- 10 Eylül 2016
- 615
- 311
- 103
- 28
Bende 24 yasindayim canem . 5 yillik evliyim. Diyarlife hastanesinde Hakan çoksuer bakiyor .. durumunu burda haber et olur mu . . Ben carsamba gunu ignelerim bitiyor. Persembe bakacaklar . Artik bilmiyorum. Ne zaman toplarlar yumoslariaa ne guzel hayirlisi olsun inşallahhh ilk denemende alirsin bende bugun 5ci ignemi vurcam pazartesi kontrolum var demekki hemen hemen ayni gunlerde opu olcayiz 29 yasindayim sen kac yaşindasin nerde tedavi goruyoncnm
Amin cnm burdayim zaten bende 13 yillik evliyim hadi bakalim doktorum tahminen 16 marta toplariz dedi artik bakalim inan kimsenin emegini bosa gitmesin çok zor yipraniyoz sorun neydi sizde neden tupbebek cnm yaptiriyonBende 24 yasindayim canem . 5 yillik evliyim. Diyarlife hastanesinde Hakan çoksuer bakiyor .. durumunu burda haber et olur mu . . Ben carsamba gunu ignelerim bitiyor. Persembe bakacaklar . Artik bilmiyorum. Ne zaman toplarlar yumoslariinsallah hepimizin emekleri boşa gitmez . Allah hepimizin yardimcisi olsun..
Aynen valla . Esimde azosperm sorunu var . O yuzden yapiyoruz .Amin cnm burdayim zaten bende 13 yillik evliyim hadi bakalim doktorum tahminen 16 marta toplariz dedi artik bakalim inan kimsenin emegini bosa gitmesin çok zor yipraniyoz sorun neydi sizde neden tupbebek cnm yaptiriyon❤
ya Allah yardimciniz olsun kuzum nerelisin sen cnmAynen valla . Esimde azosperm sorunu var . O yuzden yapiyoruz .
Diyarbakirliyim. Sen caneya Allah yardimciniz olsun kuzum nerelisin sen cnm
muş kuzumDiyarbakirliyim. Sen cane
hayirlisi olsun canım insallah guzel sonuclanir valla kuzum dun gittim bende rahim ölcütü 6 santim artik bakalim onu doktor karar verir taze transfermi dondurulmusum artik onu doktora kalmis cnm nerde tedavi goruyon mesale benim merkez taze transfer yapar genelde ama benim farkli oldugu icin bu sefer bilmiyorum nasil yaparlar hakkimizda hayirlisi kuzumKızlar 11 yumurta oluyormus benım 6 ıdı ılk kontrolden13 15 mm arasındalar sanırım ıkı gun daha ıgnelere devam dedıler Pazartesi gıdıcem carsamba persembe opu olur dedıler rahım kalınlıgım 12 ölculdu sızler ne durumdasınız busekılde buay transfermolurmu acaba e2 degerım 872 nasıl bilmiyorum
Kacıncı gunun cnm tedavıde kı benım adetın 9.gunu bugun 2.gun basladım ıste kalınlasır dıye cok korkuyorurum adet zamanım gelır dıye taze yapıyolar ama bılmemhayirlisi olsun canım insallah guzel sonuclanir valla kuzum dun gittim bende rahim ölcütü 6 santim artik bakalim onu doktor karar verir taze transfermi dondurulmusum artik onu doktora kalmis cnm nerde tedavi goruyon mesale benim merkez taze transfer yapar genelde ama benim farkli oldugu icin bu sefer bilmiyorum nasil yaparlar hakkimizda hayirlisi kuzum
bugun ignemi vurcam 5 ci ignemi martın 1de hastalandim 7 gun oldu kuzum yok korkma doktorlar ayarliyolar merak etme kuzum yaş kaç sorun neydi sizin cnm neden tupbebek yapiyonuzKacıncı gunun cnm tedavıde kı benım adetın 9.gunu bugun 2.gun basladım ıste kalınlasır dıye cok korkuyorurum adet zamanım gelır dıye taze yapıyolar ama bılmem
Mart ayında tüp bebeğe başlıyacak anne adayları..
Gelin hep beraber yaşayalım heycanıben çok heycanlıyım ,korkularım var sizler ne durumdasınız?
Kimler nerde yaptıracak ? Neden tüp bebek yaptıracaksınız ?
Nelere dikkat etmeliyiz ..
Neler yiyosunuz ?
Umarım hepimize uğur getirir grafiğimiz arkadaşlar ..
LadyNurr
Yaş;24
Klinik; Bahçeci ( doç.doc.Sabri Cavkaytar)
İlk deneme
////////////////////////////////////////////////////////:
1 16 M R M
Yaş;29
Klinik ; Bursa
3’cü tüp bebek denemesi
////////////////////////////////////////////:
@Nurov
Yaş;28
Klinik;Bahçeci ( dok. Zeki Akkum )
İlk tüp bebek denemesi
///////////////////////////////////////////////////:
@Pnrr55
yaş;29
Klinik;Samsun Medikalpark ( prf.doc. Mehmet Bilge Çetinkaya)
ilk tüp bebek denemesi
//////////////////////////////////////////////////////////////:
@Liyam23
Yaş;28
Klinik ; Bahçeci ( doc . Zeki akkum)
İlk tüp bebek denemesi
/////////////////////////////////////////////////////////////////:
@Nameless Warrior
Yaş; 30
Klinik ; Şişli memırial
(Pko hastası)
İlk tüp bebel denemesi
/////////////////////////////////////////////////:
@Muallimezzz
Yaş ; 30
Klinik ; Adana
2 ci tüp bebek denemesi( ilkinden bir çocuğu var)
//////////////////////////////////////////////////////
@MAMA_to_be
Yaş ;33
Klinik ; Medicana
Sebebsiz infertile ilk deneme
//////////////////////////////////////////////////
@BaHaRSkRiJeLj
Yaş; 31
Klinik ; 9eylül üni.
