- 21 Mart 2018
- 3.728
- 13.874
- 208
Hayırdır kuzum ? Bende bugün dinlenme günü ilan ettim kendime yataktan çıkmıyorum size yazım kafam dağılsın istedim özledim sizleritsk ederim canım iyim doktordan çıktım eve gidiyom sen nasilsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırdır kuzum ? Bende bugün dinlenme günü ilan ettim kendime yataktan çıkmıyorum size yazım kafam dağılsın istedim özledim sizleritsk ederim canım iyim doktordan çıktım eve gidiyom sen nasilsin
kontrolum vardi cnm bugun doktor hersey iyi gidiyo dedi kuzum iyi yapiyon dinlen ohh keyfini cikarHayırdır kuzum ? Bende bugün dinlenme günü ilan ettim kendime yataktan çıkmıyorum size yazım kafam dağılsın istedim özledim sizleri
Hadi bakalım peki ne zaman başlıycak ne zaman biticrk transferdi felankontrolum vardi cnm bugun doktor hersey iyi gidiyo dedi kuzum iyi yapiyon dinlen ohh keyfini cikar
cumartesi bidaha gitcem kontrole sonra adet beklicem sonra ignelere baslicam sonra yumurta toplancak genetige gitcek onu beklicem hayirlisi bakalim kuzum saglam geldiginde transfer olcakHadi bakalım peki ne zaman başlıycak ne zaman biticrk transferdi felan
hayirli olsun canım tedavin insallah dedigin gibi insallah bu sefer kucagimiza aliriz evlatlarimizi sizin sorun neydi acaba yas kac nerde tedavi goruyonuzBenim transfer ne zaman olur bilmiyorum mart ayında başlayacağız ama tedaviye. İkinci tedavim olacak dondurulmuş yok sıfırdan başlıyoruz ilkine göre içim kıpır kıpır bu kez heyecanlıyım inşallah hepimizin kucakları dolar bu tedavimizle
Amin canım mart ayı hepimize hayırlı gelir inşallah. Bizim sorun erkek infertilitesi eşimde çift taraflı kanal yokluğu var yani sperm çıkışımız hiç yoktu ilk tedavide tesede sperm bulundu donduruldu. Ancak şuan yaşadığımız yer ile dondurulan sperm başka yerde tedaviye başlayacağımı doktor ne diyecek bilmiyorum belki donduruulmuşu ister belki tekrar tese der bu hafta içi ön görüşmeye gideceğiz o zaman belli olacak. Balıkesirde yaşıyorum tedavimiz bursada olacak 29 yaşındayım. Sizin sorun neydi sen kaç yaşındasın kacıncı tedavin canımhayirli olsun canım tedavin insallah dedigin gibi insallah bu sefer kucagimiza aliriz evlatlarimizi sizin sorun neydi acaba yas kac nerde tedavi goruyonuz
Yaa bendemi genetiğe yollasam doktorum istemiyo pek ama .. ayy ne güzel demissin inşallah kuzularımız hepsi hemncecik tutarcumartesi bidaha gitcem kontrole sonra adet beklicem sonra ignelere baslicam sonra yumurta toplancak genetige gitcek onu beklicem hayirlisi bakalim kuzum saglam geldiginde transfer olcak
Amin cnm insallah uğurlu gelir Allah yardimcin olsun kuzum bende bursada tedavi görüyorum 29 yasindayim bursada hangi merkezde cnm goruyonAmin canım mart ayı hepimize hayırlı gelir inşallah. Bizim sorun erkek infertilitesi eşimde çift taraflı kanal yokluğu var yani sperm çıkışımız hiç yoktu ilk tedavide tesede sperm bulundu donduruldu. Ancak şuan yaşadığımız yer ile dondurulan sperm başka yerde tedaviye başlayacağımı doktor ne diyecek bilmiyorum belki donduruulmuşu ister belki tekrar tese der bu hafta içi ön görüşmeye gideceğiz o zaman belli olacak. Balıkesirde yaşıyorum tedavimiz bursada olacak 29 yaşındayım. Sizin sorun neydi sen kaç yaşındasın kacıncı tedavin canım
