Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

Benim sebepsiz olduğu için doktorum pıhtılaşma istedi ama yaptırdığım genetik doktoru hepsini istiyorum kromozom ve trombofil de istiyorum bakılmış olsun dedi .
en guzelini istemis en azindan bastan bilirsin bi sorun oldumu kuzum benimde sebepsiz dediler hep ama kromozonum bozuk cikti sen yine en azindan tebirini alirsin uzulme hersey guzel olcak rahat ol kuzum

en guzelini istemis en azindan bastan bilirsin bi sorun oldumu kuzum benimde sebepsiz dediler hep ama kromozonum bozuk cikti sen yine en azindan tebirini alirsin uzulme hersey guzel olcak rahat ol kuzum
Ya kromozom ya da genetik bir bozukluk olsa embriyoları etkilemez mi benim 15 tane donuk embriyom var. Ben kendimce diyorum ki öyle bir bozukluk olsa bu kadar embriyo kalmazdı. Senin ilk tedavinde kaç embriyon olmuştu ?

masallah baya varmis insallah öyle bisey cikmaz sende cnm bozukluk varsa etkiler kuzum benim ilk 2017 16 yumurta toplandı 14 olgun dediler 8 döllendi 2019 17 ocakta 11 tane toplandi 9 olgun çıktı 3 tane döllendi simdi iyise bekliyom ikinciyi toplamayi bakalim o kaçtane çıkar yinede şükür ediyom

Ya kromozom ya da genetik bir bozukluk olsa embriyoları etkilemez mi benim 15 tane donuk embriyom var. Ben kendimce diyorum ki öyle bir bozukluk olsa bu kadar embriyo kalmazdı. Senin ilk tedavinde kaç embriyon olmuştu ?
Ben onları yaptırmadım canım ya ilki sadece tam kan sayımı tromboze vs gibi testler istedi doktorum sonrada ek olarak bi kaç hastlık bakılsın istedi ama genetik sormadı zaamanda kısıtlu almanyada bir kan testini 2 ayda yapıyolar bu ne kadar sürer bilmiyorum

özelde yapiyolar parayla bi ayda cikiyor cnm

normalde istemiyorlar bu testleri zaten hemen tekrarlayan düşüklerde bakılıyor ama beni doktorum biraz temkinli davranmak istedi sanırım. normal kan testini 2 ayda mı yapıyorlar ? ne kadar zor oralarda bu işler keşke türkiyede yaptırma imkanınız olsaydı .

Ya özel bi kan testi ama bukadar sürmesi normal değildi kaımda sıvılaşma vardı onunla ilgiliydi kuzum . Öylede arkadaşın dediği gibi orasıda ğahalı oluyor ama genetik aklımda kalmadı değil

Ya özel bi kan testi ama bukadar sürmesi normal değildi kaımda sıvılaşma vardı onunla ilgiliydi kuzum . Öylede arkadaşın dediği gibi orasıda ğahalı oluyor ama genetik aklımda kalmadı değil
Yanlış hatırlamıyorsam sizin eşinizden kaynaklıydı sanırım. erkek kaynaklı problemlerde çok gerek görmüyorlar genetik test ?
Bu arada sivaslı mısın ?

Yanlış hatırlamıyorsam sizin eşinizden kaynaklıydı sanırım. erkek kaynaklı problemlerde çok gerek görmüyorlar genetik test ?
Bu arada sivaslı mısın ?
Aynen eşimle kaynaklı ama onlardada kromozon ve genetik bakılması iyi değilmi canım ? Evet sivaslıyım

Bilmiyorum ki kuzum erkekte önemli mi doktoruna bir sor istersen. ayyy hemşeriyiz sivaslıyım bende
oyy ne güzel oldu hemşeri çoktık ya doktorum ilk deneme olucağımiçin pgt bile istemiyo .. boşa masraf sonrasında tutmassa bakılır ama herşey ilk sizde dedi .. pgt yüzde 30 yanılma ihtimalide oluyor felan dedi bakıcam ama diğer kan testlerini sorucam

benim doktorumda pgt'ye çok sıcak bakmadı siz bilirsiniz ama bence gerek yok şuanda dedi. bende çok masraflı olacağı için ısrar etmedim açıkcası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…