Kızlar 10 gün normal diyolar bekleyin olursunuz ve stress çok fena geciktiriyor unutmayınCanim benimde 1 hafta oldu ayin 23 unde topladilar. Bende olmadim valla
Ay olalimda birde normal yoldan denemeyede baslayalimKızlar 10 gün normal diyolar bekleyin olursunuz ve stress çok fena geciktiriyor unutmayın
Hayırlısıyla güzelce artsın değerin kuzumBenim bugün transferde 7. Günümdü erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı.cuma günü kan vermeye gideceğim.insallah yüksek değer görebilirim
AhahahahhahaAy olalimda birde normal yoldan denemeyede baslayalim
Ben tüp bebekle hamile kalamamıştım ilk denememde sonra tatile gittim annem ve kız kardeşimle döndüğümde 1 gün eşimle ilişkiye girebildik ve hamileydim ama ben hamile kalamıyorum diye solaryuma girdim, koşulara katıldım, spora gidiyordum ağır spor yaptım tabii 6 haftalık düşük yaptım.Ay olalimda birde normal yoldan denemeyede baslayalim
Hayırlı olsun darısı başımaBenim bugün transferde 7. Günümdü erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı.cuma günü kan vermeye gideceğim.insallah yüksek değer görebilirim
Ne guzelde umutlandirdiniz beni bu surec ilginc tekrar tekrar negatif sonuc alip her adetin basi yine bastan umutlaniyoruz. Allahim bu icimizdeki umudu hic bir zaman kesmesin. Herseyde bir hayir vardir denemelere devam cok tesekkur ederimBen tüp bebekle hamile kalamamıştım ilk denememde sonra tatile gittim annem ve kız kardeşimle döndüğümde 1 gün eşimle ilişkiye girebildik ve hamileydim ama ben hamile kalamıyorum diye solaryuma girdim, koşulara katıldım, spora gidiyordum ağır spor yaptım tabii 6 haftalık düşük yaptım.
Ama kuzenim tüp bebek denemesi negatif olduktan sonra hamile kaldı ve doğurdu her şer de hayır vardır siz dikkat edin ve denemelere devam edin
Selam eşinizin sperm hızında düşüklük varsa aşılamanın başarılı olma şansı yokmuş aklınızda bulunsunRica etsem tecrübelerinizle bir yorum yaparmışsınız sizce aşılama yapsam mı 40 yaşım çok mu geç
Hayırlısıyla belli oldumu kaç yumurtanız devam ettitransfer oldumuYumurtaların toplandı mı canım şimdi çıktım opu dan ben biraz karnım kasıklarım ağrıyor 9 yumurta hayırlısı bakalım
Canım maalesef negatif 3.gün embiryosu transfer i oldum donmuş da yokHayırlısıyla belli oldumu kaç yumurtanız devam ettitransfer oldumu
Canım çokca araştır doktorun önemli bi faktör olacak sana destek açısından gerisi rabbime kalmış birşey ama bildiğim kadarıyla internette araştırdığıma antalyada çok iyi bi iki tüp bebek hastanesi var . Türkiyenin en iyi 10 tüp bebek hastanesi yaz arattır .. ama şu sıra covid19 denilen illet varken biraz bekle bence zaten bi çok yer hasta kabul etmiyorMerhaba biz de tüp bebeğe başlayacağız yalnız Antalya’da nereye ve kime yaptırmalıyım, ben pek bilmiyorum burayı, önerileriniz varsa sevinirim. Bir de Sgk anlaşması vs var mı onlara da bakıyorum, yumurta rezervim düşük çünkü rapor almak istiyorum onunla ilgili de, gerçi bu dönemde raporu nereden alacağım onu da bilmiyorum ya
Zaten içinizdeki o istek biterse hayat biter en iyisi umut etmekNe guzelde umutlandirdiniz beni bu surec ilginc tekrar tekrar negatif sonuc alip her adetin basi yine bastan umutlaniyoruz. Allahim bu icimizdeki umudu hic bir zaman kesmesin. Herseyde bir hayir vardir denemelere devam cok tesekkur ederim
Hastalık ortalama iki ayda peak noktayı görüyor. Zaman olarak kimse bir tahminde bulunamaz.Kızlar virüs geçmediği sürece açılmaz merkezler değil mi ucu açık bir süreç yani merkezde ortalama bir tarih duyan var mı agustos gibi filan
Bi bitsefe insanlar normal hayata dönseKızlar virüs geçmediği sürece açılmaz merkezler değil mi ucu açık bir süreç yani merkezde ortalama bir tarih duyan var mı agustos gibi filan
O zaman bu süreç baya uzar canım hayırlısı ile kısa zamanda gider inşallah mayısta pik yapacak o zamanHastalık ortalama iki ayda peak noktayı görüyor. Zaman olarak kimse bir tahminde bulunamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?