Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

mart nisan aylarında çift çizgilerle dolsun buralar inşallahhhhhh yok canım bebeklerim donuk bekliyor rahim dinlendirme sürecindeyiz. mart adetimle birlikte transfer sürecine başlayacağım.

mart nisan aylarında çift çizgilerle dolsun buralar inşallahhhhhh yok canım bebeklerim donuk bekliyor rahim dinlendirme sürecindeyiz. mart adetimle birlikte transfer sürecine başlayacağım.
Ahh sen bizden tecrübelisin canım .. kaçtane donduruldu kaçıncı gün embrioları ? İnşşallah hayırlı transferlerin olsun kuzum .. nerde yaptırdın

Ahh sen bizden tecrübelisin canım .. kaçtane donduruldu kaçıncı gün embrioları ? İnşşallah hayırlı transferlerin olsun kuzum .. nerde yaptırdın
evet benimde ilk ama süreç olarak sizden öndeyim tabi. 25 tane toplandı canım 5 gün embriyosu 9 tanesi kaliteli 6 tanesi orta kalite olmak üzere toplamda 15 adet donduruldu. ben şişli memorial hastanesinde tedavi görüyorum.

Maşşallah canım baya kalmış .. peki sorun neydi ? Tüp bebeğe yöneldiniz ?

Maşşallah canım baya kalmış .. peki sorun neydi ? Tüp bebeğe yöneldiniz ?
valla canım bende pko var ama düzenli adet oluyorum hep gittiğim doktorlar o engel değil senin ki sebepsiz dediler. ama tüp bebek için gittiğimde doktor senin tüplerinden birisi rahim arkasında bir tanesinde de kanallar da yapışıklıklar var tahminimce kesin sebep bu diyemem ama yüksek ihtimalle bu çünkü bu şekilde doğal gebelik oluşması çok küçük ihtimal dedi yani yine kesinlik yok ama en azından üç senenin sonunda birisi birşey söyledi :)

Olsun herşey bir bahane hayırlısı olsunda allahtan her gelen .. inşallah ilkinde tutar bebişin aramızdaki ilk hamil sen olursun sonra ard arda pozitif görürüz inşallah

Sağol canım benim .. işte sonra sürekli buraya yazdım burdan okudum .. daha kabullendim zamanla durumu ilk zamanlar sürekli kanuslar görürdüm bide ben hep çok kafaya takarım yapım olarak böyle .
sende sagol canım benim iste kafana taktigin isin kabuslar goruyosun zamanla duzelicek bende önceden takiyodum simdi oluruna biraktim kuzum

aminn insallah dolar bu sefer ne isim koyayir ne aliriz diye konusuruz rabbim o gunleri bize yasatir hepimize

Biz de yetişirse martta başlayacağız sabri beye ama daha gidip görüşmedik hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…