Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

Istek o kıskançlık değil duyunca üzülüyor insan benim neden olmuyor die

Istek o kıskançlık değil duyunca üzülüyor insan benim neden olmuyor die
Dimi canım .. ya bu duygu ne ben fesatmıyım kıskançmıyım neyim diye kendime kızıyorum ama öyle birşey değil farklı bir duygu adlandıramıyorum . Kimsenin mutlupunda gözüm yok ama . Farklı duygu işte . Tek bende olmuyordur umarım

Amin cnm insallah uğurlu gelir Allah yardimcin olsun kuzum bende bursada tedavi görüyorum 29 yasindayim bursada hangi merkezde cnm goruyon
Daha başlamadık canım bu hafta içi görüşmeye gideceğiz acıbadem şahin beyle ve jimerde Mehmet aral bey kafama yatan doktorlar ama hangisi ile tedaviye başlarım bilmiyorum. Sen nerde oluyorsun tedavini

Herhangi bir şaşma olmazsa 23 mart adet görünüyor. İlk tedavimden pozitif aldım ama düşük yaptım düşük yapınca adetlerim çok düzensizleşti ilk 3ay sürekli kanamam oldu sonrasında ise 10 günde bir adet oldum 40 günde bir adet oldum Bi 3 ayda böyle devam etti adetimin düzenlenmesi 6 7 ay sürdü. 5senelik evliyim bende bir ara etrafımda herkes hamileydi kimseyle konuşmak görüşmek istemiyordum o dönem Bi topluma gitsek etrafım tüm karnı şiş hamileler baya geriliyordum eve gelip ağlıyordum ama sanırım alıştım artık etrafta hamile görmeyeinsan imreniyor sadece bende düşük yaptıktan sonra 2ay geçince tekrar hamile kalan bayanlara takmıştım nasıl kalıyorlar benim toparlanmam aylar sürdü diye bünye meselesi sanırım darısı bizlere inşallah ya iyi düşünelim iyi şeyler olsun

Eltim benden 1 ay sonra evlendi evlendiği gibi hamile kaldı ben hala uğraşıyorum hiç kıskanmıyorum ama üzülüyorum elim de degil işte kimisi çabuk hamile kalıyor kimimiz de zorluklarla Allah yar ve yardımcımız olsun emeklerimizi boşa çıkarmasın rabbim gönlümüzden geçeni nasip etsin artık beklettirmesin

Çok üzüldümm kuzum inşallah bebişin bu kez seninle kalır 9 ay boyunca ve çok sağlıkla gelir

evet bende dün bir arkadaşım cinsiyetini öğrendiğini vs paylşmış geçen haftada başka bir arkadaşım , baby shower yapıyo oğlu olucakmış şey diyor aaaa inanmıyorum üff ben kız istiyodum . Ya rabbi dedim ben bukadar olsun ne olursanolsun diyorum yeterki sağlıklı olsun . Kızdaki bencilliğe bak . Sevinmiyor bile tuaf oldum . Çaba göstermeden oldu diye galiba

Halbuki ilk çocuk cinsiyetin ne önemi var kızıda aynı erkeğide aynı

Daha başlamadık canım bu hafta içi görüşmeye gideceğiz acıbadem şahin beyle ve jimerde Mehmet aral bey kafama yatan doktorlar ama hangisi ile tedaviye başlarım bilmiyorum. Sen nerde oluyorsun tedavini
hm hayirlisi olsun canım inşallahhh ben soranus tupbebek merkezi yaptiriyom cnm aliriza bey doktorum

Amin cnm evet sadece insan imreniyo ben isterim herkes kalsin bizim gibi kimse cekmesin çok zor sinavimiz

ayy öyle insanlara sinir olurum rabbim vermis şükükrettimiyor bide soyleniyo biz nelerle ugrasiyoz olsun diye neler vermiyoz ama insanlar bi degisik

Canım bizimki erkek infertilesi . İlk denemem olacak . Türkiyede bahçecide yaptırıcam . Doktorum sabri cavkaytar.
Benim yaşım 24 canım
Bahçeci tüp bebek merkezleri baya ünlü aslında yani bütün hastalar oradan memnun. Sen yurtdışında mı yaşıyorsun canım? Eşinin neyi var

Ya yemin ederim bazılarınınki şımarıklık başka birşey dediğil canım benim . Dert ne bilmiyolar bizim gibi uğraşlar tahliller sorunlar va yok . Şumarıklık başka bişey değil
aynn katiliyorum şımarikliktan baska bisey degil olan var olmayan var allahim sen insanlara merhamet vicdan ver

Ya yemin ederim bazılarınınki şımarıklık başka birşey dediğil canım benim . Dert ne bilmiyolar bizim gibi uğraşlar tahliller sorunlar va yok . Şumarıklık başka bişey değil
Öyle valla normal yolla hamile kalanlar kıymet bilmiyorlar gerçekten bizim gibiler için lütuf resmen

Gerçekten zormuş canım . Başına gelmeden kimsee anlamaz ama kesinliklr anlamaz .
aynn kesinlikle anlamiyolar ustune biz onlara anlatiyoz olsun diyoz vardir bunda bi hayir iste bak bizim varda ne oluyo diyolar diyom olmasaydida aglardin uzulurdun iste bilemesiniz yasayan bilir bosver olmaması daha iyi diyenide duydum guldum geçtim ona anlatamam anlatsamda anlamazdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…