- 8 Ocak 2019
- 4.537
- 12.066
- 158
- 33
Amin hepimiz hakkında hayırlısı çocuk olsun inşallah bol bolKuzum adetin 3 günü galiba öyle diyor yaptıran arkadaşlar . Bahçeciye wp üzeri msj at onlar bilgilendiriyor canım hayırlısı olsun hakkında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin hepimiz hakkında hayırlısı çocuk olsun inşallah bol bolKuzum adetin 3 günü galiba öyle diyor yaptıran arkadaşlar . Bahçeciye wp üzeri msj at onlar bilgilendiriyor canım hayırlısı olsun hakkında
Hepimizin ikizi olsun başını kalıyacak zamanı olamasın ne diyimAmin hepimiz hakkında hayırlısı çocuk olsun inşallah bol bol
Ayy amin ya valla her zorluğuna razıyımHepimizin ikizi olsun başını kalıyacak zamanı olamasın ne diyim
bendende aynı . Zaten benimle evlenenler tek tek doğurucak şimdi kıskanmıyorum tabi ama içime bir öküz oturuyo . İster istemez bu farklı birşey umarım olumlu sonuçlanır ilk denemede zira ikinci si için herşey baştan halılması gerek embrio kalmadıAyy amin ya valla her zorluğuna razıyım
Benle evlenenler ikinciyi doğurdu benim psikolojim artık hepten gitti ya gerçekten hayatımın hem en mutlu hem en zor 2 senesiydi, kaç embriyo vardı canım tekmi döllendibendende aynı . Zaten benimle evlenenler tek tek doğurucak şimdi kıskanmıyorum tabi ama içime bir öküz oturuyo . İster istemez bu farklı birşey umarım olumlu sonuçlanır ilk denemede zira ikinci si için herşey baştan halılması gerek embrio kalmadı
28 olgun yumurtadan 9 u döllendi 7 tanesi 5 ci güne gitti ama bu konuda bahçeci kalitesini çok önemsiyor . Dondurmadılar 6 cı gün birtane 5bc blat oluştu onuda dondurdukar . Diğer attıkları hala canlıydı ama dondurmak istemediler neydi kaliteleri bilmiyorumBenle evlenenler ikinciyi doğurdu benim psikolojim artık hepten gitti ya gerçekten hayatımın hem en mutlu hem en zor 2 senesiydi, kaç embriyo vardı canım tekmi döllendi
Bursada hangi dr ve fiyatı ne kadar acabaslm cnm bende marta olcam ikinci yumurta toplucam hayirli olsun tedaviniz kacinci tedaviniz
soranus serbulet beydi fiyati şuan geçen bi arkadas gitti 17 bin demisler ona ben eski hastalariydim bana indirimliydi ama malesef olmadi benim insallah sizin olurBursada hangi dr ve fiyatı ne kadar acaba
Ama nedenki ya 5.gün de çok iyi değilmi en azından bir iki tanesini koysalardı kenara, olsun ama üzülme rabbim verecekse bunlara gerek kalmadan bile verir dua edip beklicez mecbur, bugün arıcam bende merkezi bakalım ne dicekler28 olgun yumurtadan 9 u döllendi 7 tanesi 5 ci güne gitti ama bu konuda bahçeci kalitesini çok önemsiyor . Dondurmadılar 6 cı gün birtane 5bc blat oluştu onuda dondurdukar . Diğer attıkları hala canlıydı ama dondurmak istemediler neydi kaliteleri bilmiyorum
Bana boşa umut olmasınmış . Embriolog yaşınız genç bunlar gevelik vaad etmiyo yüksek yüzdeyle dedi . Bende sizin gibi düşündüm ama vardır bi bildikleri bitane altıncı gün kahramanım var amaAma nedenki ya 5.gün de çok iyi değilmi en azından bir iki tanesini koysalardı kenara, olsun ama üzülme rabbim verecekse bunlara gerek kalmadan bile verir dua edip beklicez mecbur, bugün arıcam bende merkezi bakalım ne dicekler
Ben bu konuda en şanşlısıyım galiba doktorum sabri cav kaytar saat kaç olursa olsun ararmalarıma dahi cevap verri bildiğim kadar 3 gün afetin gitmelisin canımDiyarbakır bahçeci merkezi 11inde açılıyomuş, ne zaman gitmem gerek hiç bilmiyorum ne merkez bilgi veriyo ne doktor para almaya gelince çatır çatırlar ya valla pişman oldum bahçeciye gittiğime ne bu ego ya, adetle mi gitcem döngü içindemi ne bilcem ben ya amaan
Benim doktorum zeki akkum çok önerildi çalışmalarına lafım yok ama bilgilendirilmiyorum yeteri kadar ilgilenilmiyo merkez doktora sor diye doktor yarım ağızla yazıyo aramıyım yaziyim dedim rahatsız etmiyim dedim ama yok pişman oldum ben ya gerçekten keşke başka merkeze gitseydimBen bu konuda en şanşlısıyım galiba doktorum sabri cav kaytar saat kaç olursa olsun ararmalarıma dahi cevap verri bildiğim kadar 3 gün afetin gitmelisin canım
Bende msj attım doktoruma adetin 1. Günü görüşelim yazmış o kadarDondurulmuş transfer yapanlar adetlemi gittiniz döngüdemi bilgi verirmisiniz, merkezimizden hayır yok bize
Evet Zeki bey ilgisiz malesef yeterince aydinlatmiyor il dışından gelip gidiyoruz yaniBenim doktorum zeki akkum çok önerildi çalışmalarına lafım yok ama bilgilendirilmiyorum yeteri kadar ilgilenilmiyo merkez doktora sor diye doktor yarım ağızla yazıyo aramıyım yaziyim dedim rahatsız etmiyim dedim ama yok pişman oldum ben ya gerçekten keşke başka merkeze gitseydim
Kuzum şöyle bi sorun var mağlesef adı çok duyalan doktorların çoğu böyle davranıyor . Ben para verip kimsenin nazını niyazını çekemezdim . Vallaha herkez cem çelik dedi , başı çok kalabalık güzel ilgilenmez zamanlarımız uymaz diye . Sabri hocayı seçtim ( bahçeciden yönlendirdiler) ya okadar iyi bi doktorki bu uçuşlar durduruluyordu aon anada almanyaya son uçakla geldik . Ertesi gün arayıp nasılsın yolculuk nasıl geçti ağrın varmı diye soran bi doktordu . Allah böyle güzel kalpli doktorları çoğaltsın . Sabri hocam o konuda çok naif. Zeki beyide çok duydum . Diyarbakır bahçecinin cem çeliği galiba kuzum yarın ara bence oradaki konuştuklarınında yönlendirmesi gerek. Bilmeleri lazım . Yada salla gitsin ara doktorunu . Cevap verene kadar arsız olmak lazım bence onca para veriyoruz . Bu arada pişman olmamalısın laboratuvarı en iyi olanlardan bi tanesi türkiyedeBenim doktorum zeki akkum çok önerildi çalışmalarına lafım yok ama bilgilendirilmiyorum yeteri kadar ilgilenilmiyo merkez doktora sor diye doktor yarım ağızla yazıyo aramıyım yaziyim dedim rahatsız etmiyim dedim ama yok pişman oldum ben ya gerçekten keşke başka merkeze gitseydim
Aynen öyle babalarının hayrına da değil o kadar para döküyoruz az buz bişeymi ya ama yok parayı alana kadardı herşey, sizinde mi dondurulmuşEvet Zeki bey ilgisiz malesef yeterince aydinlatmiyor il dışından gelip gidiyoruz yani