- 21 Mart 2018
- 3.728
- 13.874
- 208
Almanyadayım canımValilik izni ile gelebilirsiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Almanyadayım canımValilik izni ile gelebilirsiniz
Uff orasını bilemedim tabiiAlmanyadayım canım
Maglesef sadece beklemekten başka çağrem yok bakalım haziranda tekrar bişeyler açıklanacak belki belki ozamana ama sanmam okullar tekrar açılmadan uçuşların tam anlamıyla normale döneceğini kaldıki gelsem türkiye sınırları kapalı giremem de yani benim tüp bebek süreci maşallah hani derlerya pişmiş tavuğun başına geledik şeyler benim başıma geldiUff orasını bilemedim tabii
Geç olsun güç olmasın inşallah tüm zorluklar bittiğinde evladını alıp yuvana döneceksinMaglesef sadece beklemekten başka çağrem yok bakalım haziranda tekrar bişeyler açıklanacak belki belki ozamana ama sanmam okullar tekrar açılmadan uçuşların tam anlamıyla normale döneceğini kaldıki gelsem türkiye sınırları kapalı giremem de yani benim tüp bebek süreci maşallah hani derlerya pişmiş tavuğun başına geledik şeyler benim başıma geldi
İnşallah canım Öyle ama işte insan sabrsızlanıyor bir an önce yapılsa işlemler diyeGeç olsun güç olmasın inşallah tüm zorluklar bittiğinde evladını alıp yuvana döneceksin
Hem bu öyle bir süreç ki her aşamasında bekleyip sabırsızlık olmuyor mu zaten?
Bu da bizim sınavımız umarım hepimiz bu sınavı verip mezun olacağız
İnan ki ben son transfer olanlardan biriydim doktorum iptal edelim demesine rağmen yok ben transfer olucam dedim. Ve doktora giderken rahat gidemiyorum yanıma kimseyi almıyorlar ptesi günü kanamam oldu tek başıma ultrasona girdim eşimi bile almadılar yanıma ve deli gibi korkmuştum.İnşallah canım ♥ Öyle ama işte insan sabrsızlanıyor bir an önce yapılsa işlemler diye
İnan ki ben son transfer olanlardan biriydim doktorum iptal edelim demesine rağmen yok ben transfer olucam dedim. Ve doktora giderken rahat gidemiyorum yanıma kimseyi almıyorlar ptesi günü kanamam oldu tek başıma ultrasona girdim eşimi bile almadılar yanıma ve deli gibi korkmuştum.
Şimdi diyorum ki belki beklemek normalleşmeyi daha iyi olabilirdi ultrason kağıdını bile unutmuşum o stresle
eminim siz transfer olduğunuz da biraz daha normalleşmiş olacaktır dünya azcık daha sabır ve öyle güzel bir his ki insan eşi de olsun istiyor yanında :)
Benim ilk transferim negatif oldu bu 2'inci transferimdi vajinismus olduğum için transferi narkozla oldum o gün narkoz etkisiyle sarhoş gibiydim eve geldiğimizde bütün gün uyumuşum eşin ve annem uyandırdığında uykudan dedim ki tutunduysa tam şurama tutundu hissediyorum. Sonra öyle aman aman belirti olmadı kendimi dinlememeye çalıştım evde dolandım sürekli yatmadım kitap okudum, dizi izledim kafamı dağıttım hep bir şekilde ilaçların etkisinden zaten belirti mi ilaçlar mı yapıyor ayırt edemiyor insan. 6'ıncı gün evde idrar testi çok aşırı silik pozitif çıktı. Belirtilerim daha yeni yeni olmaya başladı kasık ağrısı, goguslerde acı, baş ağrısı ve mide bulanması ile uyanıyorum ama kusmam yokoyy hamilemisinn ne güzelll ya nasıl bi duygu ? Neler hissediyosun ? Transferden sonra bişeyle hissediliyormu mesela ,içinde belki evet ufacık ama ne bilim ? belirtiler oluyormu ?Tutundu diye biliyomu insan ?
