en guzelini istemis en azindan bastan bilirsin bi sorun oldumu kuzum benimde sebepsiz dediler hep ama kromozonum bozuk cikti sen yine en azindan tebirini alirsin uzulme hersey guzel olcak rahat ol kuzumBenim sebepsiz olduğu için doktorum pıhtılaşma istedi ama yaptırdığım genetik doktoru hepsini istiyorum kromozom ve trombofil de istiyorum bakılmış olsun dedi .
Ya kromozom ya da genetik bir bozukluk olsa embriyoları etkilemez mi benim 15 tane donuk embriyom var. Ben kendimce diyorum ki öyle bir bozukluk olsa bu kadar embriyo kalmazdı. Senin ilk tedavinde kaç embriyon olmuştu ?en guzelini istemis en azindan bastan bilirsin bi sorun oldumu kuzum benimde sebepsiz dediler hep ama kromozonum bozuk cikti sen yine en azindan tebirini alirsin uzulme hersey guzel olcak rahat ol kuzum
Ben onları yaptırmadım canım ya ilki sadece tam kan sayımı tromboze vs gibi testler istedi doktorum sonrada ek olarak bi kaç hastlık bakılsın istedi ama genetik sormadıYa kromozom ya da genetik bir bozukluk olsa embriyoları etkilemez mi benim 15 tane donuk embriyom var. Ben kendimce diyorum ki öyle bir bozukluk olsa bu kadar embriyo kalmazdı. Senin ilk tedavinde kaç embriyon olmuştu ?
özelde yapiyolar parayla bi ayda cikiyor cnmBen onları yaptırmadım canım ya ilki sadece tam kan sayımı tromboze vs gibi testler istedi doktorum sonrada ek olarak bi kaç hastlık bakılsın istedi ama genetik sormadızaamanda kısıtlu almanyada bir kan testini 2 ayda yapıyolar bu ne kadar sürer bilmiyorum
normalde istemiyorlar bu testleri zaten hemen tekrarlayan düşüklerde bakılıyor ama beni doktorum biraz temkinli davranmak istedi sanırım. normal kan testini 2 ayda mı yapıyorlar ? ne kadar zor oralarda bu işler keşke türkiyede yaptırma imkanınız olsaydı .Ben onları yaptırmadım canım ya ilki sadece tam kan sayımı tromboze vs gibi testler istedi doktorum sonrada ek olarak bi kaç hastlık bakılsın istedi ama genetik sormadızaamanda kısıtlu almanyada bir kan testini 2 ayda yapıyolar bu ne kadar sürer bilmiyorum
yapıyorlar ama benim sadece küçük bir kısmı için 1500 tl fiyat çıkarttılarözelde yapiyolar parayla bi ayda cikiyor cnm
aynn öyle benimde ikisene önce 800 tl cikarmistilar ama devlette yaptirdim cnmyapıyorlar ama benim sadece küçük bir kısmı için 1500 tl fiyat çıkarttılar
Bende öyle yaptım bakalım transfer sürecine kadar çıkan çıkar çıkmayanı özelde yaptırırım artık yapacak birşey yokaynn öyle benimde ikisene önce 800 tl cikarmistilar ama devlette yaptirdim cnm
hayirlisi olsun inşallahhh cnm öyle yaparsinBende öyle yaptım bakalım transfer sürecine kadar çıkan çıkar çıkmayanı özelde yaptırırım artık yapacak birşey yok
Ya özel bi kan testi ama bukadar sürmesi normal değildi kaımda sıvılaşma vardı onunla ilgiliydi kuzum . Öylede arkadaşın dediği gibi orasıda ğahalı oluyor ama genetik aklımda kalmadı değilnormalde istemiyorlar bu testleri zaten hemen tekrarlayan düşüklerde bakılıyor ama beni doktorum biraz temkinli davranmak istedi sanırım. normal kan testini 2 ayda mı yapıyorlar ? ne kadar zor oralarda bu işler keşke türkiyede yaptırma imkanınız olsaydı .
Yanlış hatırlamıyorsam sizin eşinizden kaynaklıydı sanırım. erkek kaynaklı problemlerde çok gerek görmüyorlar genetik test ?Ya özel bi kan testi ama bukadar sürmesi normal değildi kaımda sıvılaşma vardı onunla ilgiliydi kuzum . Öylede arkadaşın dediği gibi orasıda ğahalı oluyor ama genetik aklımda kalmadı değil
Aynen eşimle kaynaklı ama onlardada kromozon ve genetik bakılması iyi değilmi canım ? Evet sivaslıyımYanlış hatırlamıyorsam sizin eşinizden kaynaklıydı sanırım. erkek kaynaklı problemlerde çok gerek görmüyorlar genetik test ?
Bu arada sivaslı mısın ?
Bilmiyorum ki kuzum erkekte önemli mi doktoruna bir sor istersen. ayyy hemşeriyiz sivaslıyım bendeAynen eşimle kaynaklı ama onlardada kromozon ve genetik bakılması iyi değilmi canım ? Evet sivaslıyım
Bilmiyorum ki kuzum erkekte önemli mi doktoruna bir sor istersen. ayyy hemşeriyiz sivaslıyım bende
benim doktorumda pgt'ye çok sıcak bakmadı siz bilirsiniz ama bence gerek yok şuanda dedi. bende çok masraflı olacağı için ısrar etmedim açıkcası.oyy ne güzel oldu hemşeri çoktık ya doktorum ilk deneme olucağımiçin pgt bile istemiyo .. boşa masraf sonrasında tutmassa bakılır ama herşey ilk sizde dedi .. pgt yüzde 30 yanılma ihtimalide oluyor felan dedi bakıcam ama diğer kan testlerini sorucam
Siz mi istediniz genetik yoksa dr muDaha bir ay var diye rahat rahat davrandım. Bu kadar uzun sürede çıktığını bilmiyordum. Evet canım ilk denemem
Doktorum sadece pıhtılaşma istedi. Ancak tahlil yazdırmaya gittiğim genetik doktoru ben hepsinin yapılmasını öneriyorum. O yüzden tamamını yazıyorum. Hepsini yaptırırsın dedi. Öyle yaptırdım yani.Siz mi istediniz genetik yoksa dr mu
tsk ederim canım iyim doktordan çıktım eve gidiyom sen nasilsinnasılsınız canlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?