Kuzum hayırlı uğurlu olur inşallah martın kaçına görünüyor adet ? Benim ilk olacak allahın izniyle ilkinde olsa . Dün benimle evlenen iki kişimin daha hamile olduğunu ve cinsiyetleri vs mğrendiğini duydum . Kıskanmıyorum sağlıkla dünyaya gelsinler inşallah ama . İçim tuaf oluyor . Kıskançlık vs değil ama ne olduğunu adlandıramıyorumBenim transfer ne zaman olur bilmiyorum mart ayında başlayacağız ama tedaviye. İkinci tedavim olacak dondurulmuş yok sıfırdan başlıyoruz ilkine göre içim kıpır kıpır bu kez heyecanlıyım inşallah hepimizin kucakları dolar bu tedavimizle
Bu arada bizde erkek infertilesi .Amin canım mart ayı hepimize hayırlı gelir inşallah. Bizim sorun erkek infertilitesi eşimde çift taraflı kanal yokluğu var yani sperm çıkışımız hiç yoktu ilk tedavide tesede sperm bulundu donduruldu. Ancak şuan yaşadığımız yer ile dondurulan sperm başka yerde tedaviye başlayacağımı doktor ne diyecek bilmiyorum belki donduruulmuşu ister belki tekrar tese der bu hafta içi ön görüşmeye gideceğiz o zaman belli olacak. Balıkesirde yaşıyorum tedavimiz bursada olacak 29 yaşındayım. Sizin sorun neydi sen kaç yaşındasın kacıncı tedavin canım
valla kuzum ben artik önüme gelene diyom tupbebege gitmeden genetiginize baktirin sonra tutmuyo uzuluyoz iste genetiginde sorun varsa en azindan bastan bilirsin öyle yol izlersin ben bilmiyodum ikikez yaptim tupbebek normalde üç tupbebek yaptiginda genetik istiyolar ucude tutmasa iste bende herkese diyom ilk gidin genetiginize baktirin❤Yaa bendemi genetiğe yollasam doktorum istemiyo pek ama .. ayy ne güzel demissin inşallah kuzularımız hepsi hemncecik tutar ♥
aynn bende kiskanmiyom kimse bizim gibi beklemesinler çok zor beklemek Allah isteyen herkese versin cnmKuzum hayırlı uğurlu olur inşallah martın kaçına görünüyor adet ? Benim ilk olacak allahın izniyle ilkinde olsa . Dün benimle evlenen iki kişimin daha hamile olduğunu ve cinsiyetleri vs mğrendiğini duydum . Kıskanmıyorum sağlıkla dünyaya gelsinler inşallah ama . İçim tuaf oluyor . Kıskançlık vs değil ama ne olduğunu adlandıramıyorum
Ya doktorum şey diyor . İlk yapışımız ve zaten tekrarlıyan düşüklerde istiyoruz dedi . Birde 30% yanılma ihtimali var diyor bahçecide ispanyay vs gönderip yaptırıyolar . Bilmiyorum rahim dinlendirme aşamasında aslında beklerken gidio gelebilirvalla kuzum ben artik önüme gelene diyom tupbebege gitmeden genetiginize baktirin sonra tutmuyo uzuluyoz iste genetiginde sorun varsa en azindan bastan bilirsin öyle yol izlersin ben bilmiyodum ikikez yaptim tupbebek normalde üç tupbebek yaptiginda genetik istiyolar ucude tutmasa iste bende herkese diyom ilk gidin genetiginize baktirin❤
bana gorede keske tupbebege baslarken hepsini yapsalar öyle baslasak sonra hayallerimiz yikiliyo olsun bundada bi hayir var diyelim cnm en kotu ihtimal eger bisey olursa insallah öyle bisey olmaz olursa bekleme yap derim hemen kusura bakma kotu ihtimali soyledim uzulme insallah öyle bisey olmaz seniYa doktorum şey diyor . İlk yapışımız ve zaten tekrarlıyan düşüklerde istiyoruz dedi . Birde 30% yanılma ihtimali var diyor bahçecide ispanyay vs gönderip yaptırıyolar . Bilmiyorum rahim dinlendirme aşamasında aslında beklerken gidio gelebilir
