• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

Kuzum şöyle bi sorun var mağlesef adı çok duyalan doktorların çoğu böyle davranıyor . Ben para verip kimsenin nazını niyazını çekemezdim . Vallaha herkez cem çelik dedi , başı çok kalabalık güzel ilgilenmez zamanlarımız uymaz diye . Sabri hocayı seçtim ( bahçeciden yönlendirdiler) ya okadar iyi bi doktorki bu uçuşlar durduruluyordu aon anada almanyaya son uçakla geldik . Ertesi gün arayıp nasılsın yolculuk nasıl geçti ağrın varmı diye soran bi doktordu . Allah böyle güzel kalpli doktorları çoğaltsın . Sabri hocam o konuda çok naif. Zeki beyide çok duydum . Diyarbakır bahçecinin cem çeliği galiba 🙄 kuzum yarın ara bence oradaki konuştuklarınında yönlendirmesi gerek. Bilmeleri lazım . Yada salla gitsin ara doktorunu . Cevap verene kadar 😂😂 arsız olmak lazım bence onca para veriyoruz . Bu arada pişman olmamalısın laboratuvarı en iyi olanlardan bi tanesi türkiyede
Evet çalışmalarının hakkını yiyemem ama oraya giden insanların ne kadar çaresiz ne kadar zor zamanlar yaşadıklarını bilmeleri gerek tüp en son şey artık yani tükenmişiz ya bi el at ağzın mı yorulcak bi detay ver yazık yani ben mayısta olurum diyodum transfer temmuza kaldı haziran sonu adet olcam

Evet çalışmalarının hakkını yiyemem ama oraya giden insanların ne kadar çaresiz ne kadar zor zamanlar yaşadıklarını bilmeleri gerek tüp en son şey artık yani tükenmişiz ya bi el at ağzın mı yorulcak bi detay ver yazık yani ben mayısta olurum diyodum transfer temmuza kaldı haziran sonu adet olcam
Ne dedi sen ne sormuştun merak ettim ? Nasıl cvpladı sorunu ya bunun hemşiresi felan yokmu ? Umut bahçeci bana baş hemşirelerinin numarasına kadar verdiler bişey olursa diye .

canım şehirdışından geleceksen bahçeci belge mi veriyormuş ne valilikten izin alman gerekiyormuş. transfer adetliyken yapılmıyor ama sen adet olunca ara bence belki transfer öncesi takviye ilaç falan kullandırır direkt merkezi ara bence sen onlar seni yönlendirsin

Ne dedi sen ne sormuştun merak ettim ? Nasıl cvpladı sorunu ya bunun hemşiresi felan yokmu ? Umut bahçeci bana baş hemşirelerinin numarasına kadar verdiler bişey olursa diye .
Dedim ne zaman geliyim adette mi döngüde mi diğer ay demiş, diğer ay da ney adet mi döngü mü arada fark var ona göre plan yapcam izne çıkcaz belki allahım ya dedim sonra bilgilendirirmisiniz adetle mi döngü mi ilk gün görüşelim demiş harf aliyim diyesim geldi parayla heralde, adetin işk günü mü ayın ilki günümü bilmiyorum bişey demedim sinirlerim bozukdu

Dedim ne zaman geliyim adette mi döngüde mi diğer ay demiş, diğer ay da ney adet mi döngü mü arada fark var ona göre plan yapcam izne çıkcaz belki allahım ya dedim sonra bilgilendirirmisiniz adetle mi döngü mi ilk gün görüşelim demiş harf aliyim diyesim geldi parayla heralde, adetin işk günü mü ayın ilki günümü bilmiyorum bişey demedim sinirlerim bozukdu
Adetin ilk günüdür ahahahhaha canımmya harf alım diyo koptum

Aynen öyle babalarının hayrına da değil o kadar para döküyoruz az buz bişeymi ya ama yok parayı alana kadardı herşey, sizinde mi dondurulmuş
Ben şuan öylesine deneyecegim üçüncüyü yani sırf embriyolarim bitsin diye olmayacağını biliyorum hiç umudum yok çünkü diğer ikisinden farklı hicbirsey yapılmadı aynı körü körüne üçüncü transfer yapılacak

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar nasılsınız ? Transfer hazırlığında olanlar nasıl hidiyor heycn varmı ? Neler yapıyosunuz nelere dikkat ediyosunuz ?

