Aynen canım aldım .Ama hiçte belirti yok diyorumki eşime düşünsene hamileymişimayyy aldın mı biletini hadi hayırlı olsun. senin gecikmesi için bir sebebin yok takma kafana inşallah zamanında gelecek .)
Şimdiden hayırlı yolculuklar dileklerimi sunayımAldım bitanem beklenilen bat ayın 4 de 28 günlük döngüde gelirse ama dönüşü almadım çok tahatım o yüzdenevet ya çok heycanlı inanamıyorum zamanımın geldiğini sizler yaparken o kadar heycanlıydımki içim içime sığmıyordu zaman bana denk geldi bakarsın birgün seninle denk geliriz bahçecide
Teşekkür ederimŞimdiden hayırlı yolculuklar dileklerimi sunayımbende ayın 4ünde adet olmam lazım adet döngümüz şuan seninle aynı İnşallah ikimizinde gecikmez sen tedavine bende transfer hazırlığına başlayabilirim umarım Gercekten bak aylar vardi simdi surda gunleri sayıyorsun inan bende çok heyecanlıyım umarım gönlünce olur herşey inşallah denk gelebiliriz ya çok güzel olur
İnşallah hızıyla çıksın gelsin,hangi merkez de yaptırıyorsunuz doktorunuz kimYalnız bu mesaj ilaç gibi geldiinşallah bizimkiler erkenden geliverir ya ben bu kadar heyecanlı değildim dinlendirme sürecinde. Ama 1 hafta kala başladı heyecan
Rica ederim canım benim. Aynen konuştuğumuz gibi asla bitmeyecek bizim stresimiz inşallah bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz gerçekten ne büyük mucize hemencik hamile kalan insanlar ne kadar şanslılar inşallah bunun farkındadırlar umarım. Onlar 9 ay beklerken biz öncesinde nelerle uğraşıyor nelere çabalıyoruz rabbim görüyor inşallah yavrularımızı nasip edecek bizeTeşekkür ederimİnşallah canım ♥ Hakkımızda hayırlısı evet aynı gibi bakalım sen bide bana sor gün saya saya anca bitirdim şimdide biraz tedavi süreciyle ilgili korkularım var hani sana yazmıştımya o bebekleri kucaklarımıza alana kadar geçmiycek bu döngü . Yumurtalar kaliteli olucak mı ? Spermler yumurtayı döllüycekmi ? 5 ci gün embriosu oluşacakmı ? Trasfer sürecinde herşey yolunda gidicekmi ? Çift çizgi hörecekmiyiz ? Hadi gördük kan değerlerimiz ikiye katlayacakmı ? Kalp atışlarını duyacakmıyız ? Vsvs hiç bitmiycek normal yolla kalan kimse bu soruları kendilerine sormuyodur bide bize bak en küçük detaylara seviniyoruz Rabbim uğraştırmasın kuzum ( bugün tekrar test sonuçları geldi sperm yine sayı va aynı kalmış ) dün yaptırmıştık sonuçlar eve gelicek ama son yaptırdığınızdan farksız dedi
Evet bünyeye göre değişiyor geciken de oluyor bazen kistleşmeden ötürü de gecikme oluyor fakat benim gecikmedi dediğim gibi erken bile olduayyy gerçekten mi 2. adet gecikiyor falan dediler. sevindim inşallah vaktinde olurum.
Amiin inşallahİnşallah hızıyla çıksın gelsin,hangi merkez de yaptırıyorsunuz doktorunuz kim
sabirr olcak hep stres yaptigimizdan böyle oluyo acele etmeyin sonu guzel olsun cnmselam kızlar nasılsınız?
Normalde benimde 4-5 gün içinde adet olmam lazım ama hiç belirti yok. sanırım gecikecekbu zamana kadar hep geçsin diye bekledim. şimdi de olayım diye bekliyorum.
