• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

ayyy aldın mı biletini hadi hayırlı olsun. senin gecikmesi için bir sebebin yok takma kafana inşallah zamanında gelecek .)
Aynen canım aldım .Ama hiçte belirti yok diyorumki eşime düşünsene hamileymişim 🥰🥰🥰 o yüzdenmiş ( çok zor bi ihtimal ama ) işte insan oğlu bir umuttur diyor

Aldım bitanem beklenilen bat ayın 4 de 28 günlük döngüde gelirse ama dönüşü almadım çok tahatım o yüzden 😂 evet ya çok heycanlı inanamıyorum zamanımın geldiğini 😍😍 sizler yaparken o kadar heycanlıydımki içim içime sığmıyordu zaman bana denk geldi bakarsın birgün seninle denk geliriz bahçecide 🥰🥰🥰
Şimdiden hayırlı yolculuklar dileklerimi sunayım😄 bende ayın 4ünde adet olmam lazım😊 adet döngümüz şuan seninle aynı İnşallah ikimizinde gecikmez sen tedavine bende transfer hazırlığına başlayabilirim umarım 🤗 Gercekten bak aylar vardi simdi surda gunleri sayıyorsun inan bende çok heyecanlıyım umarım gönlünce olur herşey 😍 inşallah denk gelebiliriz ya çok güzel olur🤗

Şimdiden hayırlı yolculuklar dileklerimi sunayım😄 bende ayın 4ünde adet olmam lazım😊 adet döngümüz şuan seninle aynı İnşallah ikimizinde gecikmez sen tedavine bende transfer hazırlığına başlayabilirim umarım 🤗 Gercekten bak aylar vardi simdi surda gunleri sayıyorsun inan bende çok heyecanlıyım umarım gönlünce olur herşey 😍 inşallah denk gelebiliriz ya çok güzel olur🤗
Teşekkür ederim 🥰🥰 İnşallah canım ♥ Hakkımızda hayırlısı evet aynı gibi bakalım 🤔 sen bide bana sor gün saya saya anca bitirdim şimdide biraz tedavi süreciyle ilgili korkularım var hani sana yazmıştımya o bebekleri kucaklarımıza alana kadar geçmiycek bu döngü . Yumurtalar kaliteli olucak mı ? Spermler yumurtayı döllüycekmi ? 5 ci gün embriosu oluşacakmı ? Trasfer sürecinde herşey yolunda gidicekmi ? Çift çizgi hörecekmiyiz ? Hadi gördük kan değerlerimiz ikiye katlayacakmı ? Kalp atışlarını duyacakmıyız ? Vsvs hiç bitmiycek 😏 normal yolla kalan kimse bu soruları kendilerine sormuyodur bide bize bak en küçük detaylara seviniyoruz Rabbim uğraştırmasın kuzum ( bugün tekrar test sonuçları geldi sperm yine sayı va aynı kalmış ) dün yaptırmıştık sonuçlar eve gelicek ama son yaptırdığınızdan farksız dedi 🙄

Merhabalar
Araniza katilmak istedim. Bir çoğunuz gibi bende regl olmayı bekliyorum. Döngüm 4 mart gecikmeden adet olurum inşallah. 18 şubat opu oldum. 25 şubatta cetrodite başladım 5 tane verdi doktor. Herkes regl gecikmesinden bahsetmiş bu ilac geciktirir mi yoksa opu dan dolayi mi gecikir?

Teşekkür ederim 🥰🥰 İnşallah canım ♥ Hakkımızda hayırlısı evet aynı gibi bakalım 🤔 sen bide bana sor gün saya saya anca bitirdim şimdide biraz tedavi süreciyle ilgili korkularım var hani sana yazmıştımya o bebekleri kucaklarımıza alana kadar geçmiycek bu döngü . Yumurtalar kaliteli olucak mı ? Spermler yumurtayı döllüycekmi ? 5 ci gün embriosu oluşacakmı ? Trasfer sürecinde herşey yolunda gidicekmi ? Çift çizgi hörecekmiyiz ? Hadi gördük kan değerlerimiz ikiye katlayacakmı ? Kalp atışlarını duyacakmıyız ? Vsvs hiç bitmiycek 😏 normal yolla kalan kimse bu soruları kendilerine sormuyodur bide bize bak en küçük detaylara seviniyoruz Rabbim uğraştırmasın kuzum ( bugün tekrar test sonuçları geldi sperm yine sayı va aynı kalmış ) dün yaptırmıştık sonuçlar eve gelicek ama son yaptırdığınızdan farksız dedi 🙄
Rica ederim canım benim. Aynen konuştuğumuz gibi asla bitmeyecek bizim stresimiz inşallah bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz gerçekten ne büyük mucize hemencik hamile kalan insanlar ne kadar şanslılar inşallah bunun farkındadırlar umarım. Onlar 9 ay beklerken biz öncesinde nelerle uğraşıyor nelere çabalıyoruz rabbim görüyor inşallah yavrularımızı nasip edecek bize🙏 Bebeğimiz nasipse tutunacak yine bitmeyecek ilaçlar. Ne kadar zor rabbim güç versin. Hayırlısı ile olsunda varsın 9 ay ay ilaç kullanalim 😊 Test sonucuna üzülme canım benim o kadar çok şey kullandıkki bizimde hiç değişmemişti sadece sayı 2 milyon kadar artmıştı o da önemsiz bir artıştı zaten. Doktor çok önemsemedi sperm değerleri için çok kötü konuşmadı inşallah sunucumuzda güzel olur

