Ah karıştırmışım demkki canım benimFulya neresi bilmiyorum canım zeki bey diyarbakırda oraya gidiyoruz biz doğudayız eşim asker, sebep yok aslında canım 1 buçuk sene oldu çocuk olmuyo bu sebeple sadece bide çikolata kistim var ama sorun şu diyemedi hiçbir doktor ne eşime ne bana, herşeyimiz normal çıkıyor
Ağrılı olmuyor, ben hemsireyim kendim yaptımAminn❤5 gun sonra ignelere basliyoruz. Cok agrili mi oluyor? Ignenizi kim yapti ? Biraz yardimci olabilir mi tecrubeli arkadaslar varsa lutfen yazssin .Sevgiler
Sizin işiniz baya kolaymış nasıl iğneler hiç bir dikrim yok tek düşüncem yakınlarda ezane olursa orda yaptırırmAğrılı olmuyor, ben hemsireyim kendim yaptım
29 yaşındayım, bir kez negatif aşılamam var 1. Tüp bebek denemem olacak, Samsun Medikal park, doktorum Prof.Dr Mehmet Bilge ÇetinkayaKuzum istersen şehir yerine hangi hastane olduğunu yazalım ..
Evde yapılacak şekilde biraz cesaretle yapilabicek uygulama, uzun süre kullandım ben sabah akşam kullandım kendim yapamasaydim sıkıntı olacaktıSizin işiniz baya kolaymış nasıl iğneler hiç bir dikrim yok tek düşüncem yakınlarda ezane olursa orda yaptırırm
canım ben iğneleri düşündükçe kabus görüyordum resmen hatta eşim ile anlaştık o yapacaktı fakat eşim eve geç geliyor. yakınımda hastanede yok iğne saatleri çok önemli iğnelerle ,ilgili eğiitim alırken aniden dedim ki kendi,m yapacağım. ve kendim yapmaya başladım. iyiki de öyle yapmışım kıl gibi zaten iğneler hiç acımıyor. ama eminim başkasına yaptırsam canım yanardı. 10 günden fazla kullandım günde iki iğne hepsinide kendim yaptım. yani diyeceğim şu ki ben yaptıysam hepiniz yaparsınız hiç dert etmeyin.Aminn❤5 gun sonra ignelere basliyoruz. Cok agrili mi oluyor? Ignenizi kim yapti ? Biraz yardimci olabilir mi tecrubeli arkadaslar varsa lutfen yazssin .Sevgiler
soranus tupbebek merkezi kuzumKuzum istersen şehir yerine hangi hastane olduğunu yazalım ..
Eklerim canım sen doktor adını klinik adını ve yaşını yazarmısın ..Ben nisan ayında yaptiricam listeye benide ekler misiniz
Canım sperm testini en az 3 kere yaptırın bizde ilk yaptırdığımızda eşime hareketlilik çok düşük normal olmaz falan dendi tekrarladı gayet normal çıktı ilk defa yaptıklarından stres yapabiliyor ondan etkilenebiliyor değerler, bir de mutlaka farklı yerlerde yaptırın, tüpten önce aşılama denedinmi canım erkek faktöründe aşılama işe yarar çünkü spermler seçildiği içinAh karıştırmışım demkki canım benim ♥ Zeki bey diyarbakır bahçecide öyleyse .. zeki beyinde çok paylaşımını görüyorum bahçeci sitesinde ♥ Allah hayırlara vesile etsin . Rabbim eşine kolaylık versin canım. allah tüm askerimizi korusun rabbim işleri hiç kolay değil bol stresli .. ben 1 senelik evliyim hemen olacak sandım hiç korunmadım , sonra baktım olmuyo orada tatildeyken bi sperm testi verdi eşimSonra sayı çok düşük dediler ertesi güne acil bi randevu ayarlandı . Üroloji doktorumuz profösördü , ama adını duymak istemiyorum şuan çok kaba bir şekilde bize asla doğal yoldan olmaz vs dedi yolladı kalan son izin günümüz vardı tüp bebekle ilgilide tek bildiğim doktor cem çelikdi çok videosu denk geliyordu keşfette vs hemen aradım ön görüşme için ama mağlesef doluydu sabri hocaya yönlendirildim sonra isterseniz cem hocaya geçebilirsiniz denildi . İstemedim sabri beyde kaldım çok insani çok sevecen olumlu yaklaştı .. çok zor kardeşim inan çok zor ve bizi bizden başka anlayan yok bizimki gizli kimse bilmiyor . Derdimi açsam yaramı kapatmak yerine deşerler diye diyemiyorum kimselere . Burası var bir tek bol bol yazıyorum o yüzden
Kuzum yurtdışındada 2 farklı yerde yaptırdım ama mağlesef yok aynı kaldı . Aşılama önermiyolar erkek infertilrsinde.. direk tüp bebek değerlerleCanım sperm testini en az 3 kere yaptırın bizde ilk yaptırdığımızda eşime hareketlilik çok düşük normal olmaz falan dendi tekrarladı gayet normal çıktı ilk defa yaptıklarından stres yapabiliyor ondan etkilenebiliyor değerler, bir de mutlaka farklı yerlerde yaptırın, tüpten önce aşılama denedinmi canım erkek faktöründe aşılama işe yarar çünkü spermler seçildiği için
Bu gün bana havuzdan bahsetti ilk doktorum genetik araştırma ve kromozom bu konu hakkında bilgi sahibi varmı? Yada maliyeti hakkında paylaşım yapalım.Selam canım hoşgeldin .. hayırdır kötü tecrübelerin i var ? Ben kendi adıma bahçeciyi seçtim aslında tüp bebelte en önemlisi laboratuar . Oyüzden doktorun pek önemi yok gibi ama doktorumda sabri cavkaytar
Cihan kabukcu araştırma hastanesinin tüp bebek merkezinde yaptiricam 24 yaş ilk denemeEklerim canım sen doktor adını klinik adını ve yaşını yazarmısın ..
