• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

Kızlar bana verdıklerı kagıdı sımdı okudum ılıskı yasak ve ıgneler teansferden sonrada devam 🤣 sozın nasıl durum

Eklentiler

• 1EACCA23-ECCE-4BF7-A7C7-AB06A48D5125.jpeg
    1EACCA23-ECCE-4BF7-A7C7-AB06A48D5125.jpeg
    151,4 KB · Görüntüleme: 34
Bır ark amyukarfq serbest demıs sıze bır hafta yok bana hıc bısey demedıler bu nasıl os🤣
Zaten bu halde ilişki düşünebilen olmaz bence.
Midem berbat halde.

9 yumurta toplanmıştı kızlar 8 i olgun çıkmış 5tanesi döllenmiş bakalım kaçıncı güne gidecekler bir tane transfer edecekler
Umarım hepsi 5. güne gider.
Bol bol embriyonuz olsun :KK200::nazar:

Kızlar bana verdıklerı kagıdı sımdı okudum ılıskı yasak ve ıgneler teansferden sonrada devam 🤣 sozın nasıl durum
Eh olması gereken bu :)

Bende iyim canım ama bu gonal f bende kafa yapıyor 😬 sanki uykum geliyor bi sarhoş gibiydim bugün benimde cuma kontrolüm var canım 🥰🥰
canım bende öyleydim. akşam 8 de yapıyordum gonal f. sonra sarhoş gibi oluyordum 8 buçuk bilemedin 9 da uyuyordum hem de sabaha kadar deliksiz. Eşim deli oluyordu. 1 hafta her akşam böyle uyudum :)

canım bende öyleydim. akşam 8 de yapıyordum gonal f. sonra sarhoş gibi oluyordum 8 buçuk bilemedin 9 da uyuyordum hem de sabaha kadar deliksiz. Eşim deli oluyordu. 1 hafta her akşam böyle uyudum :)
Bende’kuzum dün oldu ilk kez bakalım bugün nasıl olacak . Ama ainasıl varya 😬 göz kapağımı açamadım kolay kolay

Bende’kuzum dün oldu ilk kez bakalım bugün nasıl olacak . Ama ainasıl varya 😬 göz kapağımı açamadım kolay kolay
Evet canım benimde öyle geçti. İlaçlardan yani endişelenme :) ben fazla direnmiyordum uyuyordum mis gibi. Kısa süreli sonuçta opu sonrası geçti.

Zaten bu halde ilişki düşünebilen olmaz bence.
Midem berbat halde.

Umarım hepsi 5. güne gider.
Bol bol embriyonuz olsun :KK200::nazar:

Eh olması gereken bu :)
Senın neden okadar kotu benımde hafıf gaz oluyor ama normal degılmı bıde sankı 1 kılo almısım yememe dıkkat ettım ama ıgnelerdenmj acaba

Back