Aminnn hepimize canım benim .. ilk denememiydi ? Ve neyden dolayı tüp bebek yaptırmıştınız ?Inşallah sağlıkla ilerler canım, en kısa zamanda sana da nasip etsin Allahım
hayirli olsun canım çok sevindim sen suan hamilesin bizede dua et11. Gun kan testi sonucum 75.9 çiktidoktorum gayet guzel iki gun sonra artışa bakalım dedi. Kızlar donup kaldım sanki hiç birşey hissedemiyorum
Ilk denemeydi canım erkek faktörluydu. Bizim için bu aşamaya gelmek bi mucizeydiAminnn hepimize canım benim .. ilk denememiydi ? Ve neyden dolayı tüp bebek yaptırmıştınız ?
Ay inşallah canım hala inanamıyorum.. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah..hayirli olsun canım çok sevindim sen suan hamilesin bizede dua et
Ya canım sorun neydi ?bizim de erkek faktörü coook heyecanlıyımIlk denemeydi canım erkek faktörluydu. Bizim için bu aşamaya gelmek bi mucizeydi
Önce azosperm dendi sonra tek tük sperm çıktı ve donduruldu. Opu günü de birkaç kez örnek alınıp havuz oluşturuldu. Onlarla denedik canimYa canım sorun neydi ?bizim de erkek faktörü coook heyecanlıyım
Oligoastenospermi var bizde de 3 ay önce mlde 2.2 totemde 8.8 milyon sperm vardı en son testte totalde 5 mlde 600.000e düştü hareket de düştü tüp bebek dediler o yuzdenÖnce azosperm dendi sonra tek tük sperm çıktı ve donduruldu. Opu günü de birkaç kez örnek alınıp havuz oluşturuldu. Onlarla denedik canim
Sizin sorununuz ney?
aminn kuzum tabi insan inanamiyo çok guzel bi duygu Allah isteyen herkese nasip etsin rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin sanada cnmAy inşallah canım hala inanamıyorum.. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah..
Ooo sizin durumunz çok çok iyi. Bizimkinin yanında çok ümit verici. Hiç moralini bozma umutlu ol canım herşey güzel olur inşallahOligoastenospermi var bizde de 3 ay önce mlde 2.2 totemde 8.8 milyon sperm vardı en son testte totalde 5 mlde 600.000e düştü hareket de düştü tüp bebek dediler o yuzden
İnsallah kuzumm bana da yaşatsın rabbim bu mutluluğuOoo sizin durumunz çok çok iyi. Bizimkinin yanında çok ümit verici. Hiç moralini bozma umutlu ol canım herşey güzel olur inşallah
Al bizdende o kadar kuzum erkek faktörü . Oligoastenospermi galiba adı . Lanet birşey ne nedeni belli ne sebebi ne çağresi .Ooo sizin durumunz çok çok iyi. Bizimkinin yanında çok ümit verici. Hiç moralini bozma umutlu ol canım herşey güzel olur inşallah
Kolaydır inşallah canım .. nasıl vuruldunmu ?Kızlar bugün doktora gittim hormon iğnesi vedi beta hcg testine kadar göbeğimden vurulcakmışım
Evet seni takip ediyorum canım inşallah o 1 embriyo size sağlıklı bi bebek olacakAl bizdende o kadar kuzum erkek faktörü . Oligoastenospermi galiba adı . Lanet birşey ne nedeni belli ne sebebi ne çağresi .1 milyon 1mlde sperm 5% morfoloji.bilmiyorum az çok yaşadıklarımı biliyormusun anlam veremedimiz bir şekilde 5 ci güne 3 tanesi geldi ama dondurmadılar 6 cı günde sadece bir tane dondurdular . Kalitesi çok önemliymiş öyle dediler . Çok ağladım çok korktum 6 cu güne gidemiycek hiç biri diye ama rabbim emeklerimi boşa çıkarmadı 1 tane 5bc dondurdular ..birtane olması biraz beni tedirgin ediyor ama rabbim nasip eylerse tektane yetecek . Sizde kalite beydi kuzum ? Erkek faktörü çok zor kadından daha zor bence . Sen bana umut oldun rabbim güzel güzel ilerletsin hamileliğini inşallah kalp atılını kese görünüşünüde haber edeceksin
