- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 148
- 34
2 adetin gecikmesi demiş ya kuzu acaba ne kadar geciktiÜstte kuzum etiketlemişim ya fotoyu mu göremiyosun acebaEki Görüntüle 2625741
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 adetin gecikmesi demiş ya kuzu acaba ne kadar geciktiÜstte kuzum etiketlemişim ya fotoyu mu göremiyosun acebaEki Görüntüle 2625741
Hormon tahlili demek istemiş sanırım kuzu kist vs için mi acabsSabri hoca benim tüp bebek doktorum instagram üzeri soru cevap yapıyor . Ben bu durumu sorduğumda böyle cevap verdi hormon profili nedir ki ? M Muallimezzz ve tüm kızlar
Kuzum soeuyı ben sordum yani 4 gündeyim gecikmenin ama galiba kullandığımız ilaçlardan dolayı hormon profil veya takibi diyor . Sonuçta fazla fazla adık . ama bekliyeceğim bişey yaptırmam belki haftaya pazartesi ye kadar gelmesse bakarımHormon tahlili demek istemiş sanırım kuzu kist vs için mi acabs
Şimdi anladım kuzum ben de beklicem canım çünkü hiç umudum yok aynı mantık tek çizgi göreceğime beklerim zaten olur bir haftaya en geç sabıöKuzum soeuyı ben sordum yani 4 gündeyim gecikmenin ama galiba kullandığımız ilaçlardan dolayı hormon profil veya takibi diyor . Sonuçta fazla fazla adık . ama bekliyeceğim bişey yaptırmam belki haftaya pazartesi ye kadar gelmesse bakarım
Aynen o tek çizgiyi görmek daha kötü hemde piskolojisi çok fena hep bi umutla beklemek heycanlanmakŞimdi anladım kuzum ben de beklicem canım çünkü hiç umudum yok aynı mantık tek çizgi göreceğime beklerim zaten olur bir haftaya en geç sabıö
Gelen giden yok bugün de bildirim yapacam hergün artık :)))Aynen o tek çizgiyi görmek daha kötü hemde piskolojisi çok fena hep bi umutla beklemek heycanlanmak
Derken benim misafir geldi adet oldum canım :)Gelen giden yok bugün de bildirim yapacam hergün artık :)))
Aaaa bir kaç saat içinde , hiç belirtin olmadımı ? Genelde oluyormu ? Bende henüz yok gelen giden ama gögüs ağrım düne bakarak arttı .Derken benim misafir geldi adet oldum canım :)
Hiç belirti yoktu kuzum sıfır ağrı sıfır belirtiAaaa bir kaç saat içinde , hiç belirtin olmadımı ? Genelde oluyormu ? Bende henüz yok gelen giden ama gögüs ağrım düne bakarak arttı .
İlginç hava değişiminden mi acebaHiç belirti yoktu kuzum sıfır ağrı sıfır belirti
İlginç hava değişiminden mi aceba
Mevsimsel geçiş olacaktıHiç belirti yoktu kuzum sıfır ağrı sıfır belirti
Ayyy ciddimisin ya şuan beni nasıl mutlu ettin anlatamam ben haziranı bile geçirirler diye korkuyodun arıcaktım bu ara iyi oldu dediğin ya nasık rahatladım hemen arıyıp transfer için bilgi almam lazım Allah razı olsun sendenBahçeci kızlarııı Nurov açılıyomuş 4 mayısta bizim klinik . Ben hala uçuşlardan haber beklemedeyim .
Ben beklerken hala açıldımı açılıcakmı uçuşlar diye sizler tecrübe kazanın beni aydınlatın Kesinlikle canım pazartesi başlıyolar sabri hocamdan ve bahçeci sayfasında gördümAyyy ciddimisin ya şuan beni nasıl mutlu ettin anlatamam ben haziranı bile geçirirler diye korkuyodun arıcaktım bu ara iyi oldu dediğin ya nasık rahatladım hemen arıyıp transfer için bilgi almam lazım Allah razı olsun senden
Hayırlı olsun hepiniz için Haberi okuyunca bekleyenler adına çok sevindimBahçeci kızlarııı Nurov açılıyomuş 4 mayısta bizim klinik . Ben hala uçuşlardan haber beklemedeyim .
Valilik izni ile gelebilirsiniz♥♥ Ben beklerken hala açıldımı açılıcakmı uçuşlar diye sizler tecrübe kazanın beni aydınlatın ♥♥ Kesinlikle canım pazartesi başlıyolar sabri hocamdan ve bahçeci sayfasında gördüm
Kızlar bebeğim tutunmuş rabbim sizlerede nasip etsin inşallah hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim
Bende mart sonunda oldum transfer ve sonucum pozitif çıktı şükürler olsun. ve ikinci bebişimiz geliyor. ikisinide Bahçecide yaptırdık mutlaka tavsiye ederim.