• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

aa ne guzel hayirlisi olsun inşallahhh ilk denemende alirsin bende bugun 5ci ignemi vurcam pazartesi kontrolum var demekki hemen hemen ayni gunlerde opu olcayiz 29 yasindayim sen kac yaşindasin nerde tedavi goruyon🤗😘cnm
Bende 24 yasindayim canem . 5 yillik evliyim. Diyarlife hastanesinde Hakan çoksuer bakiyor .. durumunu burda haber et olur mu . . Ben carsamba gunu ignelerim bitiyor. Persembe bakacaklar . Artik bilmiyorum. Ne zaman toplarlar yumoslari 😀 insallah hepimizin emekleri boşa gitmez . Allah hepimizin yardimcisi olsun.. 🤗🤗

Bende 24 yasindayim canem . 5 yillik evliyim. Diyarlife hastanesinde Hakan çoksuer bakiyor .. durumunu burda haber et olur mu . . Ben carsamba gunu ignelerim bitiyor. Persembe bakacaklar . Artik bilmiyorum. Ne zaman toplarlar yumoslari 😀 insallah hepimizin emekleri boşa gitmez . Allah hepimizin yardimcisi olsun.. 🤗🤗
Amin cnm burdayim zaten bende 13 yillik evliyim hadi bakalim doktorum tahminen 16 marta toplariz dedi artik bakalim inan kimsenin emegini bosa gitmesin çok zor yipraniyoz sorun neydi sizde neden tupbebek cnm yaptiriyon😊

Amin cnm burdayim zaten bende 13 yillik evliyim hadi bakalim doktorum tahminen 16 marta toplariz dedi artik bakalim inan kimsenin emegini bosa gitmesin çok zor yipraniyoz sorun neydi sizde neden tupbebek cnm yaptiriyon😊
Aynen valla . Esimde azosperm sorunu var . O yuzden yapiyoruz .

Kızlar 11 yumurta oluyormus benım 6 ıdı ılk kontrolden13 15 mm arasındalar sanırım ıkı gun daha ıgnelere devam dedıler Pazartesi gıdıcem carsamba persembe opu olur dedıler rahım kalınlıgım 12 ölculdu sızler ne durumdasınız busekılde buay transfermolurmu acaba e2 degerım 872 nasıl bilmiyorum

Kızlar 11 yumurta oluyormus benım 6 ıdı ılk kontrolden13 15 mm arasındalar sanırım ıkı gun daha ıgnelere devam dedıler Pazartesi gıdıcem carsamba persembe opu olur dedıler rahım kalınlıgım 12 ölculdu sızler ne durumdasınız busekılde buay transfermolurmu acaba e2 degerım 872 nasıl bilmiyorum
hayirlisi olsun canım insallah guzel sonuclanir valla kuzum dun gittim bende rahim ölcütü 6 santim artik bakalim onu doktor karar verir taze transfermi dondurulmusum artik onu doktora kalmis cnm nerde tedavi goruyon mesale benim merkez taze transfer yapar genelde ama benim farkli oldugu icin bu sefer bilmiyorum nasil yaparlar hakkimizda hayirlisi kuzum 😊

hayirlisi olsun canım insallah guzel sonuclanir valla kuzum dun gittim bende rahim ölcütü 6 santim artik bakalim onu doktor karar verir taze transfermi dondurulmusum artik onu doktora kalmis cnm nerde tedavi goruyon mesale benim merkez taze transfer yapar genelde ama benim farkli oldugu icin bu sefer bilmiyorum nasil yaparlar hakkimizda hayirlisi kuzum 😊
Kacıncı gunun cnm tedavıde kı benım adetın 9.gunu bugun 2.gun basladım ıste kalınlasır dıye cok korkuyorurum adet zamanım gelır dıye taze yapıyolar ama bılmem

Kacıncı gunun cnm tedavıde kı benım adetın 9.gunu bugun 2.gun basladım ıste kalınlasır dıye cok korkuyorurum adet zamanım gelır dıye taze yapıyolar ama bılmem
bugun ignemi vurcam 5 ci ignemi martın 1de hastalandim 7 gun oldu kuzum yok korkma doktorlar ayarliyolar merak etme kuzum yaş kaç sorun neydi sizin cnm neden tupbebek yapiyonuz

Selam canlarım nasılsınız ben çok uğraştım almayım diye ama bugün tarlusala başladım sabahtan . Pek iyi değilim şişkinliğim bacaklarım kollarım 🙄 adet olmam lazım bu yüzden umarım hemen etki görürüm .. sizlerde nasıl gidiyor herşey yolundamı ?

Mart ayında tüp bebeğe başlıyacak anne adayları..
Gelin hep beraber yaşayalım heycanı 😌 ben çok heycanlıyım ,korkularım var 😊sizler ne durumdasınız?
Kimler nerde yaptıracak ? Neden tüp bebek yaptıracaksınız ?
Nelere dikkat etmeliyiz ..
Neler yiyosunuz ?

Umarım hepimize uğur getirir grafiğimiz arkadaşlar ..

