hosgeldin cnm hayirlisi olsun inşallahhh bende saglik besleniyom kahveyi biraktim arada iciyom insallah herkes yavrularina kavustursun rabbim tez zamandaYaş 36 tanı erken menapoz, İstanbul Bahçelievler Medical Park Dr Ali İhsan. İlk denememiz ve bir tane yumurta bulundu çık şükür embrio oluştu ve donduruldu. Önümüzdeki ay inşallah bir tane daha yapabilmeyi umut ediyoruz. Ben inanıyorum onları kalpten istiyorum ve tutunacaklar Allah'ın izniyle. Beslenme olarak resmen bir sporcu gibiyimmevsim meyve sebzesi bitkisel ve hayvansal protein tüketiyorum haftada üç gün plates iki gün yürüyüş yapıyorum. Paketli gıdalardan uzak durmaya çalışıyorum. Kahveyi de bir çay kaşığı ile bol sütlü ve günde bire indirdim hadihanımlar bebelerimize kavuşma zamanı olsun inşallah
Sonucun nedir canımİlk denemem yaşım 28 bahçeci zeki akkum
Tedavi aşamasındayım canımSonucun nedir canım
Bende ikinci transferimi oldum 9 gün önce. İlki kimyasaldi büyük ihtimalle bu da kimyasal bakalım artıkTedavi aşamasındayım canım
Öyle düşünme olumlu düşün canım zeki bey de mi yaptınBende ikinci transferimi oldum 9 gün önce. İlki kimyasaldi büyük ihtimalle bu da kimyasal bakalım artık
Evet ikisinde zeki beyde. Canım değerim çok düşük artmıyor o yüzden umudum yok yaniÖyle düşünme olumlu düşün canım zeki bey de mi yaptın
İnş çok güzel haberler alırsın canım senin sorun neydiEvet canim
Evet ikisinde zeki beyde. Canım değerim çok düşük artmıyor o yüzden umudum yok yani
Çok normal canım. Benimde ilk transferimde öyleydi tutunmustur inşallahHerkese selam
Bir sorum olacak
Bugün transferimin 5. Günü
Bu güne kadar hep evdeydim ve bugün işe başladım. İşim gereği ayakta fazla durmam gerekiyor. Hateketlerime dikkat edecek şekilde çalıltım bugün ama şuan evdeyim ve belim aşırı derecede ağrıyor. Hatta kuyruk sokumumda ağrıyor. İşe gidene kader giçbir sıkıntım yoktu.
Tutunma süresi 3 gün diye biliyorum embriyonun. Bir sıkıntı olmuşmudur yoksa bu ağrılar normamidir sizce
Çok normal canım. Benimde ilk transferimde öyleydi tutunmustur inşallah
İnşallah canım bakalım 1 tane içtim şimdilik hemen söksünde başlayım artık .Benim de şişkinlik oldu karnımda üç gün kaldı adetime inşallah gecikmeden gelir sabırsızlıkla bekliyorum salı gününü. Şifa olsun ilacın çabucak etki edip adet olursun inşallah
İnşallah canım dua et bana bir an önce sökülsünas cnm saglik olsun içini rahat tut normaldir o şişkinlik kuzum gorursun etkini sıkma cnm❤
İnşallah sağlıkla alalım kucağımıza bize de nasip olur inşallah sizin yapıldı mı tüp bebek yapıldıysa tuttu mu hangi aşamadasınızÖncelikle hayirli olsun tedavinBenim ilk tup bebek denem ama daha once bir diş gebelik gecirdim. Bizimde bir sorunumuz yok , sebepsiz .2 yil bekledik , insallh bundan sonra kavusucaz bebişimize icinizi rahat tutun, burada destek vermek icin bir aradayiz, Allahin izni ile hersey olur :))
ederim kuzum inşallah sökülür stres yapma yeterki cnm❤İnşallah canım dua et bana bir an önce sökülsün
Canım doktora gittin mi bugünİnş çok güzel haberler alırsın canım senin sorun neydi
as bence normal cnm yinede dikkaet yorma kendini hareketler iyidir tutcagi varsa herturlu tutar ama yinede tedbirli ol derim sonuçta biz normal kalmadikHerkese selam
Bir sorum olacak
Bu güne kadar hep evdeydim ve bugün işe başladım. İşim gereği ayakta fazla durmam gerekiyor. Hateketlerime dikkat edecek şekilde çalıltım bugün ama şuan evdeyim ve belim aşırı derecede ağrıyor. Hatta kuyruk sokumumda ağrıyor. İşe gidene kader giçbir sıkıntım yoktu.
Tutunma süresi 3 gün diye biliyorum embriyonun. Bir sıkıntı olmuşmudur yoksa bu ağrılar normamidir sizce
Canım gebelik testi yaptın mı belki hamilesinİnşallah canım bakalım 1 tane içtim şimdilik hemen söksünde başlayım artık .
Ben transferin 6.günü uçak yolculuğu yapıp bursaya düğüne katıldım oynadım filan sonraki gün geri döndüm sıkıntı olmadı ilk tedavideHerkese selam
Bir sorum olacak
Yok randevum yarın canım sen naptınCanım doktora gittin mi bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?