Neden öyle düşünüyorsun canım?
Canim Kasım ve Şubat'ta iki transferim oldu 5. Gün embriyosu ilki kimyasal ikinci negatif oldu değer 8 den sonra yukselmedi. Sanki bir sorun var bilemiyorlar gibi hissediyorum şimdi çift embriyo transfer edilecek ama niye tutsun diyorum diğer ikisinden farklı birşey yapilmayacak

Canim Kasım ve Şubat'ta iki transferim oldu 5. Gün embriyosu ilki kimyasal ikinci negatif oldu değer 8 den sonra yukselmedi. Sanki bir sorun var bilemiyorlar gibi hissediyorum şimdi çift embriyo transfer edilecek ama niye tutsun diyorum diğer ikisinden farklı birşey yapilmayacak
Ama öyle düşünme kuzum moralini yüksek tut . Benim tüp bebek doktorum diyoki hep ,lütfen inan . İnanmalısınki başara bilme gücün olsun . Olacak de bol bol dua et . İnanmak başarmanın yarısı eğer embrion sağlıklıysa ve o ay rahim kalınlığında tam oluşursa bence olur neden olmasınki . Kuzum bak yine benim doktorum diyoki bana belirli şeyleri yapıp söylüyor doktorlar ama bazen tıpın açıklayamadığı olaylar oluyor , ister buna kader de ister kısmet ister başka bi şekilde adlandır ama bu bir gerçek . Ben farklı bişey olduğunu ama tutmadığını düşünmüyorum . İstersen rahmine çizik attıra bilirsin , yada eğer gittiğin hastanede yapılıyosa ( özelse ) embrio yapıştırma veya embrio traşı isteye bilirsin . İçin rahat eder belki farklı bişey uygulandı diye .

Evet sayı az olduğu için biriktirmeye çalışıyoruz. Emre bakırcıoğlu ile birlikte çalışan süleyman tosun da yaptırıyoruz. Eşim emre beyin hastası, tüp bebeği de orda denemeye karar verdik. Kadında sorun olması mi daha zor erkekte sorun olmasi mi bilemiyorum. Sonuçta taşıyacak can9ndan çan verecek olan anne. Bana kadında sorun olması daha zor gibi geliyor.. gerçi erkekte kadında yaşarken hepsi çok zor geliyor ☹☹

Sizin morfoloji ve hız mi kötü?
Yazınıza denk geldim ve bizde aynı doktorlara gideceğiz randevumuzu aldık. siz memnun kaldınız mı biZde sorun eşim de fakat ben de Süleyman beye görüneceğim yine de.

Yazınıza denk geldim ve bizde aynı doktorlara gideceğiz randevumuzu aldık. siz memnun kaldınız mı bizde sorun eşim de fakat ben de Süleyman beye görüneceğim yine de.
Merhaba bizim denememiz kimyasalla sonuçlandı. Doktorlarla ilgili bir sorun yaşamadım Emre bey çok ilgili ve sizi önemsediğini hissettiriyor. Süleyman bey çok rahat. Ben biraz araştıran ve kaygılı biriyim ne sorsam bisey olmaz diye cevap veriyor. Gorusme bitince pozitif bir şekilde çıkıyorsunuz 😊 insallah siz ilk seferde olumlu sonucu alırsınız..

Evet bizim de aynı durum
İlk test sonucumuz 1 yada 2 hareketli spermdi bugünki sonuç 2 milyon hayret ettik ve şükrettik tabiki Emre bey doğal yolla bile olabileceğini söyledi ama biz yine de tüp bebek denemek istiyoruz çünkü çok düşük bir ihtimalmiş doğal yolla olması. 2 milyon çıkmış olması moralimizi düzeltti

Back