- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 148
- 34
Hadi hayırlı olsun canım darısı bize bu arada kaç kutu menapor gitti hatırlıyor musunuz ben 5 kutu gonalf 2 kutu menapor aldımÇok şükür canım. 17 yumurta toplandı. Cok sukur 2 tanesi 5.güne geldi ve donduruldu.
3 kutu gonal f 2 kutu menopur kullandim 5 kutu cetrodite kullandım. Eczacıya iade alıp almadığını sorsaydınız. Ben 4 kutu final f aldım. 1 kutu arttı. Iade yaptım.Hadi hayırlı olsun canım darısı bize bu arada kaç kutu menapor gitti hatırlıyor musunuz ben 5 kutu gonalf 2 kutu menapor aldım
benimde adet agirisi var gelen yokHayret bir şey ya o kadar adet bekledim kahve akıntı başladı tamam geliyor dedim yok gelen giden :) kaldım ben pazartesi veya salı ya sanırım
Hayret bir şey ya o kadar adet bekledim kahve akıntı başladı tamam geliyor dedim yok gelen giden :) kaldım ben pazartesi veya salı ya sanırım
benimde adet agirisi var gelen yok
Kızlar adetim mesaj yazdıktan sonra aktif olarak başladı doktora geldim şuan sağda 6 solda 7 yumurta tedaviye başlıyoruz rabbim hayırlı eylesin inşallah miyom inşallah sıkıntı yapmaz 6 buçuk cm miyomla başlıyorum. Nasip artık
Sağ ol canım inşallah hayırlı olur♥♥♥ Hadi hayırlı uğurlu olsun canım
aynn kuzum suan bekliyorum doktordayimyılların intikamını alıyor
Oh hadi hayırlı olsun tedavin canımKızlar adetim mesaj yazdıktan sonra aktif olarak başladı doktora geldim şuan sağda 6 solda 7 yumurta tedaviye başlıyoruz rabbim hayırlı eylesin inşallah miyom inşallah sıkıntı yapmaz 6 buçuk cm miyomla başlıyorum. Nasip artık
Sağ olasın canım heyecan korku sevinç karmakarışığımOh hadi hayırlı olsun tedavin canım
Geldimiaynn kuzum suan bekliyorum doktordayim
Hadi bakalımdoktordan ciktim kizlar doktor sordu adet olmadinmi yok dedim o zaman uc gun bekle olmasan pazartesi tahlil yapariz olursada carsamba gelirsin dedi
aynn bekle bekle bakalim ne olcakHadi bakalımbende beklemedeyim
hangi gun geliyon cnm insallah herken gelmez ilk önce sakin ol rahat ol istedigin bu degilmiydiAyy kızlar gögüs ağrısı . Ve bacaklarımda kan dolaşımını hissedder gibi olmaya başladıminşallah erken gelmez 4 dü akşam inicek uçağımız . (4 dü iilk gün normal döngümde ) yoksa ne olur hiç bilmiyorum 3 cü gün en beç başlamak gerek off ne zor ya .
hayirli olsun canım insallah alirsinBen de bugün başladım iğnelere kızlar umarım olumlu sonuçlar alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?