Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

hangi gun geliyon cnm insallah herken gelmez ilk önce sakin ol rahat ol istedigin bu degilmiydi
Kuzum bileti 4 e aldım 28 günlük döngüme göre ama erken gelirse geç kalmış oluyorum . erken gelecekse bile 2 sinden itibaren gelsin beni germesin

Kuzum beni 2. Gün çağırdılar ama ilaçlara 3. Gün başlıyor zaten. Yani 3. Gün görsede problem olacağını sanmıyorum ben Dert etme. Erkenden gelirse yinede için rahat etmesi için arayıp sorarsın hastaneyi

Ay ben mesajı yanlış anlamışım he. Inşallah erken gelmez kuzum

Merhaba arkadaşlar benim yumurtalarım toplandı ohs riskinden dolayı embryoları dondurduk 5 ile 10 gün içinde adet olacaksın dendi 2.adetinde transfer sürecin baslancak dendi yumurtada toplamadan 4gun sonra adet oldum 2.adetimi olmam gerekırken 10gun geçti normalde asla gününü sasmaz sadece adet gunu olmam gerekm gün leke geldi adet oldum sandım olmamışım Çok endişelenıyorum 3kere teedavi deneyımım var hiç yaşamadım böyle birsey bnm gibi yasayan varmı acaba yumurta toplarkrm bırseymı yaptılar dıye korkar oldum

Erkek spermin de sıkıntı olup tedavi olanlara tavsiyem yani sayı az olması morfoloji düşük olması gibi. Tüp bebekte kesinlikle mikro chip yöntemi isteyin ben 1500 fark ödeyerek istedim en sağlıklı en hızlı sperm seçme e e

Benim şuan ki doktorum sperm çok gerek yok dedi ama morfoloji biz de sorun ben istiyorum hocam dedim tamam o zaman için rahat olsun dedi. Valla o kadar masraf yapıyoruz zaten 1500 fark ta veririm dedim battı balık yan gider

Biz ilk denemede mikro chip istemiştik şimdi de istedim içim rahat olsun diye
Aynen canım .bizde erkek infertilesinden dolayı yaptıranlardanız . Dediklerine katılıyorum. Mikro cip uygulaması mutlaka olmalı . Hatta ben pgt yaptırsammı diye bile düşünüyorum . Ama doktorum ilk deneme diye istemiyor . Ama bana mantıksız geliyor . Yani embrioDa genetik bir sorun varsa bilinir ve o embrio seçilip konulmaz . Sorunsuz gelen konulur . Bakalım biraz kararsızım .

Kuzum pgt daha garanti olur tabiki ben de anlamıyorum doktorları ya baştan ben her şeyi risk almadan yapmak isterim onlar illaki ya düşük ya sıkıntı olacak öyle bu doktorum da mesela gerek yok mikro chip e dedi sayı güzel dedi ben istiyorum hocam dedim öyle kabul etti bu yapboz değil ki olmadı baştan diyesin can sonuçta

Çok şükür canım. 17 yumurta toplandı. Cok sukur 2 tanesi 5.güne geldi ve donduruldu.
Merhaba. Bende ibrahim esinler hocayla Hrs de tüp bebek tedavisi görmekteyim. 2 tane 5 günlük yumurtam donduruldu. Ancak ben histeroskopi ile rahimde şekil bozukluğu ameliyatı yaptırdım geçen ay ve 2 ay transfer için beklemedeyim. Sizi takip edeceğim inşallah her şey gönlünüzce olsun.

Merhaba arkadaşlar bende bu ay tüp bebeğe başlayacağım insallah. Acaba nelere dikkat etmeliyiz transferden sonra
hosgeldin cnm hayirlisi olsun canım benim bildigim cnm tutmasi için ananas havuc suyu cig kabak cekirdegi kuru yemisler bide agir kaldirma ani hareketler yapma en önemlisi stres yapma bide kendini dinleme tutumu tumadimi diye cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…