ayyy gerçekten mi 2. adet gecikiyor falan dediler. sevindim inşallah vaktinde olurum.
Evet bünyeye göre değişiyor geciken de oluyor bazen kistleşmeden ötürü de gecikme oluyor fakat benim gecikmedi dediğim gibi erken bile oldu😅darısı başına inşallah

selam kızlar nasılsınız?
Normalde benimde 4-5 gün içinde adet olmam lazım ama hiç belirti yok. sanırım gecikecek :KK43: bu zamana kadar hep geçsin diye bekledim. şimdi de olayım diye bekliyorum. :KK70:
sabirr olcak hep stres yaptigimizdan böyle oluyo acele etmeyin sonu guzel olsun cnm😊

Merhabalar
Araniza katilmak istedim. Bir çoğunuz gibi bende regl olmayı bekliyorum. Döngüm 4 mart gecikmeden adet olurum inşallah. 18 şubat opu oldum. 25 şubatta cetrodite başladım 5 tane verdi doktor. Herkes regl gecikmesinden bahsetmiş bu ilac geciktirir mi yoksa opu dan dolayi mi gecikir?
Hoşgeldin canım.Cetroditi bu aşamada neden verdi anlamadım.Yumurta çatlatıcı değilmiydi o iğne

Çok tatlı çok müt
Çok cici çok mütevazi bir hanım dimi,diğer doktordan sonra bal kaymak geldi valla bu doktorum😍
Evet ya aynen öyle hem tatli dilli hem yüzünden gülücük eksik olmuyor 🤗 Doktorlarımız çok iyi maşallah ❤ sonuda güzel olur umarım 🙏

Merhabalar
Merhaba canım benim belirtim yok ama galiba stresten ( zaten opu olmadım ) yani ilk aşama için başlayacam daha ama bi kaç arkadaşımız var onlara sora bilirsin Uykusuz Koala Uykusuz Koala Nameless Warrior Nameless Warrior

ahhh kuzum inşallah. önemli olan o zaten sonu güzel olsun da bekleyelim biraz daha hiç problem yok :) sen nasılsın nasıl oldun en son rahatsızdın ?
aynn sonu guzel olsun cnm çok sukur iyim sanki adet olcam kasiklarimda agiriyor zaten normalde yarin yada bugun olmam lazim bakalim gorceyiz🤗🤗

Rica ederim canım benim. Aynen konuştuğumuz gibi asla bitmeyecek bizim stresimiz inşallah bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz gerçekten ne büyük mucize hemencik hamile kalan insanlar ne kadar şanslılar inşallah bunun farkındadırlar umarım. Onlar 9 ay beklerken biz öncesinde nelerle uğraşıyor nelere çabalıyoruz rabbim görüyor inşallah yavrularımızı nasip edecek bize🙏 Bebeğimiz nasipse tutunacak yine bitmeyecek ilaçlar. Ne kadar zor rabbim güç versin. Hayırlısı ile olsunda varsın 9 ay ay ilaç kullanalim 😊 Test sonucuna üzülme canım benim o kadar çok şey kullandıkki bizimde hiç değişmemişti sadece sayı 2 milyon kadar artmıştı o da önemsiz bir artıştı zaten. Doktor çok önemsemedi sperm değerleri için çok kötü konuşmadı inşallah sunucumuzda güzel olur
Çok haklısın canım benim ♥️ Sayı artışı şöyle bir 10/13 milyon olsa belki bir umut deriz ama değişmiyo nalet olası spermler 🙄 aynen 9 ay ilaç kullanmayada rağzıyız yeterki tabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

Back