• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

Kızlar şuan bende kahve akıntı var afedersiniz. Benim adetim normalde bu şekilde başlar bugünü birinci gün mü sayıyorum aktif bir kanama yok öyleyse yarın tedavi için gitmem gerekecek

Kızlar şuan bende kahve akıntı var afedersiniz. Benim adetim normalde bu şekilde başlar bugünü birinci gün mü sayıyorum aktif bir kanama yok öyleyse yarın tedavi için gitmem gerekecek
aynn cnm yarin ikinci gun oluyo ben öyle biliyorum git doktorun der sana cnm🤗

Kuzum allah yardımcın olsun bende cem bey istedimde çok kalabalık birde orda onun stresini saatlerce bekliyerek almak istemedim sabri hocayı seçtim bende .sen yurtdışından değilsin dimi türkiyedensin ?
Evet cem bey baya yogunmuş bende senin gibi düşündüm o kdr strese gerk yok dedm merkez aynı sonuçta. Eminim bizim doktorlarımızda cok iyilerdir. Yok canım türkiyedenim eskişehirde yaşıyorum.

Bahçeci çok iyi bir klinik diyorlar canım bende bahçeci hastasıyım sabri beyde tedavi görücem bizimki erkek infertilesi . Allah oğlunu bağlışlasın sana ♥ Güzel düşün güzel olsun canım
Evet doktorlarından çalışanlarına profesyonel bir ekip görünüyor.Rakamlar için aynı şeyi söyleyemem ama başarı oranları da iyi😄Sizin ilk denemeniz mi

Evet cem bey baya yogunmuş bende senin gibi düşündüm o kdr strese gerk yok dedm merkez aynı sonuçta. Eminim bizim doktorlarımızda cok iyilerdir. Yok canım türkiyedenim eskişehirde yaşıyorum.
İyi yapmıssın kuzum boşver hakkımızda hayırlısı

Cem beyin hastasıyım gerçekten çok yoğun ama bana mı denk gelmedi bilmem randevularda beklediğimi hiç bilmiyorum giriş yaptırıyorum belki 10 belki 15 dk sonra odadaydım hep 😊 bir defasında da yarım saat erken alınmıştım hatta. Yani gitmek isteyenler olursa saatlerce bekleyeceğini sanmasın diye yazmak istedim 🤗

Cem beyin hastasıyım gerçekten çok yoğun ama bana mı denk gelmedi bilmem randevularda beklediğimi hiç bilmiyorum giriş yaptırıyorum belki 10 belki 15 dk sonra odadaydım hep 😊 bir defasında da yarım saat erken alınmıştım hatta. Yani gitmek isteyenler olursa saatlerce bekleyeceğini sanmasın diye yazmak istedim 🤗
Oyy kim gelmişş ♥️♥️ Nasılsın canım ? Kız sen şanslısın de ona dilini ıssır az önce cem beyin hastası bi arkadaş yazdı 10 dan berri bekliyomuş aşırı yoğun diyor

Oyy kim gelmişş ♥♥ Nasılsın canım ? Kız sen şanslısın de ona dilini ıssır az önce cem beyin hastası bi arkadaş yazdı 10 dan berri bekliyomuş aşırı yoğun diyor
Yaa canım beniim😍 iyiyim sen nasılsın çok az kaldı tedavine seni izliyorum sessiz sessiz heyecanla 😄🤗 Kuzum randevu verirken mesela saat 9da randevun var demiyorlar 9-11 arası istediğiniz bir saatte gelin diyorlar 😄 fakat o bahsettigin kişi epey beklemiş hayret doğrusu 🤔🤔

Back