- 19 Aralık 2017
- 1.492
- 1.844
- 133
- 35
ben kana hala bakamıyorumBende bakamıyorum o derecede hatta kan verirken daha bakamıyorum ama cesur olucaz meleklerimiz icin rabbim bu yolda herkesin yardımcısı olsun bu güzel mübarek ayda herkesin duasını kabul eylesin
Kaç yıldır bekliyorsun tedaviyle uğraşıyorsun canım çok zor yasayan bilir bu durumuben kana hala bakamıyorumamin canım aminnn allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın. çok zormuş insan yaşayınca anlıyor.
3 seneyi geçti canım korunmayı bırakalı. yaklaşık 5-6 ay yumurtlama takibi yapıldı yine olmadı. 10 ocak itibari tüp bebek tedavisine başladım. şuan embriyolarım donduruldu. mart adeti ile birlikte transfer hazırlıklarına başlayacağız.Kaç yıldır bekliyorsun tedaviyle uğraşıyorsun canım çok zor yasayan bilir bu durumu
Bekleye bekleye beklemeyi öğreniyoruz benimde 4.5 yıl oldu ameliyat oldum derken 1 sene oldu aşılama yaptırdık olmadı en son tüp bebeğe geçtik şükür bunada bende daha evrak hazirlicam doktorum nisan ayı gibi başlayalım dedi3 seneyi geçti canım korunmayı bırakalı. yaklaşık 5-6 ay yumurtlama takibi yapıldı yine olmadı. 10 ocak itibari tüp bebek tedavisine başladım. şuan embriyolarım donduruldu. mart adeti ile birlikte transfer hazırlıklarına başlayacağız.
benim doktorum aşılamayı önermedi. vakit ve para kaybı olarak görüyorum ben başarı oranı çok düşük imkanınız varsa tüp bebek ile başlayın dedi. o yüzden direk tüp bebek ile başladık. sizde problem neydi ?Bekleye bekleye beklemeyi öğreniyoruz benimde 4.5 yıl oldu ameliyat oldum derken 1 sene oldu aşılama yaptırdık olmadı en son tüp bebeğe geçtik şükür bunada bende daha evrak hazirlicam doktorum nisan ayı gibi başlayalım dedi
Doktorum rapor icin 2 aşılama şart dedi bizde açıkçası doktora güvendiğimiz icin kabul ettikbenim doktorum aşılamayı önermedi. vakit ve para kaybı olarak görüyorum ben başarı oranı çok düşük imkanınız varsa tüp bebek ile başlayın dedi. o yüzden direk tüp bebek ile başladık. sizde problem neydi ?
evet devlette aşılama olmadan tüp bebeğe geçmiyorlar. rapor için şartmış canım benim özel olduğu için öyle birşeyim olmadı. şuan sebepsiz yaniDoktorum rapor icin 2 aşılama şart dedi bizde açıkçası doktora güvendiğimiz icin kabul ettik
Tek problem benim rahimdeki perde onu aldırdım histereskopi ile birde sağ tüp hidrosalpenk di onu aldırdık şuanlik bisey görünmüyor canım
Ozelede gittim canım doktorlar işi ticaret kismindalar yada bir kısmı öyle o yüzden araştırma hastanesine yöneldimevet devlette aşılama olmadan tüp bebeğe geçmiyorlar. rapor için şartmış canım benim özel olduğu için öyle birşeyim olmadı. şuan sebepsiz yaniallah ilk deneme kucağına almayı nasip etsin daha fazla bekletmesin inşallah.
Hımm anladım canım hayırlısı olsun o zaman hakkımızda inşallah bir an önce kavuşuruz bebeklerimizeKuzum yurtdışındada 2 farklı yerde yaptırdım ama mağlesef yok aynı kaldı . Aşılama önermiyolar erkek infertilrsinde.. direk tüp bebek değerlerle
bir çoğu ne yazık ki öyleler çok ticari kaygı gütmeyen doktor ve hastane var. çok fena bir sektör oluşmuş. bu konu yüzüden bende çok uzun süre araştırdım. hastanemden ve doktorlarımdan o konuda çok memnunum çok şükür.Ozelede gittim canım doktorlar işi ticaret kismindalar yada bir kısmı öyle o yüzden araştırma hastanesine yöneldim
Merhaba inşallah tedaviniz olumlu sonuçlanır rabbim herkese nasip etsin inşallah3 seneyi geçti canım korunmayı bırakalı. yaklaşık 5-6 ay yumurtlama takibi yapıldı yine olmadı. 10 ocak itibari tüp bebek tedavisine başladım. şuan embriyolarım donduruldu. mart adeti ile birlikte transfer hazırlıklarına başlayacağız.
Gittim canım çikolata kistim var benim polip gördü bide rahimde ufak da olsa alalım onu dedi o yüzden benim süreç bi ay ileri atıcak, sonrasında yine bi kontrole gittim yumlara baktı amh ölçtü şimdi bugün yarın adet olcam 2.günü başlıcaz artıkMerhaba canım evet ilk denem ön görüşemye gittin mi sen
Iyisine denk gelmişsin sen canım bende bu hastaneden memnunum doktorum öyle cok şeker bi doktor ki anlatamam size biraz da doktorum icin seçtim bu hastaneyibir çoğu ne yazık ki öyleler çok ticari kaygı gütmeyen doktor ve hastane var. çok fena bir sektör oluşmuş. bu konu yüzüden bende çok uzun süre araştırdım. hastanemden ve doktorlarımdan o konuda çok memnunum çok şükür.
Benim polip vardı uğur değerde ameliyat oldum ben hiç amh ya bakılmadıGittim canım çikolata kistim var benim polip gördü bide rahimde ufak da olsa alalım onu dedi o yüzden benim süreç bi ay ileri atıcak, sonrasında yine bi kontrole gittim yumlara baktı amh ölçtü şimdi bugün yarın adet olcam 2.günü başlıcaz artık
Tedaviye başlanacağı zaman ilk bakcakları şey o olur canım, senin sorun neydiBenim polip vardı uğur değerde ameliyat oldum ben hiç amh ya bakılmadı
Evet cnm dr öyle diyor ilk deneme başarısız. Havuz yapalım dedi. Bilmiyorum m ya. Yaz yine de aklomda kalsın.slm cnm genetik sorununmu var ben havuz yontemi yapitiriyorum
Fiyatı konuşmadık daha, adetle gidince sözleşmeyle beraber bakalım dedik ama yaptıran bir arkadaşın 15-20 civarı tuttuğunu öğrendim batıya göre fiyatlar çok daha düşük diyarbakır bahçecininSebepsiz canım uğur değer öyle demişti bakalım zeki akkum ne diyecek sana fiyat ne çıkardılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?