• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

Kızlar opudan sonra hastanede istirahat ediliyor değil mi. Yanımızda neler götürmek gerekiyor pijama çamaşır filan gerekiyordur herhalde.
Bi de muayene koltuğuna oturunca mi anestezi uygulanıyor
OPU 10-15 dakika sürüyor.
Eşofmanlarını götürsen yeterli. Öyle çok kalmıyorsun zaten, yumurta sayını söyleyip gidiyorlar. Ertesi gün telefonda laborantlar kaç yumurta dolu çıktı, kaçı döllendi bilgisini veriyorlar.

Kızlar opudan sonra hastanede istirahat ediliyor değil mi. Yanımızda neler götürmek gerekiyor pijama çamaşır filan gerekiyordur herhalde.
Bi de muayene koltuğuna oturunca mi anestezi uygulanıyor
En cok 1 saat kalıyısun cnm bısey goturme ped gotur ama cıplak oluyosun amelıyat onlugu gıuyoyosun makyajsız gıdıyosun gıdıp outurnca anestesı verıyolar

:KK200::dua:

Selam canım :) heyecan korku bir de karında ağrı var :)
Sen nasılsın?
Benımde hafıf belımde 🤣 heycan korku aynen ne olcak dıye uzanmaya calısıyorum bıde daha cok bıkac pembe lekelenmem oldu sozlere ılıskı ıcın bısey dedılermı bıde bana bıkacgun lekelenmen olabılır dedıler

Benımde hafıf belımde 🤣 heycan korku aynen ne olcak dıye uzanmaya calısıyorum bıde daha cok bıkac pembe lekelenmem oldu sozlere ılıskı ıcın bısey dedılermı bıde bana bıkacgun lekelenmen olabılır dedıler
İlişk serbest dedi bize de onu düşünecek halim yok valla 9 at tatile çıkmak istiyorum :))))

1 hafta ilişki olmayacak dendi.
Zaten karın ve kasık bölgem baya ağrıyor. Hiçbişey yapabileceğimi sanmıyorum. Allahtan yeni bir ablayla anlaştım temizlik için.

Zaten karın ve kasık bölgem baya ağrıyor. Hiçbişey yapabileceğimi sanmıyorum. Allahtan yeni bir ablayla anlaştım temizlik için.
Kızlar size birşey soracağım .. gonal f sizdede uyku yaptımı ? 3 cü günüm bugün gözlerimi açamıyorum sanki .

Dolu mu boş mu bilmiyorum canım benim kanamam yok hastanede hemşire hem idararıma baktı hem de peçeteyle sil dedi bi sorun yok dedi çok şükür kanama olmadı kırmızı aktif kanama olmadığı sürece sıkıntı yokmuş
Bana da demediler canım yarın haber ederler bence 5 tanesi döllenecek içimden öyle geçiyor :))

Bır ark amyukarfq serbest demıs sıze bır hafta yok bana hıc bısey demedıler bu nasıl os🤣

Back