Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

Hadi hayırlı olsun canım darısı bize bu arada kaç kutu menapor gitti hatırlıyor musunuz ben 5 kutu gonalf 2 kutu menapor aldım
3 kutu gonal f 2 kutu menopur kullandim 5 kutu cetrodite kullandım. Eczacıya iade alıp almadığını sorsaydınız. Ben 4 kutu final f aldım. 1 kutu arttı. Iade yaptım.

Kızlar adetim mesaj yazdıktan sonra aktif olarak başladı doktora geldim şuan sağda 6 solda 7 yumurta tedaviye başlıyoruz rabbim hayırlı eylesin inşallah miyom inşallah sıkıntı yapmaz 6 buçuk cm miyomla başlıyorum. Nasip artık

Hadi hayırlı uğurlu olsun canım

Oh hadi hayırlı olsun tedavin canım

doktordan ciktim kizlar doktor sordu adet olmadinmi yok dedim o zaman uc gun bekle olmasan pazartesi tahlil yapariz olursada carsamba gelirsin dedi

Ayy kızlar gögüs ağrısı . Ve bacaklarımda kan dolaşımını hissedder gibi olmaya başladım inşallah erken gelmez 4 dü akşam inicek uçağımız . (4 dü iilk gün normal döngümde ) yoksa ne olur hiç bilmiyorum 3 cü gün en beç başlamak gerek off ne zor ya .

hangi gun geliyon cnm insallah herken gelmez ilk önce sakin ol rahat ol istedigin bu degilmiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…