- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 148
- 34
Canım pazartesi adetin 4.günü oluyor 2.günü başlanmıyor mu? Bugün benim de kahve akıntı var pembemsi aktif kanama yok ama yarın gitmek istiyorum pazar günü kapalı oluyor diyeHerkese merhababende çarşamba günü ilk gorusmeme gittim tahlillerimiz yapildi bugun adet oldum pazartesi cagirdilar ignelere baslicam kismetse pazartesi. Elim ayagima dolaniyo acayip gergin ve heycanliyim
Raporlu mu aldınızGerçi daha benim kahve akıntı devam ediyor aktif kanama yok ama her ihtimale karşı bugünden aldım ilaçları yarın bulmak zor olur diye başka ne ilaç yazar bilmiyorum tek bildiğim gonalf 450 kullanacağımız
Hayır tanıdık eczane normal fiyatı 4000 küsür dedi indirim yaptı tanıdık eczane varsa oradan alın kızlarRaporlu mu aldınız
Ama başka ne ilaç kullanacam bilmiyorum şimdilik bu kadar tuttu yarın başka ne yazar bilmiyorumRaporlu mu aldınız
Hoşbuldummerhaba aramıza hoşgeldin. eğer opudan sonra ki ilk reglin ise şhemen oluyorsun. bende opğudan sonra 5 gün cetrotide kullanmıştım. son iğnemi yaptım ertesi gün yani 6. gün regl oldum. bahsettiğimiz gecikme opu işleminden sonra ikinici adet onun için gecikiyor diyorlar ama bilemiyoruz tabi. umarım tedavin hayırlı olur. transferin ne zamana planlanıyor?
Ankarada Hrs hastanesinde ibrahim esinler yapti. Insallah canim.Ah ya çok geçmiş olsun,hangi merkez de yaptırdın? inşallah 2 embriyon sımsıkı tutunur
Hangi ilaçları kullandınız opuya kadarHoşbuldum
opu dan sonra 11.günüm hala regl olmadım hiç bir belirtide yok. Ilk regl ile transfer sürecine başlamak istiyorum doktorumda bu görüşte. Hayırlısı bakalım.
Gonal fHangi ilaçları kullandınız opuya kadar
aaa öyle mi belki sizin ohss sürecinden kaynaklıdır. normalde opudan sonra ki ilk regl çok gecikmiyor diye biliyorum. neyse olsun geç olsun güç olmasın. sonu güzel olsun önemli olan o :)Hoşbuldum
opu dan sonra 11.günüm hala regl olmadım hiç bir belirtide yok. Ilk regl ile transfer sürecine başlamak istiyorum doktorumda bu görüşte. Hayırlısı bakalım.
4 yıldır geciksin diye bekledim bu sefer gelse de biran önce başlasam diye bekliyorum.aaa öyle mi belki sizin ohss sürecinden kaynaklıdır. normalde opudan sonra ki ilk regl çok gecikmiyor diye biliyorum. neyse olsun geç olsun güç olmasın. sonu güzel olsun önemli olan o :)
Bende ikinci yada üçüncü gunu diye biliyodum bugun aradim kliniği dedim adet oldum pazartesi dorduncu gun olcak sorun olurmu hayir pazartesi gelin dediler bakalim nolcak bende pazartesi göreceğim benimde ilk gun tam kanama olmuyo aslinda tam olarak yarin baslar ancaCanım pazartesi adetin 4.günü oluyor 2.günü başlanmıyor mu? Bugün benim de kahve akıntı var pembemsi aktif kanama yok ama yarın gitmek istiyorum pazar günü kapalı oluyor diye
Insallah hepimiz icin iyi olsun hepimizin yüzü gulsun insallahTedavin hayırlı uğurlu olsun. Çok heyecanlı bir süreç ama önemli olan sonu iyi olsun. ilk denemen mi,nerede yaptırıyorsun tedavini ?
Valla ben de kararsız kaldım aktif kanama yok geceki duruma göre gider veya ertelerim artıkBende ikinci yada üçüncü gunu diye biliyodum bugun aradim kliniği dedim adet oldum pazartesi dorduncu gun olcak sorun olurmu hayir pazartesi gelin dediler bakalim nolcak bende pazartesi göreceğim benimde ilk gun tam kanama olmuyo aslinda tam olarak yarin baslar anca
Choriomon ne için acabaGonal f
Menopur
Cetrodite
Choriomon
Bunlari kullandim. Opu dan 2 gün öncede dostinex e basladim.
Yumurta catlatma için canımChoriomon ne için acaba
Anladım canım ovitrelle ile aynı işleve sahip o zamanYumurta catlatma için canım
Evet. Kalçadan yapıldı. Ağır geldi bana.Anladım canım ovitrelle ile aynı işleve sahip o zaman
Yumurta catlatma için canım
Çok şükür o süreçleri atlatmışsın canım darısı pozitif haberi almana kaç yumurta toplandıEvet. Kalçadan yapıldı. Ağır geldi bana.
Çok şükür canım. 17 yumurta toplandı. Cok sukur 2 tanesi 5.güne geldi ve donduruldu.Çok şükür o süreçleri atlatmışsın canım darısı pozitif haberi almana kaç yumurta toplandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?