Ah karıştırmışım demkki canım benim ♥ Zeki bey diyarbakır bahçecide öyleyse .. zeki beyinde çok paylaşımını görüyorum bahçeci sitesinde ♥ Allah hayırlara vesile etsin . Rabbim eşine kolaylık versin canım. allah tüm askerimizi korusun rabbim işleri hiç kolay değil bol stresli .. ben 1 senelik evliyim hemen olacak sandım hiç korunmadım , sonra baktım olmuyo orada tatildeyken bi sperm testi verdi eşim
Sonra sayı çok düşük dediler ertesi güne acil bi randevu ayarlandı . Üroloji doktorumuz profösördü , ama adını duymak istemiyorum şuan çok kaba bir şekilde bize asla doğal yoldan olmaz vs dedi yolladı kalan son izin günümüz vardı tüp bebekle ilgilide tek bildiğim doktor cem çelikdi çok videosu denk geliyordu keşfette vs hemen aradım ön görüşme için ama mağlesef doluydu sabri hocaya yönlendirildim sonra isterseniz cem hocaya geçebilirsiniz denildi . İstemedim sabri beyde kaldım çok insani çok sevecen olumlu yaklaştı .. çok zor kardeşim inan çok zor ve bizi bizden başka anlayan yok bizimki gizli kimse bilmiyor . Derdimi açsam yaramı kapatmak yerine deşerler diye diyemiyorum kimselere . Burası var bir tek bol bol yazıyorum o yüzden