Hosbuldum canim. Cetrodite yumurta çatlamasın diye kullaniliyordu. Ohss oldu bnde sali kontrole gittim. O yuzden verdi doktor.Hoşgeldin canım.Cetroditi bu aşamada neden verdi anlamadım.Yumurta çatlatıcı değilmiydi o iğne
Amiin kuzum inşallah ben inanıyorum herşey güzel olacak❤Çok haklısın canım benim ♥ Sayı artışı şöyle bir 10/13 milyon olsa belki bir umut deriz ama değişmiyo nalet olası spermleraynen 9 ay ilaç kullanmayada rağzıyız yeterki tabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Benim ilk denemem canımYürekten amin inşallah,kaçıncı denemeydi canım
Bunu beynin de çok takıntı yapmamaya çalış biraz açık hava da yürüyüş filan yapın canım dağıtmaya çalış düşünceleriniinşallah gecikenlerden olmam hatta senin gibi erken olurum
Öyle mii hayırlı ugurlu olsun o zamanBenim ilk denemem canım
Amiin Allah razı olsun çok teşekkür ederimÖyle mii hayırlı ugurlu olsun o zamantez vakitte muradımıza kavuşalım
Hosbuldum canim. Cetrodite yumurta çatlamasın diye kullaniliyordu. Ohss oldu bnde sali kontrole gittim. O yuzden verdi doktor.
[/QUOTE
17 tane toplandı canım. 2 tanesi 5.güne gitti ve donduruldu. Opu sonrası çok zor geçti çok ağrı acı oldu.Yumurtalar fazla uyarıldı o zaman,kaç yumurtan oluştu canım peki
ahhh ne güzel olur keşke öyle güzel bir haber olsa :)Aynen canım aldım .Ama hiçte belirti yok diyorumki eşime düşünsene hamileymişimo yüzdenmiş ( çok zor bi ihtimal ama ) işte insan oğlu bir umuttur diyor
çok az kaldı heyecanlı sürecinin sürecinin başlamasına desene :)aynn sonu guzel olsun cnm çok sukur iyim sanki adet olcam kasiklarimda agiriyor zaten normalde yarin yada bugun olmam lazim bakalim gorceyiz
merhaba aramıza hoşgeldin. eğer opudan sonra ki ilk reglin ise şhemen oluyorsun. bende opğudan sonra 5 gün cetrotide kullanmıştım. son iğnemi yaptım ertesi gün yani 6. gün regl oldum. bahsettiğimiz gecikme opu işleminden sonra ikinici adet onun için gecikiyor diyorlar ama bilemiyoruz tabi. umarım tedavin hayırlı olur. transferin ne zamana planlanıyor?Merhabalar
Araniza katilmak istedim. Bir çoğunuz gibi bende regl olmayı bekliyorum. Döngüm 4 mart gecikmeden adet olurum inşallah. 18 şubat opu oldum. 25 şubatta cetrodite başladım 5 tane verdi doktor. Herkes regl gecikmesinden bahsetmiş bu ilac geciktirir mi yoksa opu dan dolayi mi gecikir?
Ah ya çok geçmiş olsun,hangi merkez de yaptırdın? inşallah 2 embriyon sımsıkı tutunur17 tane toplandı canım. 2 tanesi 5.güne gitti ve donduruldu. Opu sonrası çok zor geçti çok ağrı acı oldu.
aynn kuzum bakalim nasipse baslicayiz zaten olsamda olmasamda yarin randevum varçok az kaldı heyecanlı sürecinin sürecinin başlamasına desene :)
hadi bakalım yarın randevundan sonra yaz buraya haber ver bize de :)aynn kuzum bakalim nasipse baslicayiz zaten olsamda olmasamda yarin randevum var
tmm cnm haber vercemhadi bakalım yarın randevundan sonra yaz buraya haber ver bize de :)
Tedavin hayırlı uğurlu olsun. Çok heyecanlı bir süreç ama önemli olan sonu iyi olsun. ilk denemen mi,nerede yaptırıyorsun tedavini ?Herkese merhababende çarşamba günü ilk gorusmeme gittim tahlillerimiz yapildi bugun adet oldum pazartesi cagirdilar ignelere baslicam kismetse pazartesi. Elim ayagima dolaniyo acayip gergin ve heycanliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?