- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 148
- 34
Benim de Pazartesi canım kontrol opu inşallah çarşamba olur ya perşembe ye kalmazYok randevum yarın canım sen naptın
Her gün 2mm büyüyormuş senin hepsi mi 14 mm14mm yumurta kaç günde 18e ulaşır ki
Yok kız gerldm o yüzden geciktiCanım gebelik testi yaptın mı belki hamilesin
Ben transferin 6.günü uçak yolculuğu yapıp bursaya düğüne katıldım oynadım filan sonraki gün geri döndüm sıkıntı olmadı ilk tedavide
as bence normal cnm yinede dikkaet yorma kendini hareketler iyidir tutcagi varsa herturlu tutar ama yinede tedbirli ol derim sonuçta biz normal kalmadik
Ayyy hadi gözünaydın çok sevindim oleyyy tey tey halay çekKızlarrr bende adettt oldumm ♥♥♥♥ Hahahahha bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi ..
Sabri hocayla konuştuk pazartesi çağırdı
Merhaba cnm hosgeldin yok cnm o kadar sıklıkla gidilmiyo dondurulmuslar rahat oluyor hakkinda hayirlisi olsun inşallahhh bu sefer yüzünü güldürsün inşallahMerhabalar benim taze transfer ile negatif tüp bebek denemem var. Dr um histereskopi yapacak. Sonra tekrar sürece başlayıp dondurulmuş embriyo transferi yapcak donmuş embriyo transferi nasıl yapılıyor? Ondada transfere kadar 2-3 günde bir doktara gidiliyormu? Sürekli kan ve usg bakılıyor mu?
Çalılırken gidip gelmek zor oldu ondan merak etti.dün dr la götüştüm bunları sormak gelmedi aklıma. Daha geçen hafta aldım negatifi kafa kalmadı. İşallah hepimiz güzel haberler alırızMerhaba cnm hosgeldin yok cnm o kadar sıklıkla gidilmiyo dondurulmuslar rahat oluyor hakkinda hayirlisi olsun inşallahhh bu sefer yüzünü güldürsün inşallah
Ahahhahahahha ahey aheyyAyyy hadi gözünaydın çok sevindim oleyyy tey tey halay çek
Çok sevindim canım hayırlı olsunAhahhahahahha ahey aheyypazartesi başlasın tedavi
insallah hakkinda hayirlisi olur tez zamanda yavruna kavusursunAhahhahahahha ahey aheyypazartesi başlasın tedavi
Aynen canım tuttu cidden baya da oynadım :) 2yaşında kızım var kardeş için tedavi görüyorumHem de oynadın
Ben 2 saat boyunca sadece fotoğraf çektim. O zaman tuttuysa bişey olmamış demektir
İnşallah tutunmuşlardır
Ay çok şükür ya çok sevindim :)Kızlarrr bende adettt oldumm ♥♥♥♥ Hahahahha bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi ..
Sabri hocayla konuştuk pazartesi çağırdı
Yok kuzu en büyüğü 14 en küçüğü 10 Du geneli 13 14 tüHer gün 2mm büyüyormuş senin hepsi mi 14 mm
Büyümüştür canım merak etmeYok kuzu en büyüğü 14 en küçüğü 10 Du geneli 13 14 tü
Pazartesi kontrol bakalım ne diyecek yarın doktordan çıkınca yaz kuzu :) kaç yumurta var kaç mm e2 ne kadar olmuş ay heyecanlarBüyümüştür canım merak etme
Ben de merak ediyorum ya tamam yazarım canımPazartesi kontrol bakalım ne diyecek yarın doktordan çıkınca yaz kuzu :) kaç yumurta var kaç mm e2 ne kadar olmuş ay heyecanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?