amh düşüklüğü ve erken menopoz
////////////////////////////////////////////////
14FatmaZehra
yaş;39
Klinik; Zeynep kamil
2 ci tüp bebek denemesi .
///////////////////////////////////////////
Benim de şişkinlik oldu karnımda üç gün kaldı adetime inşallah gecikmeden gelir sabırsızlıkla bekliyorum salı gününü. Şifa olsun ilacın çabucak etki edip adet olursun inşallahSelam canlarım nasılsınız ben çok uğraştım almayım diye ama bugün tarlusala başladım sabahtan . Pek iyi değilim şişkinliğim bacaklarım kollarımadet olmam lazım bu yüzden umarım hemen etki görürüm .. sizlerde nasıl gidiyor herşey yolundamı ?
Rabbim gönlüne göre versin pozitif sonuçlar alırsın inşallahBahçelievler Medical Park Dr. Ali İhsan hocam ilk deneme ve bir yumurtam vardı binlerce şükür embrio oldu ve donduruldu inşallah önümüzdeki ay yumurtam olursa kardeş de yapacağız. Bunun adı erik kurusu diğeri de üzüm kurusu olacak inşallahinanıyorum tutacaklar. Onları öylesine kalpten diliyorum ki Rabbim dileyen her kadının kucağına evlat kokusunu versin. Benim tanım, erken menapoz
Mart ayında tüp bebeğe başlıyacak anne adayları..
Gelin hep beraber yaşayalım heycanıben çok heycanlıyım ,korkularım var sizler ne durumdasınız?
Kimler nerde yaptıracak ? Neden tüp bebek yaptıracaksınız ?
Nelere dikkat etmeliyiz ..
Neler yiyosunuz ?
Umarım hepimize uğur getirir grafiğimiz arkadaşlar ..
LadyNurr
Yaş;24
Klinik; Bahçeci ( doç.doc.Sabri Cavkaytar)
İlk deneme
////////////////////////////////////////////////////////:
1 16 M R M
Yaş;29
Klinik ; Bursa
3’cü tüp bebek denemesi
////////////////////////////////////////////:
@Nurov
Yaş;28
Klinik;Bahçeci ( dok. Zeki Akkum )
İlk tüp bebek denemesi
///////////////////////////////////////////////////:
@Pnrr55
yaş;29
Klinik;Samsun Medikalpark ( prf.doc. Mehmet Bilge Çetinkaya)
ilk tüp bebek denemesi
//////////////////////////////////////////////////////////////:
@Liyam23
Yaş;28
Klinik ; Bahçeci ( doc . Zeki akkum)
İlk tüp bebek denemesi
/////////////////////////////////////////////////////////////////:
@Nameless Warrior
Yaş; 30
Klinik ; Şişli memırial
(Pko hastası)
İlk tüp bebel denemesi
/////////////////////////////////////////////////:
@Muallimezzz
Yaş ; 30
Klinik ; Adana
2 ci tüp bebek denemesi( ilkinden bir çocuğu var)
//////////////////////////////////////////////////////
@MAMA_to_be
Yaş ;33
Klinik ; Medicana
Sebebsiz infertile ilk deneme
//////////////////////////////////////////////////
@BaHaRSkRiJeLj
Yaş; 31
Klinik ; 9eylül üni.
amh düşüklüğü ve erken menopoz
////////////////////////////////////////////////
14FatmaZehra
yaş;39
Klinik; Zeynep kamil
2 ci tüp bebek denemesi .
///////////////////////////////////////////
İnşallahRabbim gönlüne göre versin pozitif sonuçlar alırsın inşallah
Hayirlisi olsun canım. Inşallah güzel sonuçlar alırsınBahçelievler Medical Park Dr. Ali İhsan hocam ilk deneme ve bir yumurtam vardı binlerce şükür embrio oldu ve donduruldu inşallah önümüzdeki ay yumurtam olursa kardeş de yapacağız. Bunun adı erik kurusu diğeri de üzüm kurusu olacak inşallahinanıyorum tutacaklar. Onları öylesine kalpten diliyorum ki Rabbim dileyen her kadının kucağına evlat kokusunu versin. Benim tanım, erken menapoz
as cnm saglik olsun içini rahat tut normaldir o şişkinlik kuzum gorursun etkini sıkma cnm❤Selam canlarım nasılsınız ben çok uğraştım almayım diye ama bugün tarlusala başladım sabahtan . Pek iyi değilim şişkinliğim bacaklarım kollarımadet olmam lazım bu yüzden umarım hemen etki görürüm .. sizlerde nasıl gidiyor herşey yolundamı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?