• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

Fiyatı konuşmadık daha, adetle gidince sözleşmeyle beraber bakalım dedik ama yaptıran bir arkadaşın 15-20 civarı tuttuğunu öğrendim batıya göre fiyatlar çok daha düşük diyarbakır bahçecinin
umarım herşey yolun da gider tüp bebek fiyatı 9 bin miş ilaçlar ne kadar tutar acaba rabbim yardımcımız olsun

Merhaba inşallah tedaviniz olumlu sonuçlanır rabbim herkese nasip etsin inşallah 🙏🌸 Martin kaçında adet olacaksınız bende mart adeti ile transfer hazırlığına başlayacağımda inşallah🤗
amin hepimizin inşallah. Martın ilk haftası bekliyorum. ama sanırım yumurta toplama işleminden sonra ikinci adet gecikiyor diyorlar. sizin ne zaman adet tarihiniz ?

amin hepimizin inşallah. Martın ilk haftası bekliyorum. ama sanırım yumurta toplama işleminden sonra ikinci adet gecikiyor diyorlar. sizin ne zaman adet tarihiniz ?
Aa gecikir mi diyorlar hiç bilmiyordum onu 😔 Mart 4 gibi adet olmam gerekiyor eğer bir aksama olmazsa 😊

benim de normalde 4-5 gibi olmam gerekiyor. ama herkes öyle diyor. bilmiyorum bekleyelim görelim ne güzel ya aynı döneme denk gelecek arkadaş oluruz birbirimize :)
Evet ya gerçekten gün olarak bile aynıymış 😄 peki opudan sonra kaçıncı gün regl olmuştun? Süreci beraber geçirebiliriz aynı anda olursak😊

ayyy ne güzel devlet hastanesinde ki bir doktor için böyle düşünülmesi :KK200:
Cihan kabukcu hastasına cok özverili çalışması hiç espiri yapmaz hep güzel güzel konuşur sormak istediklerin varsa otur sor diyor bu sözler az bile canım iyiki doktorum cihan bey hep güler yüzlü bekleme yerinde onca kisinin arasında görüyorsa mutlaka konuşur nasılsın der hoşgeldin der canım ilk defa böylesine güzel doktorla karsilastim 😍

Evet cnm dr öyle diyor ilk deneme başarısız. Havuz yapalım dedi. Bilmiyorum m ya. Yaz yine de aklomda kalsın.
valla kuzum benimde kromozonum bozuk ondan havuz yontemi önerdi doktorum maddi durumuna göre toplarsin ben ikikere toplalicam marta ikinciyi toplicayiz eskidende ikitane embiriyom vardi bunlarida topladiktan sonra genetige gitcek yani 4 .5 kez toplayanda var cnm benim durumum anca ikikez toplaya bildim yani baya pahali

Çok mu yumurta toplandı neden sonrasında iğne verdi doktor.🤔 bende opudan sonra 5. Gün adet oldum 😊
evet canım 30'un üzerinde yumurtam vardı. ohss riskine karşın ben toplamadan sonra da cetrotide kullanmaya devam ettim 5 gün. şimde de rahim di,nlendirme sürecindeyiz işte. sizin problem neydi? nerede tedavi görüyorsunuz?

evet canım 30'un üzerinde yumurtam vardı. ohss riskine karşın ben toplamadan sonra da cetrotide kullanmaya devam ettim 5 gün. şimde de rahim di,nlendirme sürecindeyiz işte. sizin problem neydi? nerede tedavi görüyorsunuz?
Oo baya toplanmış kuzum o zaman normal tabi cetrodite devam etmesi. Ben Bahçecide tedavi görüyorum doktorum Cem Çelik bizde sorun erkek faktörü ocak 21de tedaviye başladık şimdi bende rahim dinlendirme sürecindeyim🤗

Oo baya toplanmış kuzum o zaman normal tabi cetrodite devam etmesi. Ben Bahçecide tedavi görüyorum doktorum Cem Çelik bizde sorun erkek faktörü ocak 21de tedaviye başladık şimdi bende rahim dinlendirme sürecindeyim🤗
Aaa Cem Çelik' de iyi bir doktor bana görümcem tedaviye başlamadan çok önce instagram hesabını atmıştı. videolarını izleyip ne kadar çok ağlamıştım :KK48: inşallah tedavilerimiz ilk ve son olur sonra hamilelik süreçlerimizi konuşuruz :dua:

umarım herşey yolun da gider tüp bebek fiyatı 9 bin miş ilaçlar ne kadar tutar acaba rabbim yardımcımız olsun
Yum toplama, transfer, dondurma bu işlemler en çok tutanlar canım bide benim ameliyat var bakalım benim dhaa fazla olcak eminim ama sorun değil yeterki olumlu olsun da

Yum toplama, transfer, dondurma bu işlemler en çok tutanlar canım bide benim ameliyat var bakalım benim dhaa fazla olcak eminim ama sorun değil yeterki olumlu olsun d
Yum toplama, transfer, dondurma bu işlemler en çok tutanlar canım bide benim ameliyat var bakalım benim dhaa fazla olcak eminim ama sorun değil yeterki olumlu olsun da
Aynen olumlu olsun da sen ne zaman gideceksin canım

Aaa Cem Çelik' de iyi bir doktor bana görümcem tedaviye başlamadan çok önce instagram hesabını atmıştı. videolarını izleyip ne kadar çok ağlamıştım :KK48: inşallah tedavilerimiz ilk ve son olur sonra hamilelik süreçlerimizi konuşuruz :dua:
Cem çeliği tanıdıkça daha çok sevdim iyi ki onu seçmişim dedim inşallah tedavimin sonunda da cok mutlu olurum.❤ 2 tane embriyom var 2 deneme şansım var eğer tutmazlarsa herşey en başından başlayacak bunu gerçekten istemiyorum inşallah ilkinde tutar. Rabbim ne istediyse o olacak hayırlısı olsun hepimiz için inşallah 😍 Dediğin gibi umarım burada hamilelik sürecimiz de konuştuğumuz günler gelir.🤗🌸

Cem çeliği tanıdıkça daha çok sevdim iyi ki onu seçmişim dedim inşallah tedavimin sonunda da cok mutlu olurum.❤ 2 tane embriyom var 2 deneme şansım var eğer tutmazlarsa herşey en başından başlayacak bunu gerçekten istemiyorum inşallah ilkinde tutar. Rabbim ne istediyse o olacak hayırlısı olsun hepimiz için inşallah 😍 Dediğin gibi umarım burada hamilelik sürecimiz de konuştuğumuz günler gelir.🤗🌸
İnşallah hiç gerek kalmaz süreci yeniden yaşamaya nisan ayı bu zamanlarda bulantılarımızı falan konuşuruz :dua:

Back