• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

herkese selam:))
gonalf cetrotide kullaniyorum. sanirim pazartesi sali gibi yumurts toplanacak:) dualarinizi beklerim. pco var bende , Allah hepimizin yardimcisi olsun hepinize dua ediyorum. ben arastirmada yaptiriyorum , disarda yaptiracak gucum var ama devlet hakkimi denemek istedim doktoru cok arastirdim cunku prof kendi yapyor,hersey nasip hayirlisi insallah.

Kızlar 11 yumurta oluyormus benım 6 ıdı ılk kontrolden13 15 mm arasındalar sanırım ıkı gun daha ıgnelere devam dedıler Pazartesi gıdıcem carsamba persembe opu olur dedıler rahım kalınlıgım 12 ölculdu sızler ne durumdasınız busekılde buay transfermolurmu acaba e2 degerım 872 nasıl bilmiyorum
Merhabalar, benimde ayni pazartesi igneler bitiyor , opu carsamba vdya cuma.ama olgun ve guzel 5 yumurtam var sadece rahim 6.5 .😥 biraz canim sıkıldi dogrusu uykularim kacti

herkese selam:))
gonalf cetrotide kullaniyorum. sanirim pazartesi sali gibi yumurts toplanacak:) dualarinizi beklerim. pco var bende , Allah hepimizin yardimcisi olsun hepinize dua ediyorum. ben arastirmada yaptiriyorum , disarda yaptiracak gucum var ama devlet hakkimi denemek istedim doktoru cok arastirdim cunku prof kendi yapyor,hersey nasip hayirlisi insallah.
as hosgeldin cnm Allah yardimcimiz olsun hepimizin zor isimiz birbirimize dua edelim tabikide insallah guzel yumurtalarin toplanir cnm 🤗

Dun ve bugun akintim olmaya basladi bazen seffaf bazense beyaz oluyor. Gonal f kullaniyorum suan sadece bugun 5. Gunum olucak 😊 benim ilacim kalem igne seklinde ve hic aci hissetmiyorum. Zaman zaman yumurtaliklarim agriyor hissediyorum heralde hizli bir buyume var diyorum . Yarin ikinci kontrole gidecegim . Senin nasil , kac yumurta var ? Ne kadar buyumusler?:))
Benim de ağrı oluyor canım benimde kalem iğne 350 ml vuruyorrum cuma günü boyutları 10mm 14mm arası değişiyordu

herkese selam
transferimin 6. günü ve ben hiçbirşey hissetmiyorum
çok hafif kasık ağrısı ara sıra o kadar
galiba bu seferde olmadı benimki
yani hiç olmuş gibi hissetmiyorum yine
not düşmek istedim

Merhabalar, benimde ayni pazartesi igneler bitiyor , opu carsamba vdya cuma.ama olgun ve guzel 5 yumurtam var sadece rahim 6.5 .😥 biraz canim sıkıldi dogrusu uykularim kacti
Kalınlasır cnm bıde benımde 6 yumurta vardı 11 oldu korkma ıcı dolu cıksın yeterkı benımde rahım ıcı 12 benımde cok kalın dıye transfer olamam dıye korkuyorum

herkese selam
not düşmek istedim
Belirti arayarak kendini iyice strese sokma lütfen. Ben inanıyorum buraya gelip pozitif sonucu yazacaksın ve ben de senden dua isteyeceğim

Belirti arayarak kendini iyice strese sokma lütfen. Ben inanıyorum buraya gelip pozitif sonucu yazacaksın ve ben de senden dua isteyeceğim

yaa.. istediğin dua olsun..
ben şimdiden başladım ki senin için de dua etmeye
Allah inşallah tez zamanda kucağına almayı nasip etsin

herkese selam
not düşmek istedim
Lütfen olumlu düşün . Elini karnına koy dua et yasin oku . Ve onunla konuş 🙂 ve hep pozitif ol insan ne düşünürse onu çekiyor .

herkese selam
not düşmek istedim
as cnm belirti arama herkesin bünyesi farkli vucud farkli ben o kadar kisi gordum duydum hiç bisey hissetmesim pozitif örnek vereyim kiz kardesimden kendim doktora goturdum onu hamile kalkamiyom diye goturdugum zaman hamileymiş ama yeni oldugu icin ultrasonda gostermedi bildigin adet agirilarin in hepsini cekti adet olcam dedi gunu geçti 10 gun sonra hamile oldugunu ogrendi yani diycegimi bazen adet agirisi ceken olur bazende hiç bisey hissetmesim ablamda hiç bi belirti hissetmedi çocuklarinda sen kendini rahat birak bebegin orda iyi onuda kendinide strese koymaolumlu dusun cnm🤗

as cnm belirti arama herkesin bünyesi farkli vucud farkli ben o kadar kisi gordum duydum hiç bisey hissetmesim pozitif örnek vereyim kiz kardesimden kendim doktora goturdum onu hamile kalkamiyom diye goturdugum zaman hamileymiş ama yeni oldugu icin ultrasonda gostermedi bildigin adet agirilarin in hepsini cekti adet olcam dedi gunu geçti 10 gun sonra hamile oldugunu ogrendi yani diycegimi bazen adet agirisi ceken olur bazende hiç bisey hissetmesim ablamda hiç bi belirti hissetmedi çocuklarinda sen kendini rahat birak bebegin orda iyi onuda kendinide strese koymaolumlu dusun cnm🤗

inşallah öyledir,
kanamasız, ağrısız, sızısız bir gebeliktir inşallah
ve sessiz sedasız, uslu uslu tutunmuşlardır inşallah..

Canım burda banada denildiği gibi maydonoz suyu yap çok etkili . Tek tane tarlusal içmiştim hemen onun etkisi olmamıştır ama işte maydonoz ve ada çayı çok yardımcı oldu diye düşünüyorum
Bugün maydanoz suyu yapayım bende o zaman bir an evvel beklenen an gelsin 😊

herkese selam
not düşmek istedim
Aleykümselam bende tecrübelerime dayanarak şöyle söyleyeyim adet gecikmesi dışında hiçbir belirti yaşamadım kızımın hamileliğinde ne mide bulantısı ne ağrı ne sızı ama üç ay sonra aşırı iştah açılması ile +30 kilo ile doğum yaptım 😁

Back