Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

evet ya 10 gün geciken varmış sende var mı belirti birşey ?
10 gün mü inşallah bizim öyle gecikmez. Ya benim adet öncesi ağrılarım olmazdı tam adet olacağım gün yada bir önceki gün olurdu ama 3 4 gündür adet olacakmışım gibi ağrılar girip durdu. Opudan sonra dengem bozuldu galiba

evet öyle diyorlar ya normalde benimde 1 hafta önceden adet ağrılarım başlar göğürslerim falan ağrır ama tık yok. senin başladıysa gecikmeyecek demek ki :)

yok transfer için hazırlık yapılacak öyle birşey kullanmam. zaten daha normal tarihi bile gelmedi.
Hmm benim iki opum oldu ikisi de adet gecikmesi olmadı hatta bu sefer ki erken bile oldu.Üstelik doktorun verdiği adet söktürücüyü kullanmadığım haldestres kaynaklıdır umarım

Ben nasılım hafif heycanlı ama bi okadarda düşünceli herşeyi kafamda sorun yapıyorum 0 adet belirtisi var hep 10 gün önceden başlardı şimdi hiç yok ama yapacak bişey yok ayın 4de uçuyorum canım dönüşümü almadım şimdi o düşünsün ister gelir ister geçikir

inşallah kuzum inşallah. bende bir an önce başlamak istiyorum. düşündükçe heyecan basıyor :)
Hmm benim iki opum oldu ikisi de adet gecikmesi olmadı hatta bu sefer ki erken bile oldu.Üstelik doktorun verdiği adet söktürücüyü kullanmadığım haldestres kaynaklıdır umarım
Yalnız bu mesaj ilaç gibi geldi inşallah bizimkiler erkenden geliverir ya ben bu kadar heyecanlı değildim dinlendirme sürecinde. Ama 1 hafta kala başladı heyecan

selam kızlar nasılsınız?
Normalde benimde 4-5 gün içinde adet olmam lazım ama hiç belirti yok. sanırım gecikecek bu zamana kadar hep geçsin diye bekledim. şimdi de olayım diye bekliyorum.
Hahh ben tek değilmişim gel sarılalım bende biletimi aldım ama hiç 0 belirti son 5 gün güya ama ne göğüs ağrısı( genelde 10 gün ) önce başlardı . Şimdi hiç birşeyim yok ne diz ağrısı ne göğüs ağrısı

Yaaa bilet alındı demek bak şimdi ben iyice heyecanlandım sanki Sen sakin ol bakalım adetinde inşallah gelecektir ne zaman olman lazım normalde ? Herşeyi kafanda sorun yapma yaparsan farkında olmadan stres yapmış oluyorsun adetin gecikir o sebepten

ayyy aldın mı biletini hadi hayırlı olsun. senin gecikmesi için bir sebebin yok takma kafana inşallah zamanında gelecek .)

Aldım bitanem beklenilen bat ayın 4 de 28 günlük döngüde gelirse ama dönüşü almadım çok tahatım o yüzden evet ya çok heycanlı inanamıyorum zamanımın geldiğini sizler yaparken o kadar heycanlıydımki içim içime sığmıyordu zaman bana denk geldi bakarsın birgün seninle denk geliriz bahçecide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…