Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

Ben agustos gibi tedavşye başlamak istiyorum canım
Ahh bi bitse allahın izniyle canım ama sende vucüt olarak dinlenirsin biraz iyi olur o kadar ilaç kullandın .. dinlenirsin bi kaç ay Rabbim yardımcımolsun tekrar başlamak için güç versin allahım .. sanada bizlerede inşallah ilk seferde senin gibi mutlu oluruz bizde anne oluruz rabbim sanada tekrar yaştsın inşallah o duyguyu

Amin kuzum inşallah 5 ay dinlemiş olurum inşallah geçer rabbim ilk denemede size de nasip etsin canım

Teşekkür ederim cevap için. Evet hasta kabul etmiyorlar maalesef biraz beklicez bakalım. Umarım her şey kısa sürede yoluna girer

Merhaba arkadaşlar 31 martta transferim gerçekleşti bu beşinci denemem lütfen dualarınızda bana da yer verin.

Ben Malatya Doğu Fertilde tedavi gördüm. Geçici menopoza girdim ilaçla, histereskopi ile çizik atıldı doktorum ertelemeyelim dedi bu yüzden

Ben Malatya Doğu Fertilde tedavi gördüm. Geçici menopoza girdim ilaçla, histereskopi ile çizik atıldı doktorum ertelemeyelim dedi bu yüzden
Her şeyde bir hayır vardır. inşallah tutunmuştur size. benimde amh düşük erken menepoza girebilirim Allah yardımcımız olsun. 3 embryom 4. günde donduruldu. Sizinde dondurulmuşunuz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…