umarım herşey yolun da gider tüp bebek fiyatı 9 bin miş ilaçlar ne kadar tutar acaba rabbim yardımcımız olsunFiyatı konuşmadık daha, adetle gidince sözleşmeyle beraber bakalım dedik ama yaptıran bir arkadaşın 15-20 civarı tuttuğunu öğrendim batıya göre fiyatlar çok daha düşük diyarbakır bahçecinin
amin hepimizin inşallah. Martın ilk haftası bekliyorum. ama sanırım yumurta toplama işleminden sonra ikinci adet gecikiyor diyorlar. sizin ne zaman adet tarihiniz ?Merhaba inşallah tedaviniz olumlu sonuçlanır rabbim herkese nasip etsin inşallahMartin kaçında adet olacaksınız bende mart adeti ile transfer hazırlığına başlayacağımda inşallah
ayyy ne güzel devlet hastanesinde ki bir doktor için böyle düşünülmesiIyisine denk gelmişsin sen canım bende bu hastaneden memnunum doktorum öyle cok şeker bi doktor ki anlatamam size biraz da doktorum icin seçtim bu hastaneyi
Aa gecikir mi diyorlar hiç bilmiyordum onuamin hepimizin inşallah. Martın ilk haftası bekliyorum. ama sanırım yumurta toplama işleminden sonra ikinci adet gecikiyor diyorlar. sizin ne zaman adet tarihiniz ?
benim de normalde 4-5 gibi olmam gerekiyor. ama herkes öyle diyor. bilmiyorum bekleyelim görelim ne güzel ya aynı döneme denk gelecek arkadaş oluruz birbirimize :)Aa gecikir mi diyorlar hiç bilmiyordum onuMart 4 gibi adet olmam gerekiyor eğer bir aksama olmazsa
Evet ya gerçekten gün olarak bile aynıymışbenim de normalde 4-5 gibi olmam gerekiyor. ama herkes öyle diyor. bilmiyorum bekleyelim görelim ne güzel ya aynı döneme denk gelecek arkadaş oluruz birbirimize :)
Cihan kabukcu hastasına cok özverili çalışması hiç espiri yapmaz hep güzel güzel konuşur sormak istediklerin varsa otur sor diyor bu sözler az bile canım iyiki doktorum cihan bey hep güler yüzlü bekleme yerinde onca kisinin arasında görüyorsa mutlaka konuşur nasılsın der hoşgeldin der canım ilk defa böylesine güzel doktorla karsilastimayyy ne güzel devlet hastanesinde ki bir doktor için böyle düşünülmesi
Canım yaşım 30 ilk denemeden kızım var bu ikinci denemem olacak Adana da tedavi olacamO benim kuzumbenim topiğim❤❤ Peki sizler bana yazın toplu bende oraya güzel bir sıralama yapayım
Tam 6. gün adet oldum ben 5 gün boyunca iğne kullandım. 6. gün adet oldum :)Evet ya gerçekten gün olarak bile aynıymışpeki opudan sonra kaçıncı gün regl olmuştun? Süreci beraber geçirebiliriz aynı anda olursak
Çok mu yumurta toplandı neden sonrasında iğne verdi doktor.Tam 6. gün adet oldum ben 5 gün boyunca iğne kullandım. 6. gün adet oldum :)
valla kuzum benimde kromozonum bozuk ondan havuz yontemi önerdi doktorum maddi durumuna göre toplarsin ben ikikere toplalicam marta ikinciyi toplicayiz eskidende ikitane embiriyom vardi bunlarida topladiktan sonra genetige gitcek yani 4 .5 kez toplayanda var cnm benim durumum anca ikikez toplaya bildim yani baya pahaliEvet cnm dr öyle diyor ilk deneme başarısız. Havuz yapalım dedi. Bilmiyorum m ya. Yaz yine de aklomda kalsın.
