• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

Ben transferin 6.günü uçak yolculuğu yapıp bursaya düğüne katıldım oynadım filan sonraki gün geri döndüm sıkıntı olmadı ilk tedavide

Hem de oynadın 🙈
Ben 2 saat boyunca sadece fotoğraf çektim. O zaman tuttuysa bişey olmamış demektir🙈
İnşallah tutunmuşlardır

Merhabalar benim taze transfer ile negatif tüp bebek denemem var. Dr um histereskopi yapacak. Sonra tekrar sürece başlayıp dondurulmuş embriyo transferi yapcak donmuş embriyo transferi nasıl yapılıyor? Ondada transfere kadar 2-3 günde bir doktara gidiliyormu? Sürekli kan ve usg bakılıyor mu?
Merhaba cnm hosgeldin yok cnm o kadar sıklıkla gidilmiyo dondurulmuslar rahat oluyor hakkinda hayirlisi olsun inşallahhh bu sefer yüzünü güldürsün inşallah 😊

Merhaba cnm hosgeldin yok cnm o kadar sıklıkla gidilmiyo dondurulmuslar rahat oluyor hakkinda hayirlisi olsun inşallahhh bu sefer yüzünü güldürsün inşallah 😊
Çalılırken gidip gelmek zor oldu ondan merak etti.dün dr la götüştüm bunları sormak gelmedi aklıma. Daha geçen hafta aldım negatifi kafa kalmadı. İşallah hepimiz güzel haberler alırız

Back