slm cnm genetik sorununmu var ben havuz yontemi yapitiriyorumBu gün bana havuzdan bahsetti ilk doktorum genetik araştırma ve kromozom bu konu hakkında bilgi sahibi varmı? Yada maliyeti hakkında paylaşım yapalım.
Senin gibi bende kendim yapamıyorum aşılama da bütün iğneleri eşim yaptı hiç acımıyor aslında sadece psikolojik iğne fobisi var şimdi tüp bebekte iğne saatleri farklıymış sanırım bende kendimi alıştırarak yapmaya caliscam cok canım tatlıdır InsaAlah pozitif sonuçlar görürüzcanım ben iğneleri düşündükçe kabus görüyordum resmen hatta eşim ile anlaştık o yapacaktı fakat eşim eve geç geliyor. yakınımda hastanede yok iğne saatleri çok önemli iğnelerle ,ilgili eğiitim alırken aniden dedim ki kendi,m yapacağım. ve kendim yapmaya başladım. iyiki de öyle yapmışım kıl gibi zaten iğneler hiç acımıyor. ama eminim başkasına yaptırsam canım yanardı. 10 günden fazla kullandım günde iki iğne hepsinide kendim yaptım. yani diyeceğim şu ki ben yaptıysam hepiniz yaparsınız hiç dert etmeyin.
Genetik baya uzun sürüyor 2 ay gibi bir sürede sonuçlarını alıyorsun .. havuz yöntemi biraz pahalı oluyor canım .. çünki birden fazla opu yapılıyor yumurtalar birikiyor .Bu gün bana havuzdan bahsetti ilk doktorum genetik araştırma ve kromozom bu konu hakkında bilgi sahibi varmı? Yada maliyeti hakkında paylaşım yapalım.
beni,m eşim geç geliyor. iğneleri ona göre ayarlsaydım stres olacaktım yetişti geç kaldı bilmem ne diye bende de iğne fobisi vardı. iğneye bile bakamıyordum düşünün. ama iş başa düşünce çok cesur oluyor insan bebeğim için diye düğşünerek başlayın bir kere yaptın mı gerisi çok kolay zaten. emeklerimiz boşa çıkmaz en kısa sürede sağlıkla yavrularımıza kavuşuruz inşallah.Senin gibi bende kendim yapamıyorum aşılama da bütün iğneleri eşim yaptı hiç acımıyor aslında sadece psikolojik iğne fobisi var şimdi tüp bebekte iğne saatleri farklıymış sanırım bende kendimi alıştırarak yapmaya caliscam cok canım tatlıdır InsaAlah pozitif sonuçlar görürüz
Bende bakamıyorum o derecede hatta kan verirken daha bakamıyorum ama cesur olucaz meleklerimiz icin rabbim bu yolda herkesin yardımcısı olsun bu güzel mübarek ayda herkesin duasını kabul eylesinbeni,m eşim geç geliyor. iğneleri ona göre ayarlsaydım stres olacaktım yetişti geç kaldı bilmem ne diye bende de iğne fobisi vardı. iğneye bile bakamıyordum düşünün. ama iş başa düşünce çok cesur oluyor insan bebeğim için diye düğşünerek başlayın bir kere yaptın mı gerisi çok kolay zaten. emeklerimiz boşa çıkmaz en kısa sürede sağlıkla yavrularımıza kavuşuruz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?