• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

Ayy amin ya valla her zorluğuna razıyım😍
💙💙🤚 bendende aynı . Zaten benimle evlenenler tek tek doğurucak şimdi 🥺 kıskanmıyorum tabi ama içime bir öküz oturuyo . İster istemez bu farklı birşey 😒 umarım olumlu sonuçlanır ilk denemede zira ikinci si için herşey baştan halılması gerek embrio kalmadı 😒🥺

💙💙🤚 bendende aynı . Zaten benimle evlenenler tek tek doğurucak şimdi 🥺 kıskanmıyorum tabi ama içime bir öküz oturuyo . İster istemez bu farklı birşey 😒 umarım olumlu sonuçlanır ilk denemede zira ikinci si için herşey baştan halılması gerek embrio kalmadı 😒🥺
Benle evlenenler ikinciyi doğurdu benim psikolojim artık hepten gitti ya gerçekten hayatımın hem en mutlu hem en zor 2 senesiydi, kaç embriyo vardı canım tekmi döllendi

Merhaba kızlar bende bu ayın ortasi gibi üçüncü transfer için gideceğim son iki embriyom kaldı ikisi de transfer edilecek hayırlısı artik

Benle evlenenler ikinciyi doğurdu benim psikolojim artık hepten gitti ya gerçekten hayatımın hem en mutlu hem en zor 2 senesiydi, kaç embriyo vardı canım tekmi döllendi
28 olgun yumurtadan 9 u döllendi 7 tanesi 5 ci güne gitti ama bu konuda bahçeci kalitesini çok önemsiyor . Dondurmadılar 6 cı gün birtane 5bc blat oluştu onuda dondurdukar . Diğer attıkları hala canlıydı ama dondurmak istemediler neydi kaliteleri bilmiyorum 😞

28 olgun yumurtadan 9 u döllendi 7 tanesi 5 ci güne gitti ama bu konuda bahçeci kalitesini çok önemsiyor . Dondurmadılar 6 cı gün birtane 5bc blat oluştu onuda dondurdukar . Diğer attıkları hala canlıydı ama dondurmak istemediler neydi kaliteleri bilmiyorum 😞
Ama nedenki ya 5.gün de çok iyi değilmi en azından bir iki tanesini koysalardı kenara, olsun ama üzülme rabbim verecekse bunlara gerek kalmadan bile verir dua edip beklicez mecbur, bugün arıcam bende merkezi bakalım ne dicekler

kızlar malum bu koronadan dolayı bir çok kurum tedaviye ara vermişti bahçeci bugün itibariyle başlamış tekrar hasta bakmaya haber bekleyen vara bilgisi olsun

Diyarbakır bahçeci merkezi 11inde açılıyomuş, ne zaman gitmem gerek hiç bilmiyorum ne merkez bilgi veriyo ne doktor para almaya gelince çatır çatırlar ya valla pişman oldum bahçeciye gittiğime ne bu ego ya, adetle mi gitcem döngü içindemi ne bilcem ben ya amaan

Dondurulmuş transfer yapanlar adetlemi gittiniz döngüdemi bilgi verirmisiniz, merkezimizden hayır yok bize

Ama nedenki ya 5.gün de çok iyi değilmi en azından bir iki tanesini koysalardı kenara, olsun ama üzülme rabbim verecekse bunlara gerek kalmadan bile verir dua edip beklicez mecbur, bugün arıcam bende merkezi bakalım ne dicekler
Bana boşa umut olmasınmış . Embriolog yaşınız genç bunlar gevelik vaad etmiyo yüksek yüzdeyle dedi . Bende sizin gibi düşündüm ama vardır bi bildikleri bitane altıncı gün kahramanım var ama ♥️

Diyarbakır bahçeci merkezi 11inde açılıyomuş, ne zaman gitmem gerek hiç bilmiyorum ne merkez bilgi veriyo ne doktor para almaya gelince çatır çatırlar ya valla pişman oldum bahçeciye gittiğime ne bu ego ya, adetle mi gitcem döngü içindemi ne bilcem ben ya amaan
Ben bu konuda en şanşlısıyım galiba doktorum sabri cav kaytar saat kaç olursa olsun ararmalarıma dahi cevap verri bildiğim kadar 3 gün afetin gitmelisin canım

Ben bu konuda en şanşlısıyım galiba doktorum sabri cav kaytar saat kaç olursa olsun ararmalarıma dahi cevap verri bildiğim kadar 3 gün afetin gitmelisin canım
Benim doktorum zeki akkum çok önerildi çalışmalarına lafım yok ama bilgilendirilmiyorum yeteri kadar ilgilenilmiyo merkez doktora sor diye doktor yarım ağızla yazıyo aramıyım yaziyim dedim rahatsız etmiyim dedim ama yok pişman oldum ben ya gerçekten keşke başka merkeze gitseydim

Benim doktorum zeki akkum çok önerildi çalışmalarına lafım yok ama bilgilendirilmiyorum yeteri kadar ilgilenilmiyo merkez doktora sor diye doktor yarım ağızla yazıyo aramıyım yaziyim dedim rahatsız etmiyim dedim ama yok pişman oldum ben ya gerçekten keşke başka merkeze gitseydim
Evet Zeki bey ilgisiz malesef yeterince aydinlatmiyor il dışından gelip gidiyoruz yani

Kuzum şöyle bi sorun var mağlesef adı çok duyalan doktorların çoğu böyle davranıyor . Ben para verip kimsenin nazını niyazını çekemezdim . Vallaha herkez cem çelik dedi , başı çok kalabalık güzel ilgilenmez zamanlarımız uymaz diye . Sabri hocayı seçtim ( bahçeciden yönlendirdiler) ya okadar iyi bi doktorki bu uçuşlar durduruluyordu aon anada almanyaya son uçakla geldik . Ertesi gün arayıp nasılsın yolculuk nasıl geçti ağrın varmı diye soran bi doktordu . Allah böyle güzel kalpli doktorları çoğaltsın . Sabri hocam o konuda çok naif. Zeki beyide çok duydum . Diyarbakır bahçecinin cem çeliği galiba 🙄 kuzum yarın ara bence oradaki konuştuklarınında yönlendirmesi gerek. Bilmeleri lazım . Yada salla gitsin ara doktorunu . Cevap verene kadar 😂😂 arsız olmak lazım bence onca para veriyoruz . Bu arada pişman olmamalısın laboratuvarı en iyi olanlardan bi tanesi türkiyede

Evet Zeki bey ilgisiz malesef yeterince aydinlatmiyor il dışından gelip gidiyoruz yani
Aynen öyle babalarının hayrına da değil o kadar para döküyoruz az buz bişeymi ya ama yok parayı alana kadardı herşey, sizinde mi dondurulmuş

Back