Düşük mu yaptın canimBenim önceki pozitifimde çok az kahverengi lekelenmelerim olmuştu 7 ve 8. Günlerde
Kuzum ben adet oldum zamanında geldi:) tamam ozaman demekki daha zamanım var benim
Evet maalesefDüşük mu yaptın canim
Üzüldüm canım ınsalalh bunda güzel haberler alırsınEvet maalesef
İnşallah çok teşekkür ederimÜzüldüm canım ınsalalh bunda güzel haberler alırsın
Canım peki neden tüp bebek yaptırıyosunuz ? Ve düşük sebebin bellimi ?İnşallah çok teşekkür ederim ☺
O gebelik de tüp bebekle olmuştu bu beşinci denemem çikolata kistim varCanım peki neden tüp bebek yaptırıyosunuz ? Ve düşük sebebin bellimi ?
Cok sagol canim demekki zamaninda olunuyormus benim daha 4 gunum varKuzum ben adet oldum zamanında geldi
Rica ederim canım az kalmış senindeCok sagol canim demekki zamaninda olunuyormus benim daha 4 gunum var
İnşallah bu kez tutar canım .O gebelik de tüp bebekle olmuştu bu beşinci denemem çikolata kistim var
CanımsınHayalet çizgini yerim ki
Kızlar bakar mısınız
Yaa ağzın bal yesinbebişin selam söylemiş annesi daha fazla heycanlanmasın diye
Kız ağzım ekşi yesin tatlı yesin rabbim benim donmuş bebişimide bana güzel süprizler yaptırıp tutunmayı nasip etsinYaa ağzın bal yesin
Amin inşallah Allah herkese nasip etsinKız ağzım ekşi yesin tatlı yesin rabbim benim donmuş bebişimide bana güzel süprizler yaptırıp tutunmayı nasip etsininşallahh
Ben bugun oldum amaRica ederim canım az kalmış seninde
Yerleşme kanaması olabilir :) hayırlı haber inşallahKızlar dün transferimin 10cu günüydü alsam 4 gibi lavaboya gittim peçeteyle silince uçuk pembe gibi 2 damla şeklinde lekeleme oldu nedendir sizce 9 nisanda beta hcg yapacak ilk kez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?