LadyNurr LadyNurr
Yaş;24
Klinik; Bahçeci ( doç.doc.Sabri Cavkaytar)
İlk deneme

1 16 M R M
Yaş;29
Klinik ; Bursa
3’cü tüp bebek denemesi

@Nurov
Yaş;28
Klinik;Bahçeci ( dok. Zeki Akkum )
İlk tüp bebek denemesi

@Pnrr55
yaş;29
Klinik;Samsun Medikalpark ( prf.doc. Mehmet Bilge Çetinkaya)
ilk tüp bebek denemesi

@Liyam23
Yaş;28
Klinik ; Bahçeci ( doc . Zeki akkum)
İlk tüp bebek denemesi

@Nameless Warrior
Yaş; 30
Klinik ; Şişli memırial
(Pko hastası)
İlk tüp bebel denemesi

@Muallimezzz
Yaş ; 30
Klinik ; Adana
2 ci tüp bebek denemesi( ilkinden bir çocuğu var 💙)

@MAMA_to_be
Yaş ;33
Klinik ; Medicana
Sebebsiz infertile ilk deneme

@BaHaRSkRiJeLj
Yaş; 31
Klinik ; 9eylül üni.
amh düşüklüğü ve erken menopoz
14FatmaZehra 14FatmaZehra

yaş;39
Klinik; Zeynep kamil
2 ci tüp bebek denemesi .

Selam canlarım nasılsınız ben çok uğraştım almayım diye ama bugün tarlusala başladım sabahtan . Pek iyi değilim şişkinliğim bacaklarım kollarım 🙄 adet olmam lazım bu yüzden umarım hemen etki görürüm .. sizlerde nasıl gidiyor herşey yolundamı ?
Benim de şişkinlik oldu karnımda üç gün kaldı adetime inşallah gecikmeden gelir sabırsızlıkla bekliyorum salı gününü. Şifa olsun ilacın çabucak etki edip adet olursun inşallah

Bahçelievler Medical Park Dr. Ali İhsan hocam ilk deneme ve bir yumurtam vardı binlerce şükür embrio oldu ve donduruldu inşallah önümüzdeki ay yumurtam olursa kardeş de yapacağız. Bunun adı erik kurusu diğeri de üzüm kurusu olacak inşallah🧿👶 inanıyorum tutacaklar. Onları öylesine kalpten diliyorum ki Rabbim dileyen her kadının kucağına evlat kokusunu versin. Benim tanım, erken menapoz

Bahçelievler Medical Park Dr. Ali İhsan hocam ilk deneme ve bir yumurtam vardı binlerce şükür embrio oldu ve donduruldu inşallah önümüzdeki ay yumurtam olursa kardeş de yapacağız. Bunun adı erik kurusu diğeri de üzüm kurusu olacak inşallah🧿👶 inanıyorum tutacaklar. Onları öylesine kalpten diliyorum ki Rabbim dileyen her kadının kucağına evlat kokusunu versin. Benim tanım, erken menapoz
Rabbim gönlüne göre versin pozitif sonuçlar alırsın inşallah

Mart ayında tüp bebeğe başlıyacak anne adayları..
Gelin hep beraber yaşayalım heycanı 😌 ben çok heycanlıyım ,korkularım var 😊sizler ne durumdasınız?
Kimler nerde yaptıracak ? Neden tüp bebek yaptıracaksınız ?
Nelere dikkat etmeliyiz ..
Neler yiyosunuz ?

Umarım hepimize uğur getirir grafiğimiz arkadaşlar ..

LadyNurr LadyNurr
Yaş;24
Klinik; Bahçeci ( doç.doc.Sabri Cavkaytar)
İlk deneme

1 16 M R M
Yaş;29
Klinik ; Bursa
3’cü tüp bebek denemesi

@Nurov
Yaş;28
Klinik;Bahçeci ( dok. Zeki Akkum )
İlk tüp bebek denemesi

@Pnrr55
yaş;29
Klinik;Samsun Medikalpark ( prf.doc. Mehmet Bilge Çetinkaya)
ilk tüp bebek denemesi

@Liyam23
Yaş;28
Klinik ; Bahçeci ( doc . Zeki akkum)
İlk tüp bebek denemesi

@Nameless Warrior
Yaş; 30
Klinik ; Şişli memırial
(Pko hastası)
İlk tüp bebel denemesi

@Muallimezzz
Yaş ; 30
Klinik ; Adana
2 ci tüp bebek denemesi( ilkinden bir çocuğu var 💙)

@MAMA_to_be
Yaş ;33
Klinik ; Medicana
Sebebsiz infertile ilk deneme

@BaHaRSkRiJeLj
Yaş; 31
Klinik ; 9eylül üni.
amh düşüklüğü ve erken menopoz
14FatmaZehra 14FatmaZehra

yaş;39
Klinik; Zeynep kamil
2 ci tüp bebek denemesi .

Yaş 36 tanı erken menapoz, İstanbul Bahçelievler Medical Park Dr Ali İhsan. İlk denememiz ve bir tane yumurta bulundu çık şükür embrio oluştu ve donduruldu. Önümüzdeki ay inşallah bir tane daha yapabilmeyi umut ediyoruz. Ben inanıyorum onları kalpten istiyorum ve tutunacaklar Allah'ın izniyle. Beslenme olarak resmen bir sporcu gibiyim😁 mevsim meyve sebzesi bitkisel ve hayvansal protein tüketiyorum haftada üç gün plates iki gün yürüyüş yapıyorum. Paketli gıdalardan uzak durmaya çalışıyorum. Kahveyi de bir çay kaşığı ile bol sütlü ve günde bire indirdim👶 hadihanımlar bebelerimize kavuşma zamanı olsun inşallah

Hayirlisi olsun canım. Inşallah güzel sonuçlar alırsın 🙏

as cnm saglik olsun içini rahat tut normaldir o şişkinlik kuzum gorursun etkini sıkma cnm❤

Back