Benim ilk transferim negatif oldu bu 2'inci transferimdi vajinismus olduğum için transferi narkozla oldum o gün narkoz etkisiyle sarhoş gibiydim eve geldiğimizde bütün gün uyumuşum eşin ve annem uyandırdığında uykudan dedim ki tutunduysa tam şurama tutundu hissediyorum. Sonra öyle aman aman belirti olmadı kendimi dinlememeye çalıştım evde dolandım sürekli yatmadım kitap okudum, dizi izledim kafamı dağıttım hep bir şekilde ilaçların etkisinden zaten belirti mi ilaçlar mı yapıyor ayırt edemiyor insan. 6'ıncı gün evde idrar testi çok aşırı silik pozitif çıktı. Belirtilerim daha yeni yeni olmaya başladı kasık ağrısı, goguslerde acı, baş ağrısı ve mide bulanması ile uyanıyorum ama kusmam yok
Canım 6 senelik evliyim 3 düşüğüm var klomen çatlama iğnesi kullandım 5 kere olmadı. Sonra çareyi tüp bebekte bulduk sorun yok gözüküyor ama kan pıhtılaşmam vardır düşükler bundan olmuş olabilir dedi şimdi ki transferimde doktor. Yaş da 31 oldu daha fazla beklemek istemedim mental çok yoruldum 5. Gün embriyosu 5ab ilk transferim 5aa idi ama yine olmadı embriyo kalitesinin çok önemi yokmuş 3bc ile hamile kalan arkadaşım var Allah ol dedi mi olurayy yaa ne güzellll ponçik annesine hemen ben burdayım diye histe vermiş ♥♥Canım vajinusmustan dolayımı tüp bebek yapıldı yada başka bi sorunmu var altta yatan ?Hayırlıolsun rabbim sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin canım ♥ Kabız olmamak için ne yaptın peki ? Embrio kalitesi neydi ? Ve 3 günmü 5 ci gün embriyosumu ? Kusura bakma çok soru sordum ama
Kabız olmamak için de her yemek arkasına 1 bardak kayısı hoşafı içtim ona rağmen ishal olmadım ama normal her sabah rahat çıktım tuvalete tavsiye ederim. Kabak çekirdeği, antep fıstığı, kuru üzüm yedim her akşam 1 kase , her gün 1 dilim ananas yedim 2 tane kivi yedim, 1 tane küçük süt içtim, balık hiç yiyemiyorum yemedim ama balık çok faydalı seviyorsan mutlaka ye hafta da 3 gün en az ben 1 gün sebze 1 gün protein ağırlıklı beslendim şu son zamanlar da et de yiyemiyorum çok sevdiğim köfteden bile tiksindim Her gün belli dualar ettim ben duaların da etkisi olduğuna inanıyorum tabiiayy yaa ne güzellll ponçik annesine hemen ben burdayım diye histe vermiş ♥♥Canım vajinusmustan dolayımı tüp bebek yapıldı yada başka bi sorunmu var altta yatan ?Hayırlıolsun rabbim sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin canım ♥ Kabız olmamak için ne yaptın peki ? Embrio kalitesi neydi ? Ve 3 günmü 5 ci gün embriyosumu ? Kusura bakma çok soru sordum ama
Canım kesinlikle kan pırtılaşması bir problem . Halamında 3/4 düşüğü oldu bu yüzdenCanım 6 senelik evliyim 3 düşüğüm var klomen çatlama iğnesi kullandım 5 kere olmadı. Sonra çareyi tüp bebekte bulduk sorun yok gözüküyor ama kan pıhtılaşmam vardır düşükler bundan olmuş olabilir dedi şimdi ki transferimde doktor. Yaş da 31 oldu daha fazla beklemek istemedim mental çok yoruldum 5. Gün embriyosu 5ab ilk transferim 5aa idi ama yine olmadı embriyo kalitesinin çok önemi yokmuş 3bc ile hamile kalan arkadaşım var Allah ol dedi mi olur
Bunları mutlaka transfer sonrası tekrar okuyup yapıcam Dua zaten herşeyim başı dua annem yer gök dua üstüne der kuzum kaç haftalık oldun ?Kabız olmamak için de her yemek arkasına 1 bardak kayısı hoşafı içtim ona rağmen ishal olmadım ama normal her sabah rahat çıktım tuvalete tavsiye ederim. Kabak çekirdeği, antep fıstığı, kuru üzüm yedim her akşam 1 kase , her gün 1 dilim ananas yedim 2 tane kivi yedim, 1 tane küçük süt içtim, balık hiç yiyemiyorum yemedim ama balık çok faydalı seviyorsan mutlaka ye hafta da 3 gün en az ben 1 gün sebze 1 gün protein ağırlıklı beslendim şu son zamanlar da et de yiyemiyorum çok sevdiğim köfteden bile tiksindim Her gün belli dualar ettim ben duaların da etkisi olduğuna inanıyorum tabii
Pazartesi 6+4 demişti doktor 7 haftaya girdim 7+2 Aklına takılan bir şey olursa özelden de yazabilirsin yardımcı olmaya çalışırımBunları mutlaka transfer sonrası tekrar okuyup yapıcam ♥♥ Dua zaten herşeyim başı dua annem yer gök dua üstüne der kuzum ♥♥ kaç haftalık oldun ?
İnşallah canım Yazarım tabi transfer sürecim belli olsunda Bur artı nın yanındaki sayı ne için kullanılıyor canım ? Ve istanbuldamı yaptırdın hangi klinikte ?Pazartesi 6+4 demişti doktor 7 haftaya girdim 7+2 Aklına takılan bir şey olursa özelden de yazabilirsin yardımcı olmaya çalışırım
Bahçeci umut da yaptırdım doktorum cem çelik 6 hafta +1 gün 2 gün diye devam ediyor :)İnşallah canım ♥ Yazarım tabi transfer sürecim belli olsunda ♥♥ Bur artı nın yanındaki sayı ne için kullanılıyor canım ? Ve istanbuldamı yaptırdın hangi klinikte ?
Anladım canım inşallah sağlıkla ilerlesin bebiş hatırlısıyla rabbim tüm istiyen arkadaşlarada nasip etsinBahçeci umut da yaptırdım doktorum cem çelik 6 hafta +1 gün 2 gün diye devam ediyor :)
Tabiki yazarım sana gider gitmez canım transfer için adeti mi beklemem gerek onu bilemedim ya bişgin varmı♥♥ Ben beklerken hala açıldımı açılıcakmı uçuşlar diye sizler tecrübe kazanın beni aydınlatın ♥♥ Kesinlikle canım pazartesi başlıyolar sabri hocamdan ve bahçeci sayfasında gördüm
Adeti beklliyorsun canım adetin 3 üncü günü estrofem başlıyorlarTabiki yazarım sana gider gitmez canım transfer için adeti mi beklemem gerek onu bilemedim ya bişgin varmı
Kuzum adetin 3 günü galiba öyle diyor yaptıran arkadaşlar . Bahçeciye wp üzeri msj at onlar bilgilendiriyor canım hayırlısı olsun hakkındaTabiki yazarım sana gider gitmez canım transfer için adeti mi beklemem gerek onu bilemedim ya bişgin varmı