• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

Hoşgeldin canım.Cetroditi bu aşamada neden verdi anlamadım.Yumurta çatlatıcı değilmiydi o iğne
Hosbuldum canim. Cetrodite yumurta çatlamasın diye kullaniliyordu. Ohss oldu bnde sali kontrole gittim. O yuzden verdi doktor.

Çok haklısın canım benim ♥ Sayı artışı şöyle bir 10/13 milyon olsa belki bir umut deriz ama değişmiyo nalet olası spermler 🙄 aynen 9 ay ilaç kullanmayada rağzıyız yeterki tabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Amiin kuzum inşallah ben inanıyorum herşey güzel olacak❤

Merhabalar
Araniza katilmak istedim. Bir çoğunuz gibi bende regl olmayı bekliyorum. Döngüm 4 mart gecikmeden adet olurum inşallah. 18 şubat opu oldum. 25 şubatta cetrodite başladım 5 tane verdi doktor. Herkes regl gecikmesinden bahsetmiş bu ilac geciktirir mi yoksa opu dan dolayi mi gecikir?
merhaba aramıza hoşgeldin. eğer opudan sonra ki ilk reglin ise şhemen oluyorsun. bende opğudan sonra 5 gün cetrotide kullanmıştım. son iğnemi yaptım ertesi gün yani 6. gün regl oldum. bahsettiğimiz gecikme opu işleminden sonra ikinici adet onun için gecikiyor diyorlar ama bilemiyoruz tabi. umarım tedavin hayırlı olur. transferin ne zamana planlanıyor?

Herkese merhaba 🌹 bende çarşamba günü ilk gorusmeme gittim tahlillerimiz yapildi bugun adet oldum pazartesi cagirdilar ignelere baslicam kismetse pazartesi. Elim ayagima dolaniyo acayip gergin ve heycanliyim 😊
Tedavin hayırlı uğurlu olsun. Çok heyecanlı bir süreç ama önemli olan sonu iyi olsun. ilk denemen mi,nerede yaptırıyorsun tedavini ?

Kızlar gonalf 450 5 kutu aldım menapor 2 kutu aldım bir kutu Çatlatma iğnesi aldım 2400 tuttu fiyat iyi mi daha neye ihtiyaç var bilmiyorum

Back