• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

Hormon tahlili demek istemiş sanırım kuzu kist vs için mi acabs
Kuzum soeuyı ben sordum yani 4 gündeyim gecikmenin 🙄 ama galiba kullandığımız ilaçlardan dolayı hormon profil veya takibi diyor . Sonuçta fazla fazla adık . 🙄😒 ama bekliyeceğim bişey yaptırmam belki haftaya pazartesi ye kadar gelmesse bakarım

Kuzum soeuyı ben sordum yani 4 gündeyim gecikmenin 🙄 ama galiba kullandığımız ilaçlardan dolayı hormon profil veya takibi diyor . Sonuçta fazla fazla adık . 🙄😒 ama bekliyeceğim bişey yaptırmam belki haftaya pazartesi ye kadar gelmesse bakarım
Şimdi anladım kuzum ben de beklicem canım çünkü hiç umudum yok aynı mantık tek çizgi göreceğime beklerim zaten olur bir haftaya en geç sabıö

Erol Tavmergen hariç hepsi derim çünkü Kendisi malesef ki empati yeteneğini ve görev yaptığı bölümün hassasiyetini yıllar içerisinde yitirmiş bir isim. Başarısız bir denemeden sonra (ki zaten bu süreçte başarısızlık ihtimali de yüksek bir olasılık) kendileri bize telefon ile sonuç bildirip tekrar düşünürseniz buyrun dediler biz bu kadar mı bir değerlendirme randevusu olmayacak mı? Dediğimizde bize randevu veren ve yaşadığımız üzüntüye rağmen bizim bu kadar mı lafımıza alındığını dile getirip bizi sonrasında odasından kovan biri kemdisi. Zaten oldukça hassas bir dönemde olan bizlere bu yaklaşımını bize yardımcı olmak için değil de odasından kovmak için randevu vermiş olduğunu anladığımızda şok olmuştuk. Bu anlattıklarımda hiç bir yalan ya da abartı yoktur. Bu gibi insanların artık önlüklerini asma vakti çoktan gelmiş de geçmiş bence. Çünkü önlük zaten kasap ve manavda da var . Herkes bir doktor bu yüzden olamıyor bence.

Erol Tavmergen hakkında tecrübeye sahibim Kendisi malesef ki empati yeteneğini ve görev yaptığı bölümün hassasiyetini yıllar içerisinde yitirmiş bir isim. Başarısız bir denemeden sonra (ki zaten bu süreçte başarısızlık ihtimali de yüksek bir olasılık) kendileri bize telefon ile sonuç bildirip tekrar düşünürseniz buyrun dediler biz bu kadar mı bir değerlendirme randevusu olmayacak mı? Dediğimizde bize randevu veren ve yaşadığımız üzüntüye rağmen bizim bu kadar mı lafımıza alındığını dile getirip bizi sonrasında odasından kovan biri kemdisi. Zaten oldukça hassas bir dönemde olan bizlere bu yaklaşımını bize yardımcı olmak için değil de odasından kovmak için randevu vermiş olduğunu anladığımızda şok olmuştuk. Bu anlattıklarımda hiç bir yalan ya da abartı yoktur. Bu gibi insanların artık önlüklerini asma vakti çoktan gelmiş de geçmiş bence. Çünkü önlük zaten kasap ve manavda da var . Herkes bir doktor bu yüzden olamıyor bence.

Bahçeci kızlarııı Nurov Nurov açılıyomuş 4 mayısta bizim klinik . Ben hala uçuşlardan haber beklemedeyim .

Bahçeci kızlarııı Nurov Nurov açılıyomuş 4 mayısta bizim klinik . Ben hala uçuşlardan haber beklemedeyim .
Ayyy ciddimisin ya şuan beni nasıl mutlu ettin anlatamam ben haziranı bile geçirirler diye korkuyodun arıcaktım bu ara iyi oldu dediğin ya nasık rahatladım hemen arıyıp transfer için bilgi almam lazım Allah razı olsun senden🙆🏻‍♀️

Ayyy ciddimisin ya şuan beni nasıl mutlu ettin anlatamam ben haziranı bile geçirirler diye korkuyodun arıcaktım bu ara iyi oldu dediğin ya nasık rahatladım hemen arıyıp transfer için bilgi almam lazım Allah razı olsun senden🙆🏻‍♀️
♥️♥️ Ben beklerken hala açıldımı açılıcakmı uçuşlar diye sizler tecrübe kazanın beni aydınlatın ♥️♥️ Kesinlikle canım pazartesi başlıyolar sabri hocamdan ve bahçeci sayfasında gördüm 🥳🥳

Kızlar bebeğim tutunmuş rabbim sizlerede nasip etsin inşallah hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim

Transferden sonra neler yaptınız sürekli yattınız mı yoksa hareket halindemiydiniz? ilaç olarak hangi ilaçları kullandırdı doktor size bu konularda bilgi verir misiniz bizlere. deneyimlerinizi paylaşır mısınız bizde öğrenelim.

Bende mart sonunda oldum transfer ve sonucum pozitif çıktı şükürler olsun. ve ikinci bebişimiz geliyor. ikisinide Bahçecide yaptırdık mutlaka tavsiye ederim.

hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah. transferden sonra hangi ilaçları kullandınız ve transferden sonra kaç gün yattınız yada yatmayıp hareket halinde miydiniz? süreç hakkında bilgi verir misinzi ?

Back