Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

Bende bakamıyorum o derecede hatta kan verirken daha bakamıyorum ama cesur olucaz meleklerimiz icin rabbim bu yolda herkesin yardımcısı olsun bu güzel mübarek ayda herkesin duasını kabul eylesin
ben kana hala bakamıyorum amin canım aminnn allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın. çok zormuş insan yaşayınca anlıyor.

Kaç yıldır bekliyorsun tedaviyle uğraşıyorsun canım çok zor yasayan bilir bu durumu
3 seneyi geçti canım korunmayı bırakalı. yaklaşık 5-6 ay yumurtlama takibi yapıldı yine olmadı. 10 ocak itibari tüp bebek tedavisine başladım. şuan embriyolarım donduruldu. mart adeti ile birlikte transfer hazırlıklarına başlayacağız.

Bekleye bekleye beklemeyi öğreniyoruz benimde 4.5 yıl oldu ameliyat oldum derken 1 sene oldu aşılama yaptırdık olmadı en son tüp bebeğe geçtik şükür bunada bende daha evrak hazirlicam doktorum nisan ayı gibi başlayalım dedi

benim doktorum aşılamayı önermedi. vakit ve para kaybı olarak görüyorum ben başarı oranı çok düşük imkanınız varsa tüp bebek ile başlayın dedi. o yüzden direk tüp bebek ile başladık. sizde problem neydi ?

Doktorum rapor icin 2 aşılama şart dedi bizde açıkçası doktora güvendiğimiz icin kabul ettik
Tek problem benim rahimdeki perde onu aldırdım histereskopi ile birde sağ tüp hidrosalpenk di onu aldırdık şuanlik bisey görünmüyor canım

evet devlette aşılama olmadan tüp bebeğe geçmiyorlar. rapor için şartmış canım benim özel olduğu için öyle birşeyim olmadı. şuan sebepsiz yani allah ilk deneme kucağına almayı nasip etsin daha fazla bekletmesin inşallah.

Ozelede gittim canım doktorlar işi ticaret kismindalar yada bir kısmı öyle o yüzden araştırma hastanesine yöneldim

Kuzum yurtdışındada 2 farklı yerde yaptırdım ama mağlesef yok aynı kaldı . Aşılama önermiyolar erkek infertilrsinde.. direk tüp bebek değerlerle
Hımm anladım canım hayırlısı olsun o zaman hakkımızda inşallah bir an önce kavuşuruz bebeklerimize

Ozelede gittim canım doktorlar işi ticaret kismindalar yada bir kısmı öyle o yüzden araştırma hastanesine yöneldim
bir çoğu ne yazık ki öyleler çok ticari kaygı gütmeyen doktor ve hastane var. çok fena bir sektör oluşmuş. bu konu yüzüden bende çok uzun süre araştırdım. hastanemden ve doktorlarımdan o konuda çok memnunum çok şükür.

Merhaba inşallah tedaviniz olumlu sonuçlanır rabbim herkese nasip etsin inşallah Martin kaçında adet olacaksınız bende mart adeti ile transfer hazırlığına başlayacağımda inşallah

Merhaba canım evet ilk denem ön görüşemye gittin mi sen
Gittim canım çikolata kistim var benim polip gördü bide rahimde ufak da olsa alalım onu dedi o yüzden benim süreç bi ay ileri atıcak, sonrasında yine bi kontrole gittim yumlara baktı amh ölçtü şimdi bugün yarın adet olcam 2.günü başlıcaz artık

Iyisine denk gelmişsin sen canım bende bu hastaneden memnunum doktorum öyle cok şeker bi doktor ki anlatamam size biraz da doktorum icin seçtim bu hastaneyi

Benim polip vardı uğur değerde ameliyat oldum ben hiç amh ya bakılmadı

Sebepsiz canım uğur değer öyle demişti bakalım zeki akkum ne diyecek sana fiyat ne çıkardılar
Fiyatı konuşmadık daha, adetle gidince sözleşmeyle beraber bakalım dedik ama yaptıran bir arkadaşın 15-20 civarı tuttuğunu öğrendim batıya göre fiyatlar çok daha düşük diyarbakır bahçecinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…