• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

Hadi hayırlı olsun canım darısı bize bu arada kaç kutu menapor gitti hatırlıyor musunuz ben 5 kutu gonalf 2 kutu menapor aldım
3 kutu gonal f 2 kutu menopur kullandim 5 kutu cetrodite kullandım. Eczacıya iade alıp almadığını sorsaydınız. Ben 4 kutu final f aldım. 1 kutu arttı. Iade yaptım.

Kızlar adetim mesaj yazdıktan sonra aktif olarak başladı doktora geldim şuan sağda 6 solda 7 yumurta tedaviye başlıyoruz rabbim hayırlı eylesin inşallah miyom inşallah sıkıntı yapmaz 6 buçuk cm miyomla başlıyorum. Nasip artık

Kızlar adetim mesaj yazdıktan sonra aktif olarak başladı doktora geldim şuan sağda 6 solda 7 yumurta tedaviye başlıyoruz rabbim hayırlı eylesin inşallah miyom inşallah sıkıntı yapmaz 6 buçuk cm miyomla başlıyorum. Nasip artık
♥️♥️♥️ Hadi hayırlı uğurlu olsun canım

Oh hadi hayırlı olsun tedavin canım

doktordan ciktim kizlar doktor sordu adet olmadinmi yok dedim o zaman uc gun bekle olmasan pazartesi tahlil yapariz olursada carsamba gelirsin dedi 😏😏

Ayy kızlar gögüs ağrısı . Ve bacaklarımda kan dolaşımını hissedder gibi olmaya başladım 😔😔 inşallah erken gelmez 🙄 4 dü akşam inicek uçağımız . 😟 (4 dü iilk gün normal döngümde ) yoksa ne olur hiç bilmiyorum 3 cü gün en beç başlamak gerek 😕 off ne zor ya .

Ayy kızlar gögüs ağrısı . Ve bacaklarımda kan dolaşımını hissedder gibi olmaya başladım 😔😔 inşallah erken gelmez 🙄 4 dü akşam inicek uçağımız . 😟 (4 dü iilk gün normal döngümde ) yoksa ne olur hiç bilmiyorum 3 cü gün en beç başlamak gerek 😕 off ne zor ya .
hangi gun geliyon cnm insallah herken gelmez ilk önce sakin ol rahat ol istedigin bu degilmiydi😊😊

Back