- 29 Mayıs 2019
- 1.740
- 2.572
- 133
Maşallah canım. Inşallah saglikla gelişir büyürlerKızlar 7 yumurtamın 6 sı döllenmıs ♥
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah canım. Inşallah saglikla gelişir büyürlerKızlar 7 yumurtamın 6 sı döllenmıs ♥
Evet canım benimde öyle geçti. İlaçlardan yani endişelenme :) ben fazla direnmiyordum uyuyordum mis gibi. Kısa süreli sonuçta opu sonrası geçti.
[/QUOTE inşallah canım az kaldı
Eh ozaman normal kuzum benim doktorum vucüttan narkozu ilaçları felan atabilmem için taze yapmıycak ama heralde bi kaç gün yine yasaklanır banada . Hakkınızda hayırlısı Güzrl haberlerinizi alırız inşallahTaze olcak bısıkıntı cokmazsa cnm transfere 3 5 gun var hanı transferden sonra zaten olmaz anlamadım
Bende ne hissediyorsun kuzum yarın kontrolüm var Çok heycanlıyım opu kesinleşecek ne kadar büyümüşler onu diyceklerValla ben hislerime çok güvenirim kuzum :)
Çok yumurtan olacak :)Bende ne hissediyorsun kuzum yarın kontrolüm var Çok heycanlıyım opu kesinleşecek ne kadar büyümüşler onu diycekler
çok varda kuzum çıkmadan dolumu boşmu kalitelimi bilmiyoruz nasıl geriliyorum yine hamile kalan kalana çevremde gerildim . Ya off parmak uçlarım sızlıyo varya korku heycan herşey herşey !Çok yumurtan olacak :)
Banada sadece jel verdiler bi de follik asit verdiler taze transfer olacak benim de
Ins besıncı gune gelırler cnm tutunurlar bana sonraMaşallah canım. Inşallah saglikla gelişir büyürler
Senin transfer tahmini ne zamanIns besıncı gune gelırler cnm tutunurlar bana sonra
Maşallah çok güzelslm kızlar bugun kontrolum vardi yumurtalar 14. 16.17 15 idi pazartesi yumurtalar toplanir dedi doktor bi aksilik olmasa
Maşallah Allah gönlüne göre versinKızlar 7 yumurtamın 6 sı döllenmıs
Gözün aydın o vakit darısı başımızaslm kızlar bugun kontrolum vardi yumurtalar 14. 16.17 15 idi pazartesi yumurtalar toplanir dedi doktor bi aksilik olmasa
Amın kuzum ıns allahıma sukurMaşallah Allah gönlüne göre versin
Uyyy hayırlı olsun canımslm kızlar bugun kontrolum vardi yumurtalar 14. 16.17 15 idi pazartesi yumurtalar toplanir dedi doktor bi aksilik olmasa
En hec salı sanırım cnm beklıczSenin transfer tahmini ne zaman
Bilmem... Baya kötü etkilendim bu sefer ama şu an iyiyim.Senın neden okadar kotu benımde hafıf gaz oluyor ama normal degılmı bıde sankı 1 kılo almısım yememe dıkkat ettım ama ıgnelerdenmj acaba
Süpersin süperKızlar 7 yumurtamın 6 sı döllenmıs ♥
Hayırlı OPUlar olsun!Bende ne hissediyorsun kuzum yarın kontrolüm var ♥ Çok heycanlıyım opu kesinleşecek ne kadar büyümüşler onu diycekler
çok varda kuzum çıkmadan dolumu boşmu kalitelimi bilmiyoruz nasıl geriliyorum yine hamile kalan kalana çevremde gerildim . Ya off parmak uçlarım sızlıyo varya korku heycan herşey herşey !
Besten asa döllenen yok ozaman üçümüzünde cok guzel haber ya ıns 5.gune gıtsınler bız nezaman transfer olcaz bıde embrıyo kalıtesı nezaman bellı olcakBilmem... Baya kötü etkilendim bu sefer ama şu an iyiyim.
Ben de +2 kilodayım şu an olacak o kadar. Bir sürü hormon aldık vücuda.
Süpersin süper
Beni de az evvel aradılar, 10 yumurtanın 7si döllenmiş. Allah'ım mucize olsa da 5. güne gitseler...
Hayırlı OPUlar olsun!
Zor bekleyişler ama sonu güzel olsun
Pazartesi arayacaklar beni. Hepimize Allah yardım etsin.Besten asa döllenen yok ozaman üçümüzünde cok guzel haber ya ıns 5.gune gıtsınler bız nezaman transfer olcaz bıde embrıyo kalıtesı nezaman bellı olcak