evet canım 30'un üzerinde yumurtam vardı. ohss riskine karşın ben toplamadan sonra da cetrotide kullanmaya devam ettim 5 gün. şimde de rahim di,nlendirme sürecindeyiz işte. sizin problem neydi? nerede tedavi görüyorsunuz?Çok mu yumurta toplandı neden sonrasında iğne verdi doktor.bende opudan sonra 5. Gün adet oldum
Oo baya toplanmış kuzum o zaman normal tabi cetrodite devam etmesi. Ben Bahçecide tedavi görüyorum doktorum Cem Çelik bizde sorun erkek faktörü ocak 21de tedaviye başladık şimdi bende rahim dinlendirme sürecindeyimevet canım 30'un üzerinde yumurtam vardı. ohss riskine karşın ben toplamadan sonra da cetrotide kullanmaya devam ettim 5 gün. şimde de rahim di,nlendirme sürecindeyiz işte. sizin problem neydi? nerede tedavi görüyorsunuz?
Aaa Cem Çelik' de iyi bir doktor bana görümcem tedaviye başlamadan çok önce instagram hesabını atmıştı. videolarını izleyip ne kadar çok ağlamıştımOo baya toplanmış kuzum o zaman normal tabi cetrodite devam etmesi. Ben Bahçecide tedavi görüyorum doktorum Cem Çelik bizde sorun erkek faktörü ocak 21de tedaviye başladık şimdi bende rahim dinlendirme sürecindeyim
Yum toplama, transfer, dondurma bu işlemler en çok tutanlar canım bide benim ameliyat var bakalım benim dhaa fazla olcak eminim ama sorun değil yeterki olumlu olsun daumarım herşey yolun da gider tüp bebek fiyatı 9 bin miş ilaçlar ne kadar tutar acaba rabbim yardımcımız olsun
Yum toplama, transfer, dondurma bu işlemler en çok tutanlar canım bide benim ameliyat var bakalım benim dhaa fazla olcak eminim ama sorun değil yeterki olumlu olsun d
Aynen olumlu olsun da sen ne zaman gideceksin canımYum toplama, transfer, dondurma bu işlemler en çok tutanlar canım bide benim ameliyat var bakalım benim dhaa fazla olcak eminim ama sorun değil yeterki olumlu olsun da
Cem çeliği tanıdıkça daha çok sevdim iyi ki onu seçmişim dedim inşallah tedavimin sonunda da cok mutlu olurum.❤ 2 tane embriyom var 2 deneme şansım var eğer tutmazlarsa herşey en başından başlayacak bunu gerçekten istemiyorum inşallah ilkinde tutar. Rabbim ne istediyse o olacak hayırlısı olsun hepimiz için inşallahAaa Cem Çelik' de iyi bir doktor bana görümcem tedaviye başlamadan çok önce instagram hesabını atmıştı. videolarını izleyip ne kadar çok ağlamıştıminşallah tedavilerimiz ilk ve son olur sonra hamilelik süreçlerimizi konuşuruz
Adetin 2. Günü canım bu ara olmam lazım bakalım, sen ne zaman gidiyosunAynen olumlu olsun da sen ne zaman gideceksin canım
İnşallah hiç gerek kalmaz süreci yeniden yaşamaya nisan ayı bu zamanlarda bulantılarımızı falan konuşuruzCem çeliği tanıdıkça daha çok sevdim iyi ki onu seçmişim dedim inşallah tedavimin sonunda da cok mutlu olurum.❤ 2 tane embriyom var 2 deneme şansım var eğer tutmazlarsa herşey en başından başlayacak bunu gerçekten istemiyorum inşallah ilkinde tutar. Rabbim ne istediyse o olacak hayırlısı olsun hepimiz için inşallahDediğin gibi umarım burada hamilelik sürecimiz de konuştuğumuz günler gelir.
Ayyy amiin yaaa inşallahhİnşallah hiç gerek kalmaz süreci yeniden yaşamaya nisan ayı bu zamanlarda bulantılarımızı falan konuşuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?