Biliyomusun kötüyü beyin tesmen reddediyor . Çok zor inşallah iyi olucak inşallah ilkinde tutar . Kötüyü düşünmek istemiyorum ya kötü olursa diyorum geri öyle düşünmeyeceğim diyorum of zormuş ..bana gorede keske tupbebege baslarken hepsini yapsalar öyle baslasak sonra hayallerimiz yikiliyo olsun bundada bi hayir var diyelim cnm en kotu ihtimal eger bisey olursa insallah öyle bisey olmaz olursa bekleme yap derim hemen kusura bakma kotu ihtimali soyledim uzulme insallah öyle bisey olmaz seni
Amin inşallah tutcak tabi biz çok zor sınavdan geciyoz zamanda gecmiyor Allah yardimcimiz olsun kuzum olsun ya biz olursa zoru basaran anneler olcagiz bu demek oluyoki herseyin üstesinsen geliriz allahin izniyle rabbim bize güc versin yeterki❤Biliyomusun kötüyü beyin tesmen reddediyor . Çok zor inşallah iyi olucak inşallah ilkinde tutar . Kötüyü düşünmek istemiyorum ya kötü olursa diyorum geri öyle düşünmeyeceğim diyorum of zormuş ..
Ben çok güçlü bir kadında değildim . Rabbim beni bununla sınadı. Neden diye isyan etmedim ben bile şok oldum kendime yaşıma göre herkez çok olgunsun derdi hiç bu kadar anlamamıştım . O gün o doktorun eşim ve bana o şekil düşünmeden incinirmi kırılırmı bunlar demeden . Kısırlık var diyemem ama olmaz sizin çocuğunuz demesinden sonra nasıl yaptım nasıl eşimi toparladım bilmiyorum hep buraya yazdım kimseye demedim içimi hep buraya döktüm . inşallah rabbim bir an önce emeklerimizi karşılıksız bırakmaz tüm bu zorluklara rağmenAmin inşallah tutcak tabi biz çok zor sınavdan geciyoz zamanda gecmiyor Allah yardimcimiz olsun kuzum olsun ya biz olursa zoru basaran anneler olcagiz bu demek oluyoki herseyin üstesinsen geliriz allahin izniyle rabbim bize güc versin yeterki❤
bak cnm iste guclusun demekki kuzum guclu olmasan yapamazdin ne guzel kimse bilemez anca rabbim bilir olup olmucagini yeterki o oldesin gerisi bos bitanem herzaman dinlerim anlat rahatlarsın buarada yasiniz kac ❤Ben çok güçlü bir kadında değildim . Rabbim beni bununla sınadı. Neden diye isyan etmedim ben bile şok oldum kendime yaşıma göre herkez çok olgunsun derdi hiç bu kadar anlamamıştım . O gün o doktorun eşim ve bana o şekil düşünmeden incinirmi kırılırmı bunlar demeden . Kısırlık var diyemem ama olmaz sizin çocuğunuz demesinden sonra nasıl yaptım nasıl eşimi toparladım bilmiyorum hep buraya yazdım kimseye demedim içimi hep buraya döktüm . inşallah rabbim bir an önce emeklerimizi karşılıksız bırakmaz tüm bu zorluklara rağmen
Ben yeni 24 oldum canım eşimde 33 evlendiğim ilk günden berri bebiş istedik korunma felan olmadı ama hayırlısı buymuş demkli benimde verilecek sonavım buymuşbak cnm iste guclusun demekki kuzum guclu olmasan yapamazdin ne guzel kimse bilemez anca rabbim bilir olup olmucagini yeterki o oldesin gerisi bos bitanem herzaman dinlerim anlat rahatlarsın buarada yasiniz kac ❤