Aynı benim gibi ozaman canım desene .. bende martın ilk haftası adet olucam şimdi vitamin kullanıyorum..sagol aminn canım evet ön hazirliklara basladik martin basinda adet olcam ondan sonra igneler
aa ne guzel geçen ay 29 oldum bu ay herhalde bi aksilik olmazsa martin 1.2si dusunuyom insallah tedaviye beraber olcak senle deseneAynı benim gibi ozaman canım desene .. bende martın ilk haftası adet olucam şimdi vitamin kullanıyorum..
Ayy okadar heycan yapıyorumki düşündükceaa ne guzel geçen ay 29 oldum bu ay herhalde bi aksilik olmazsa martin 1.2si dusunuyom insallah tedaviye beraber olcak senle desene
Canım doktorun neler yazdı .. benimki sadece vitamin yazdı balık yağ felan içeriyo bişey marin ama şuan aklıma gelmiyoaa ne guzel geçen ay 29 oldum bu ay herhalde bi aksilik olmazsa martin 1.2si dusunuyom insallah tedaviye beraber olcak senle desene
Canim vitamin decavit prenatal rahim icinde primolut -N-5 mg yazdiCanım doktorun neler yazdı .. benimki sadece vitamin yazdı balık yağ felan içeriyo bişey marin ama şuan aklıma gelmiyo
bende bu sefer çok heycanliyim sangi ilkez tupbebek yapcam gibi herhalde genetik olcak ya ondan böyleyim saglam gelcekmi diye dusunuyom yok cnm ne kusuruAyy okadar heycan yapıyorumki düşündükcegaliba öyle olucak bende martın 4 ü gösteriyor ama geçen ayda 3 gün önce gelmişti stresime felanda bağlı bilemiyorum o yüzden hsgden sonra 3 gün 5 gün oynamalar oldu .. doktorum normal demişti ama .. canım sen nerde yaptırıyordun ? Kusura bakma herkese konuşunca unutuyo insan bahçeci umut değil dimi ?
bende bu sefer çok heycanliyim sangi ilkez tupbebek yapcam gibi herhalde genetik olcak ya ondan böyleyim saglam gelcekmi diye dusunuyom yok cnm ne kusurubursa soranus tupbebek merkezi yaptiriyom cnm aslinda istanbula gelcektim memorial sisli hastanesine semra kahraman in yanina nasip olmadi burda denemeye karar verdim cunku tedavim uzun olcagi için oralarda yapamam diye dusundum yine kotu ihtimalide dusunuyom olmasa diye yine kalkcam dimdik ayakta durcam en azindan elimden geleni yapiyom ne bilim icimde bu sefer olcak melike diyo sonrada herseye hazirla kendini diyom ama ikisinide hazirim alistim nede olsa
aynn cnm insan karma karisik oluyo ama stres yapmamak lazim kafaya takmicayiz allahin izniyle olcak ben böyle kendimi inandiriyom simdilikbende karma karışığım bazen çok umut dolu oluyorum bazen çok gerhinnoluyorum ya olmazsa diye korkuyorum .. anladım canm .. bakalım benim ilk yapışım herşey benim için çok yeni zaten allak bullak oluyorum . Korku heycan bilinmezlikyok yok hepsi bi arada yaşıyorum
aynn cnm insan karma karisik oluyo ama stres yapmamak lazim kafaya takmicayiz allahin izniyle olcak ben böyle kendimi inandiriyom simdilik
Allah iyiliğini versin çok taktigindan cikiyo rahat ol cnm amin cnm elimizi bos birakmasin dualara sıgınacagız cnm anca o rahatlatir bizistresten kafamdaan sivilce çıkıyor ama inşallah rabbime yaşvarırım ellerimizi boş koymasın.
kucağımızı boş koymasın .emeklerimiz karşılığını alırız inşallah
Öyle canım öylee .. inşallah yarabbi yanımızda olurda hepimiz doğuma gün sayarızAllah iyiliğini versin çok taktigindan cikiyo rahat ol cnm amin cnm elimizi bos birakmasin dualara sıgınacagız cnm anca o rahatlatir bizi
ayy ne guzel soylemesi bile doguma gun saya insallah rabbim o gunleri gosterirÖyle canım öylee .. inşallah yarabbi yanımızda olurda hepimiz doğuma gün sayarız ♥ Ciciler slır paylaşırız ayy
sen ne zaman basliyosun cnmİlk muayeneye gidene kadar aklıma her geldiğinde kalbim sıkışıyordu.İlk muayeneden sonra öyle bir rahatlama geldi ki sanki grip olmuşumda tedavi oluyormuş gibi Rahatım
Ben adetimi bekliyorum. Martın başında adet olacağım transfer hazırlıklarına başlayacağım. Ama genetik tahlilletimi perşembe günü yaptırdım. 2-3 aya çıkar dediler. Yetişmeyecek transfere kadar ne yapacağım bilmiyorumsen ne zaman basliyosun cnm
hayirli olsun canım keske daha önce yaptirsaydin nisanin sonunda cikar benimde iki ayda cıkmisti ilk denemenmi cnmBen adetimi bekliyorum. Martın başında adet olacağım transfer hazırlıklarına başlayacağım. Ama genetik tahlilletimi perşembe günü yaptırdım. 2-3 aya çıkar dediler. Yetişmeyecek transfere kadar ne yapacağım bilmiyorum
Daha bir ay var diye rahat rahat davrandım. Bu kadar uzun sürede çıktığını bilmiyordum. Evet canım ilk denememhayirli olsun canım keske daha önce yaptirsaydin nisanin sonunda cikar benimde iki ayda cıkmisti ilk denemenmi cnm
ama iyi yaptin cnm genetik yapmanla bende bilseydim ilk tupbebekte yapardim nasip boyleymis olsun temiz cikar allahin izniyle cnmDaha bir ay var diye rahat rahat davrandım. Bu kadar uzun sürede çıktığını bilmiyordum. Evet canım ilk denemem
Benim sebepsiz olduğu için doktorum pıhtılaşma istedi ama yaptırdığım genetik doktoru hepsini istiyorum kromozom ve trombofil de istiyorum bakılmış olsun dedi .ama iyi yaptin cnm genetik yapmanla bende bilseydim ilk tupbebekte yapardim nasip boyleymis olsun temiz cikar allahin izniyle cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?