Amiin inşallahBahçeci umut tüp bebek merkezine gidiyorum doktorum Cem bey canım
Eveetyeşil dev adam,bizim doktorumuz da Ebru Hanım
Hoşgeldin canım.Cetroditi bu aşamada neden verdi anlamadım.Yumurta çatlatıcı değilmiydi o iğneMerhabalar
Araniza katilmak istedim. Bir çoğunuz gibi bende regl olmayı bekliyorum. Döngüm 4 mart gecikmeden adet olurum inşallah. 18 şubat opu oldum. 25 şubatta cetrodite başladım 5 tane verdi doktor. Herkes regl gecikmesinden bahsetmiş bu ilac geciktirir mi yoksa opu dan dolayi mi gecikir?
Çok cici çok mütevazi bir hanım dimi,diğer doktordan sonra bal kaymak geldi valla bu doktorumEveetCem bey ankaraya gitmişti benim opu olacağım zaman. Ebru hanım opuma girmişti ne kadar tatlı bir doktor ya
Evet ya aynen öyle hem tatli dilli hem yüzünden gülücük eksik olmuyorÇok tatlı çok müt
Çok cici çok mütevazi bir hanım dimi,diğer doktordan sonra bal kaymak geldi valla bu doktorum
ahhh kuzum inşallah. önemli olan o zaten sonu güzel olsun da bekleyelim biraz daha hiç problem yok :) sen nasılsın nasıl oldun en son rahatsızdın ?sabirr olcak hep stres yaptigimizdan böyle oluyo acele etmeyin sonu guzel olsun cnm
inşallah gecikenlerden olmam hatta senin gibi erken olurumEvet bünyeye göre değişiyor geciken de oluyor bazen kistleşmeden ötürü de gecikme oluyor fakat benim gecikmedi dediğim gibi erken bile oldudarısı başına inşallah
Merhaba canım benim belirtim yok ama galiba stresten ( zaten opu olmadım ) yani ilk aşama için başlayacam daha ama bi kaç arkadaşımız var onlara sora bilirsinMerhabalar
Araniza katilmak istedim. Bir çoğunuz gibi bende regl olmayı bekliyorum. Döngüm 4 mart gecikmeden adet olurum inşallah. 18 şubat opu oldum. 25 şubatta cetrodite başladım 5 tane verdi doktor. Herkes regl gecikmesinden bahsetmiş bu ilac geciktirir mi yoksa opu dan dolayi mi gecikir?
aynn sonu guzel olsun cnm çok sukur iyim sanki adet olcam kasiklarimda agiriyor zaten normalde yarin yada bugun olmam lazim bakalim gorceyizahhh kuzum inşallah. önemli olan o zaten sonu güzel olsun da bekleyelim biraz daha hiç problem yok :) sen nasılsın nasıl oldun en son rahatsızdın ?
Çok haklısın canım benimRica ederim canım benim. Aynen konuştuğumuz gibi asla bitmeyecek bizim stresimiz inşallah bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz gerçekten ne büyük mucize hemencik hamile kalan insanlar ne kadar şanslılar inşallah bunun farkındadırlar umarım. Onlar 9 ay beklerken biz öncesinde nelerle uğraşıyor nelere çabalıyoruz rabbim görüyor inşallah yavrularımızı nasip edecek bizeBebeğimiz nasipse tutunacak yine bitmeyecek ilaçlar. Ne kadar zor rabbim güç versin. Hayırlısı ile olsunda varsın 9 ay ay ilaç kullanalim Test sonucuna üzülme canım benim o kadar çok şey kullandıkki bizimde hiç değişmemişti sadece sayı 2 milyon kadar artmıştı o da önemsiz bir artıştı zaten. Doktor çok önemsemedi sperm değerleri için çok kötü konuşmadı inşallah sunucumuzda güzel olur
Yürekten amin inşallah,kaçıncı denemeydi canımEvet ya aynen öyle hem tatli dilli hem yüzünden gülücük eksik olmuyorDoktorlarımız çok iyi maşallah ❤ sonuda güzel olur umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?