• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

hayirli olsun canım tedavin amin Allah kimsenin kucagini bos birakmasin evet burda birbirimize destek verceyiz insallah hepimiz guzel sonuclar aliriz 🤗
Aminn❤😊 5 gun sonra ignelere basliyoruz. Cok agrili mi oluyor? Ignenizi kim yapti ? Biraz yardimci olabilir mi tecrubeli arkadaslar varsa lutfen yazssin .Sevgiler

Evet , ilk kez deneyecegiz 😊 cok heyecanliyim , Allahin izni ile umutluyum. Istanbul ,medicana international da baslicaz ,hayirlisiyla.Sizler nerede yaptiyorsunuz ,veya yaptirdiniz
Benimde ilk denemem olcak nasipse bende umutluyum denizlide araştırma hastanesinde yaptiricam nasipse benim aralik ve ocak ayında 2 negatif aşılamam var nisan ayında tüpe baslicam 🤲🤗

Aminn❤😊 5 gun sonra ignelere basliyoruz. Cok agrili mi oluyor? Ignenizi kim yapti ? Biraz yardimci olabilir mi tecrubeli arkadaslar varsa lutfen yazssin .Sevgiler
hayirlisi olsun canım ben saglik ocaginda yaptiriyom acimiyo cnm hafif sızı oluyo bu kadar insallah guzel sonuç alirsiniz Allah kimsenin emegini bosa vermesin🤗

Bende katılıyım aranıza, martta benim de yum toplanıcak nisanda transfer olurum polip ameliyatı olucam o arada, heyecan meyecan yok bende hiç hatta sıkılıyorum biraz tüm bunlara gerek olduğu için ama nasip işte

Ben ilk dersimi aldım 10 yıllık araştırmam gösterdiki dok ve hastane çok önemli. Sen kime gideceksin bir fikrin var mı?
Selam canım hoşgeldin .. hayırdır kötü tecrübelerin i var ? Ben kendi adıma bahçeciyi seçtim aslında tüp bebelte en önemlisi laboratuar . Oyüzden doktorun pek önemi yok gibi ama doktorumda sabri cavkaytar

Bende katılıyım aranıza, martta benim de yum toplanıcak nisanda transfer olurum polip ameliyatı olucam o arada, heyecan meyecan yok bende hiç hatta sıkılıyorum biraz tüm bunlara gerek olduğu için ama nasip işte
Selam canım hoş geldin aramıza .. öartın kaçına inşallah bat ? Kuzum herşeyde bi hayır vardı benimde korkularım çok . Ama yapacak birşey yok .

Aaa aynı yerde yaptırıyoruz canım doktorumuz farklı ben umutta tedavi olucam sabri cavkaytarda
Hadi hayırlısı keşke aynı yer olsaydı denk gelirdik, batım yarın yada ertesi gün tam bakmadım tarihe beklemiyim diye ama ağrım oluyo hafiften eli kulağındadır, 2. günü başlıcaz bakalım adetin

Hadi hayırlısı keşke aynı yer olsaydı denk gelirdik, batım yarın yada ertesi gün tam bakmadım tarihe beklemiyim diye ama ağrım oluyo hafiften eli kulağındadır, 2. günü başlıcaz bakalım adetin
😂 banada atatsa son 8 ama atmıycak galiba hiç gögüs ağrısı diz ağrısı felan yok maşallah bu yüzden bilet bile alamadım 😒 ah ah .. kesşe canım benim ama sen fulyada yaptırıyosun dimi . Zeki bey orada diye biliyorum . Neyden kaynaklı olacak sizde tüp bebek

😂 banada atatsa son 8 ama atmıycak galiba hiç gögüs ağrısı diz ağrısı felan yok maşallah bu yüzden bilet bile alamadım 😒 ah ah .. kesşe canım benim ama sen fulyada yaptırıyosun dimi . Zeki bey orada diye biliyorum . Neyden kaynaklı olacak sizde tüp bebek
Fulya neresi bilmiyorum canım zeki bey diyarbakırda oraya gidiyoruz biz doğudayız eşim asker, sebep yok aslında canım 1 buçuk sene oldu çocuk olmuyo bu sebeple sadece bide çikolata kistim var ama sorun şu diyemedi hiçbir doktor ne eşime ne bana, herşeyimiz normal çıkıyor

Back