• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

Taze olcak bısıkıntı cokmazsa cnm transfere 3 5 gun var hanı transferden sonra zaten olmaz anlamadım
Eh ozaman normal kuzum 😌 benim doktorum vucüttan narkozu ilaçları felan atabilmem için taze yapmıycak ama heralde bi kaç gün yine yasaklanır banada . Hakkınızda hayırlısı ♥️ Güzrl haberlerinizi alırız inşallah

Bende bu ay başlıcam aşılama olmayınca tüp bebeğe başlıcaz ve yarın ilk kontrolüme gidicem detayları yazarım size doktorum ne söylücem bakalım kızlar hangi hastanede hangi şehirde yapıyorsunuz

Senın neden okadar kotu benımde hafıf gaz oluyor ama normal degılmı bıde sankı 1 kılo almısım yememe dıkkat ettım ama ıgnelerdenmj acaba
Bilmem... Baya kötü etkilendim bu sefer ama şu an iyiyim.
Ben de +2 kilodayım şu an olacak o kadar. Bir sürü hormon aldık vücuda.

Kızlar 7 yumurtamın 6 sı döllenmıs ♥
Süpersin süper :KK200::dua:
Beni de az evvel aradılar, 10 yumurtanın 7si döllenmiş. Allah'ım mucize olsa da 5. güne gitseler...

Bende ne hissediyorsun kuzum yarın kontrolüm var ♥ Çok heycanlıyım opu kesinleşecek ne kadar büyümüşler onu diycekler
Hayırlı OPUlar olsun!

😌 çok varda kuzum çıkmadan dolumu boşmu kalitelimi bilmiyoruz nasıl geriliyorum 😔 yine hamile kalan kalana çevremde gerildim . Ya off 😑 parmak uçlarım sızlıyo varya korku heycan herşey herşey !

Zor bekleyişler ama sonu güzel olsun :KK200::nazar::dua:

Bilmem... Baya kötü etkilendim bu sefer ama şu an iyiyim.
Ben de +2 kilodayım şu an olacak o kadar. Bir sürü hormon aldık vücuda.

Süpersin süper :KK200::dua:
Beni de az evvel aradılar, 10 yumurtanın 7si döllenmiş. Allah'ım mucize olsa da 5. güne gitseler...

Hayırlı OPUlar olsun!

Zor bekleyişler ama sonu güzel olsun :KK200::nazar::dua:
Besten asa döllenen yok ozaman üçümüzünde cok guzel haber ya ıns 5.gune gıtsınler bız nezaman transfer olcaz bıde embrıyo kalıtesı nezaman bellı olcak

Back