Canım benim doktorum okadar düzgün yaptıki işini ohss olmadım asla .. birçok kişi yazdı özelden 53 yumurtadan sonra nasıl olmadın ohss yada nasıl oldu bu diye .. onu şöyle açıklayım aslında amaç ohss olmamam için hepsini topladı doktorum aslında eğer türkiyede kala bilseydim sadece 30 tanesini hedeflediğini söyledi yumurtaların ama uçuşlar iptal edildi sınırlar kapanınca benim opudan sonra uçmam lazım diye yumurtaların hepsini temizlememiz gerekiyor dedi ve topladı hepsini .. sonrasında 5 gün daha cetrotide verdi, 5 gün prolaktin hormonumu düzenleyici , bir antibiyotik (çünki enfeksiona açıktı çok fazla yara olması içimde ) ve ağrı kesici ben bir tek opudan sonraki gün uçuşta çok zorlandım gaz sancısı gibi bi sancım oldu ama zaten uçuş yaparken arada oluyo bana okadarıda normaldir sonra asla ağrım sızım olmadı kuzum yani 1 gün sürdü ağrılarEvet seni takip ediyorum canım inşallah o 1 embriyo size sağlıklı bi bebek olacakpeki 53 yumurtadan sonra ohs olmadin değil mi.bence bu süper bişey. Ben 11 yumurtada mahvoldum hala karnım davul gibi ve ağrıyor doktor zamanla geçecek dedi.
Bizimki 4aa kaliteydi. Keseyi kalbi görelim haberdar ederim yine kuzum
Ne güzel rahat atlatmışsın canım. Güzel dileklerin için çok teşekkürlerCanım benim doktorum okadar düzgün yaptıki işini ohss olmadım asla .. birçok kişi yazdı özelden 53 yumurtadan sonra nasıl olmadın ohss yada nasıl oldu bu diye .. onu şöyle açıklayım aslında amaç ohss olmamam için hepsini topladı doktorum aslında eğer türkiyede kala bilseydim sadece 30 tanesini hedeflediğini söyledi yumurtaların ama uçuşlar iptal edildi sınırlar kapanınca benim opudan sonra uçmam lazım diye yumurtaların hepsini temizlememiz gerekiyor dedi ve topladı hepsini .. sonrasında 5 gün daha cetrotide verdi, 5 gün prolaktin hormonumu düzenleyici , bir antibiyotik (çünki enfeksiona açıktı çok fazla yara olması içimde ) ve ağrı kesici ben bir tek opudan sonraki gün uçuşta çok zorlandım gaz sancısı gibi bi sancım oldu ama zaten uçuş yaparken arada oluyo bana okadarıda normaldir sonra asla ağrım sızım olmadı kuzum yani 1 gün sürdü ağrılarAllaha şükür ohss den çok korkuyoduk zaten başından berri 40 kilo olduğum için rahim dinlendirmr istemesinin nedeni ohss riskimin fazla olduğundandı ama olmadım şükür cetrotide şişkinliği yok ediyor gonal f kullanırkende şişmeye başladığımda cetrotide ekleyince yok oldu o his kuzum benim inşallah dualarınıza ihtiyacım var geride başka embrio olmaması üzüyor beni ama bana evlat olucak ibşallah o kalan tek savaşcı sen bana umut oldun inşallah güzel güzel ilerlesin hamileliğin
Canim benim de yumurtalar toplanali 1 hafta oldu ama hala adet olmadım doktor olursun hemen demiştiKizlar bisi sorcam benimde transferim ertelendi yumurtalarim donduruldu simdi adetimi bekliyorum normal zamanimdami adet gorucem acaba ?
Canim benimde 1 hafta oldu ayin 23 unde topladilar. Bende olmadim vallaCanim benim de yumurtalar toplanali 1 hafta oldu ama hala adet olmadım doktor olursun hemen demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?