• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

İlk test sonucumuz 1 yada 2 hareketli spermdi bugünki sonuç 2 milyon hayret ettik ve şükrettik tabiki Emre bey doğal yolla bile olabileceğini söyledi ama biz yine de tüp bebek denemek istiyoruz çünkü çok düşük bir ihtimalmiş doğal yolla olması. 2 milyon çıkmış olması moralimizi düzeltti
Gözünüz aydın harika bir haber. Aynı yerd2 mi yaptırmıştınız testi, herhangi bir ilaç takviye kullandiniz mi?
Süleyman beyle görüşme nasıl geçti

Gözünüz aydın harika bir haber. Aynı yerd2 mi yaptırmıştınız testi, herhangi bir ilaç takviye kullandiniz mi?
Süleyman beyle görüşme nasıl geçti
Testi aynı yerde yaptırmadık. İlk sonucun az olmasından dolayı Emre beyden randevu aldık ve gittik. Orda tekrar test yaptılar ve sonuç 2 milyon civarındaydı ama morfoloji oranı düşüktü.

Herhangi bir ilaç kullanmadık. Sadece ben internetten edindiğim bilgilerle bitter çikolata ve kabak çekirdeği yedirdim hergün eşime. keçiboynuzu kürü yapmıştım bide ama bu kürler de bazı hormonların yükselmesine sebep olabiliyormuş o yüzden kürü Bıraktık artık .
Şuan kafama takılan başka bişey var o da morfoloji düşük yüzde 1 onun için doktor da bişey demedi kafama takıldı onu soracağım. Acele etmeyi istemiyorum hersey kafama otursun tedavi uygulanabiliyorsa uygulandıktan sonra tüp bebek yapmak istiyorum doktorumla konuşucam. Morfoloji bozukluğu da sperm olsa dahi tüp bebek şansını azaltıyor dediler kafam çok karıştı.

Allah yardımcımız olsun hepimizin tez zaman da saglıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲

Testi aynı yerde yaptırmadık. İlk sonucun az olmasından dolayı Emre beyden randevu aldık ve gittik. Orda tekrar test yaptılar ve sonuç 2 milyon civarındaydı ama morfoloji oranı düşüktü.

Herhangi bir ilaç kullanmadık. Sadece ben internetten edindiğim bilgilerle bitter çikolata ve kabak çekirdeği yedirdim hergün eşime. keçiboynuzu kürü yapmıştım bide ama bu kürler de bazı hormonların yükselmesine sebep olabiliyormuş o yüzden kürü Bıraktık artık .
Şuan kafama takılan başka bişey var o da morfoloji düşük yüzde 1 onun için doktor da bişey demedi kafama takıldı onu soracağım. Acele etmeyi istemiyorum hersey kafama otursun tedavi uygulanabiliyorsa uygulandıktan sonra tüp bebek yapmak istiyorum doktorumla konuşucam. Morfoloji bozukluğu da sperm olsa dahi tüp bebek şansını azaltıyor dediler kafam çok karıştı.

Allah yardımcımız olsun hepimizin tez zaman da saglıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲
Kuzum morfolojiyle tüp bebeğin pek alakası yok diye biliyorum . Bizim %4 allaha şükür normal çıkıyor morfoloji ama gel görki tek blastım kaldı . Bir arkadaşın morfoloji %0 dı hamile temmuzda doğumu var . Buna takılma . Sayıda önemli değil zaten senden ne kadar toplarlarsa onu döllemeye çalışacaklar . Tüp bebekte önemli olan düzgün yapıda sperm . Gerisi takdir ilahi . Bak mesela şuan benim doktorum bilseydim yarısını ameliyatla dışarı temassız alırdım diyo . Şimdi bazı şeyleri yaşadık gördük , böyle olacağını bilseydik 3 günden bi kaç tane dondururduk diyo ( rahim farklu sarp sarmalıyo ) eh bu bilgileri edinmek için yaşayıp görmemiz lazımdı. Sperm sorunu olduğu için doktorum 5 ci günde ısrarcı oldu . Ama bizde 6 günü beklediler dondurmak için bölünmelerden dolayı .

Kızlar adetim mesaj yazdıktan sonra aktif olarak başladı doktora geldim şuan sağda 6 solda 7 yumurta tedaviye başlıyoruz rabbim hayırlı eylesin inşallah miyom inşallah sıkıntı yapmaz 6 buçuk cm miyomla başlıyorum. Nasip artık
Sonuç pozitif oldu mu inşallah olmustur

Merhaba kızlar Ege Ünivrsitesi tüp bebek merkezinde embriyo'ya pgt işlemi sgk be devlet kapsamında mı ücretli mi bilgisi olan varmı?

Üç ay boyunca devam ettim vitaminlere araştırmalar sonucunda en iyi olanları aldım hatta olmayınca olmuyor işte nasip. Tabiki pes etmiyorum ama sorunun bende olduğunu düşünmüyorum o kadar araştırdım yüksek doz tedaviler veya son çatlatma iğnesi uyumsuzluğu dan kaynaklandığını okudum doktor da bunu tastikledi ilk tedavide ama ikinci tedavi de aynı doz ve aynı iğneler yazdı araştırma hastanesi bu kadar oluyor demek ki
Merhabalr naptınız bu duruma bır cozum bulabıldınızmı

Back