• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

Kuzum pgt daha garanti olur tabiki ben de anlamıyorum doktorları ya baştan ben her şeyi risk almadan yapmak isterim onlar illaki ya düşük ya sıkıntı olacak öyle bu doktorum da mesela gerek yok mikro chip e dedi sayı güzel dedi ben istiyorum hocam dedim öyle kabul etti bu yapboz değil ki olmadı baştan diyesin can sonuçta
Eh yani kuzum bunu maddi manevi çok yıpratan bir serüven oluyor .

Merhaba arkadaşlar bende bu ay tüp bebeğe başlayacağım insallah. Acaba nelere dikkat etmeliyiz transferden sonra
Selam kuzum hoşgeldin 💙 hayırlara vesile olsun sürecin . Ben sadece doktorumun yazdığı vitamini kullandım . Başka bişeye dikkat etmedim opu sonrası rahim dinlendirme arkasınada allah kısmet ederse transfer sürecinde dikkat ederim bi kaç şeye

Merhaba. Bende ibrahim esinler hocayla Hrs de tüp bebek tedavisi görmekteyim. 2 tane 5 günlük yumurtam donduruldu. Ancak ben histeroskopi ile rahimde şekil bozukluğu ameliyatı yaptırdım geçen ay ve 2 ay transfer için beklemedeyim. Sizi takip edeceğim inşallah her şey gönlünüzce olsun.
Merhaba
Aaa ne güzel.. ibrahim hoca temmuzda histeroskopi yapti bana. 1cm lik perde vardı. Onu temizledi. Süreci ben uzattım. Ancak hazır hissettim kendimi.
Sizden kaç yumurta toplandı?
Takipte olalım birbirimizi. Ibrahim hocanın pek bi hastası yok burda. Inşallah güzel sonuçlar elde ederiz

salı transferim olacak. çok korkuyorum... iki aşılama, bir tüp bebek tedavisi geçirdim. iki düşüğüm, bir dış gebeliğim oldu. şu an gergin değilim desem yalan olur. derin derin nefes alıp düşünmemeye, oluruna bırakmaya çalışıyorum. geçmişi düşündükçe gerilmemek mümkün değil ama geçmişi düşünerek kendimi strese sokmak da istemiyorum.

salı transferim olacak. çok korkuyorum... iki aşılama, bir tüp bebek tedavisi geçirdim. iki düşüğüm, bir dış gebeliğim oldu. şu an gergin değilim desem yalan olur. derin derin nefes alıp düşünmemeye, oluruna bırakmaya çalışıyorum. geçmişi düşündükçe gerilmemek mümkün değil ama geçmişi düşünerek kendimi strese sokmak da istemiyorum.
Olumlu düşün canım sıkma kendini . Sebebiniz neydi tüp bebek için ?

simdiden hayirli olsun canım ama sakin ol herseyi oluruna birak gorelim mevlam neylerse güzel eyler cnm stres yapma

İyi günler arkadaşlar bende doktor ve hastane araştırıyorum avrupa yakasında. Biraz uygun yollu ( şuan çalışmıyorum). Tavsiye edebileceğiniz doktor ve hastane var mıdır?

İyi günler arkadaşlar bende doktor ve hastane araştırıyorum avrupa yakasında. Biraz uygun yollu ( şuan çalışmıyorum). Tavsiye edebileceğiniz doktor ve hastane var mıdır?
iyi günler canım, öncelikle inşallah en kısa sürede sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. ben şişli memorial hastanesine gidiyorum. çok memnunum ama fiyat uygun mu pahalı mı diğer hastaneleri araştırmadığım için bilmiyorum. şuan fiyat ilaçlar hariç 9250 TL.

iyi günler canım, öncelikle inşallah en kısa sürede sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. ben şişli memorial hastanesine gidiyorum. çok memnunum ama fiyat uygun mu pahalı mı diğer hastaneleri araştırmadığım için bilmiyorum. şuan fiyat ilaçlar hariç 9250 TL.
15 dakika önce aradım orayı😊. İlk görüşme ücretsiz dediler. Ben ilk kez gidecem bu tedavi için aslında aşılama ile başlamam gerekiyor. 4 yıllık evliyim. Hiç gebelik olmadı. Sebebsiz inf. Dedi önceki doktorum. Ama tekrar ona gitmek istemiyorum. Zaman kaybediyorum. Bi çözüm üretmiyor bana. Memorialde muayene ne kadar ve bu 10 bine yakın para toplu olarak mı yatırılıyor?

Back