• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

Valla kuzum allah hakkımızda hayırlısını versin olası bir terslıkte iptal olma durumu olabilirmiş bazen korktum herşey güzel gitsin inşallah 😌 az olsun güzel olsun benim doktorum öyle dedi hepsini toplamıyacakmış . Benim yumurtam baya cardı şükür 😒 zaten biliyorsun erkek infertilesi. Bizimkisi allah yaradımcımız olsun zor gerçekten zor . Ben bugün o iğneyi ilkez elime alınca çok korktum felan ama ben yapıcam dedim kıza kendim yaptım alıştım şimdi yaparım.
aynn hakkimizda hayirlisi kuzum kötü düşünme banada dedi iptal olabilir pgd saglam gelmese ama hiç onu dusunuyorum aklima bile getirmek istemiyorum hep transferi dusunuyom tutcagini sende öyle dusun cnm iyi yapmisin kendin yapmakla igneyi alisirsin o kadar can yanmiyor🤗🤗

Kızlar bana mıkroenjeksıuonlı tup bebek onerdıler ama oda para somdı ınternete baktıgımda klasıkmtup bebekte spermle yumurta yakına konulup kendı dollenmesı beklenıyo mıkroenjeksıuonlu döllenmede de ıcıne ınce uçlu katayerle koyuluyomus somdı bıze hangısı yapılcak😭😱

Kızlar bana mıkroenjeksıuonlı tup bebek onerdıler ama oda para somdı ınternete baktıgımda klasıkmtup bebekte spermle yumurta yakına konulup kendı dollenmesı beklenıyo mıkroenjeksıuonlu döllenmede de ıcıne ınce uçlu katayerle koyuluyomus somdı bıze hangısı yapılcak😭😱
Ben mikro chip li istedim canım bizde morfoloji 2 o yüzden en sağlık sperm seçme tekniği

Kızlar 20;30 da ıgnecıklarımı oldum catlatma

Eklentiler

• 35539246-93BE-4926-902E-EB6887B5560A.jpeg
    35539246-93BE-4926-902E-EB6887B5560A.jpeg
    95,9 KB · Görüntüleme: 23
benim de 2 kimyasal sonucum var. gecen yıl genetkte 5 embriyomda da hasar oranı çok yüksekti. hepsi sağlıksız geldi. transfer iptal edilmişti bu yüzden. şi,mdi inşallah sağlıklıyı buluruz da ben de tarnsfer için gün sayarım
Umarım bebeğiniz sağ Salim zamanlıca gelir. Zor bu bekleyişler...

Çok teşekkür ederim hepimizin için öyle inşallah... :dua::KK200:
sizin hikayeniz nedir acaba?
Iki yildir evliyim , bir kez dogal yolla hamile kaldim ama dis gebelik oldugu anlasildi. Sonra cok denedik ama olmadi , 33 yasindayim doktorumla konustuk geç kalmayin bir an once yapin dedi, bizde bir yola girdik. Asilama dusunmedik hic cunku sperm hizimiz biraz düsuk.Boylece bu surece girmiş olduk.Bu persembe OPUolacagiz insallah , hayirlisiyla toplicaz guzel yumurtalari.

Selam kızlar ♥️♥️ Nasılsınız . Ben bugün kontrole gittim ve ilaca başladım . Gonal f 187,5 vurunuyorum çok yumurtam varmış 😂 dolu dolu hepsini büyütelim alalım dedim 😌 sabri bey hayır dedi o daha temkinli biz yavaş büyüteceğiz az toplayacağım bukadarı toplarsam verimli olmaz dedi . Dozum o yüzden az . Cuma kontrolum var . Sinirim bozuldu kızlar ya hemşire gösterim dedi ilacı katarken baya yere döktü 😔 eve gelince az olduğunu fark ettim şimdi hemşireme yazdım . Birde kızlar bişey danışacam . Bu kattığım ilacı arkasını buzlu su koydum 3/4 saat rahat bişey olmaz dediler ama . Umarım zehirlenmem 😂😂 istanbul trafiği 4,5 saat kaldı ilaç . Arabada ama kapalı bagajda güneş görmedi . Ayyy stress oldum
Canım sıcaklık konusunda sıkıntı olmaz 25 derece değildir araba hakkında hayırlısı olsun maşallah bol yumurta dolu dolu olsun

Back