sıze bır hafta yok bana hıc bısey demedıler bu nasıl os
Umarım hepsi 5. güne gider.9 yumurta toplanmıştı kızlar 8 i olgun çıkmış 5tanesi döllenmiş bakalım kaçıncı güne gidecekler bir tane transfer edecekler
Eh olması gereken bu :)Kızlar bana verdıklerı kagıdı sımdı okudum ılıskı yasak ve ıgneler teansferden sonrada devam sozın nasıl durum
canım bende öyleydim. akşam 8 de yapıyordum gonal f. sonra sarhoş gibi oluyordum 8 buçuk bilemedin 9 da uyuyordum hem de sabaha kadar deliksiz. Eşim deli oluyordu. 1 hafta her akşam böyle uyudum :)Bende iyim canım ama bu gonal f bende kafa yapıyor sanki uykum geliyor bi sarhoş gibiydim bugün benimde cuma kontrolüm var canım
Kuzummm nasıl sevindim tam 5 dedin 5 de oldu9 yumurta toplanmıştı kızlar 8 i olgun çıkmış 5tanesi döllenmiş bakalım kaçıncı güne gidecekler bir tane transfer edecekler
oyy maşallah canım sağlıklı bir şekilde gelişsinler inşallah9 yumurta toplanmıştı kızlar 8 i olgun çıkmış 5tanesi döllenmiş bakalım kaçıncı güne gidecekler bir tane transfer edecekler
Bende’kuzum dün oldu ilk kez bakalım bugün nasıl olacak . Ama ainasıl varya göz kapağımı açamadım kolay kolaycanım bende öyleydim. akşam 8 de yapıyordum gonal f. sonra sarhoş gibi oluyordum 8 buçuk bilemedin 9 da uyuyordum hem de sabaha kadar deliksiz. Eşim deli oluyordu. 1 hafta her akşam böyle uyudum :)
Canım taze transfer mi olucak ? Galiba bununla alakalı taze transfer’de ilişki olmuyor galiba .Kızlar bana verdıklerı kagıdı sımdı okudum ılıskı yasak ve ıgneler teansferden sonrada devam sozın nasıl durum
Evet canım benimde öyle geçti. İlaçlardan yani endişelenme :) ben fazla direnmiyordum uyuyordum mis gibi. Kısa süreli sonuçta opu sonrası geçti.Bende’kuzum dün oldu ilk kez bakalım bugün nasıl olacak . Ama ainasıl varya göz kapağımı açamadım kolay kolay
Alaalla bana verdıler bılmıyorum kuIğne transferden sonra verilmiyor mu bana sadece jel verdi
Taze olcak bısıkıntı cokmazsa cnm transfere 3 5 gun var hanı transferden sonra zaten olmaz anlamadımCanım taze transfer mi olucak ? Galiba bununla alakalı taze transfer’de ilişki olmuyor galiba .
Senın neden okadar kotu benımde hafıf gaz oluyor ama normal degılmı bıde sankı 1 kılo almısım yememe dıkkat ettım ama ıgnelerdenmj acabaZaten bu halde ilişki düşünebilen olmaz bence.
Midem berbat halde.
Umarım hepsi 5. güne gider.
Bol bol embriyonuz olsun
Eh olması gereken bu :)
Kişiden kişi ye değişiyor canım heraldeAlaalla bana verdıler bılmıyorum ku
Banada sadece jel verdiler bi de follik asit verdiler taze transfer olacak benim deAlaalla bana verdıler bılmıyorum ku
Bana da canım jel ve folik asit verdilerKişiden kişi ye değişiyor canım heralde
Aradılar mı canım kaçı döllenmişSenın neden okadar kotu benımde hafıf gaz oluyor ama normal degılmı bıde sankı 1 kılo almısım yememe dıkkat ettım ama ıgnelerdenmj acaba
Valla ben hislerime çok güvenirim kuzum :)Kuzummm nasıl sevindim tam 5 dedin 5 de oldu